Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 580
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Galya_Dimitrova
аз го имам, много съм доволна. Нося го и само на голо и под ФДТ - има съвсем лек блясък - хубаво се разнася с пръсти.

# 631
  • София

Благодаря за предложението! Мислех, че съм намерила моят витамин Ц в лицето на Melano CC Premium Brightening Essence, който не ми дразни кожата, маслен разтвор е, стабилна опаковка, но май ще пробвам и този.

От мен 3 продукта, които много ми допадат напоследък. Маски, тип таблетка. За всички които сме попрекалили с тонери, есенции, серуми и т.н. са идеално решение Mr. Green
https://www.stylevana.com/de_DE/mingxier-compressed-face-mask-ta … arcoal-30pcs.html

Isntree - Onion Newpair Booster Shot 2000 - сравняват го с Reedle Shot 100. Препоръчвам с препоръката да се прочете наличната в нета информация, изключително добре ми действа на кожата след 20 дена употреба, но не знам как ще е в дългосрочен план. Цената е много добра в Jolse.
https://jolse.com/product/isntree-onion-newpair-booster-shot-200 … ory/24/display/1/

И цялата серия Chogongjin Youngan Jin за дами 50+ със суха кожа, ако искате да зарадвате мама това е уникална серия, която с кеф си държа на тоалетката, сега след море, когата кожата ми е по-суха. Взех я цялата, но ако сега трябваше да купувам бих пропуснала околоочния крем, вижда ми се безсмислен, крема за лице е толкова богат, че е идеален за зоната около очите.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 14:59 от nad_tab

# 632
Ох, държа да ви разкажа! Grinning

Шляем се в петък вечер с милото на скутерите, че времето хубаво, имаше и концерт на открито недалеч от нас, а аз уж небрежно го тегля по посока H Mart - корейско-паназиатския супермаркет, в който са онези две магазинчета, пълни със Whoo, Sulwhasoo, Iope,  O Hui, Sum37, IsaKnox - вие ме разбирате!

Та влизаме ние и той хуква да гледа оризоварки, а аз козметика - приоритети, братче! Първо поподсмърчах като баш Гаврош пред премиалния крем на Sulwhasoo - Timetreasure Honorstige Cream - само 800 пари, след това отидох да проверя Whoo. И съм се изтъпанчила пред щендера и си мърморя под нос.... и в един момент установявам, че не виждам моята нова любов - Cheonyuldan Ultimate Regenerating Eye Lift Cream. Завъртам се на пета и питам продавачката директно:
"Къде е очния крем на тази линия!?"
"Няма очен в тази линия!"
"Как да няма!?! Аз говоря за тази - Cheonyuldan!"
"Казвам ви, че няма! Cheongidan има! Вие бъркате 2-те линии!"
"Аз!?! Да бъркам!?!? Невъзможно!"
"Тази линия няма и никога не е имала крем за очи!"
"Има! От тази пролет има и е страхотен! "
"Не, няма!"
"О, да! Има!"

Цялата беседа се води с овладян по американски тон и усмивка, но под повърхността се усеща и моята балканска irreverence/непочтителност и азиатското негодувание и леко презрение, че тази бела какa се прави на много знаеща.

На излизане поблагодарих и приключих със:
"И все пак погледнете ХонгКонгския уебсайт на Whoo!"

# 633
  • София
Май не е била много информирана продавачката, мисля че твоя препоръка го използвам от поне половин година, страхотен крем!

# 634
Тц, Catalano ни светна Simple Smile Но аз като се влюбя почвам да промотирам наред! Нали помниш, че аз го комбинирам със Cheongidan Illuminating Regenerating Eye Serum? Комбото е бетон за топло време, сега ще го видим за зимата, макар, че аз имам остатъци от поне още 3-4 очни крема из запасите!

Милата продавачка не е нито първата, нито последната, която пада жертва на моето истерично желание да знам за какво си давам парите!

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 15:52 от Agent Provocateur

# 635
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
И съм се изтъпанчила пред щендера и си мърморя под нос.... и в един момент установявам, че не виждам моята нова любов - Cheonyuldan Ultimate Regenerating Eye Lift Cream. Завъртам се на пета и питам продавачката директно:
"Къде е очния крем на тази линия!?"
"Няма очен в тази линия!"
"Как да няма!?! Аз говоря за тази - Cheonyuldan!"
"Казвам ви, че няма! Cheongidan има! Вие бъркате 2-те линии!"
"Аз!?! Да бъркам!?!? Невъзможно!"
"Тази линия няма и никога не е имала крем за очи!"
"Има! От тази пролет има и е страхотен! "
"Не, няма!"
"О, да! Има!"
Joy  Как не се сети да ѝ покажеш снимка! Grinning
И на мен ми е любим околоочен. И не е да не въртя няколко, но все към него посягам. Heart
Скоро смятам да отворя сет SU:M37 Fermentalift, ще дам отзиви за очния.

# 636
^^^ Сетих се аз Wink Телефонът ми тежи  половин кило и на всеки 30 секунди се ползва, но реших да не и "натривам носа" . Дадох и възможност "to save face", както и да е това на приличен БГ език!

Този форум е динственото място, където активно ползвам писмен български език на различни теми, но се усещам, че почвам да издъхвам Sad

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 19:45 от Agent Provocateur

# 637
Моля, припомнете ми коя серия на The Whoo беше подходяща за комбинирана кожа.
Нощната маска от Cheonyuidan прави чудеса, когато съм спала по-малко от 5 часа.
За кремовете не съм сигурна дали не бяха за по-сухи кожи.

# 638
Cheongidan, Lina!
През зимата и вечер - и Cheonyuldan. И всякакви комбинации от тези двете. Маската ми е огромна любоя, винаги имам тестери от нея!

# 639
Агент, благодаря!  С оглед на предстоящия сезон май ще пробвам  тестери на Cheonyuldan Ultimate Regenerative Cream.

От маската ми останаха само 4 тестера, а това не говори никак добре за ежедневието ми. Simple Smile

# 640
  • Prismatica Aerie
 С оглед на предстоящия сезон май ще пробвам  тестери на Cheonyuldan Ultimate Regenerative Cream.
Или емулсия, предвид комбинираната кожа. Зависи с какво ще се съчетава в рутината.
Линията Bichup също е подходяща. Особено новия Bichup Ultimate Recovery Youth Serum. Heart

https://themonodist.com/the-history-of-whoo/#product-lines

# 641
 С оглед на предстоящия сезон май ще пробвам  тестери на Cheonyuldan Ultimate Regenerative Cream.
Или емулсия, предвид комбинираната кожа. Зависи с какво ще се съчетава в рутината.
Линията Bichup също е подходяща. Особено новия Bichup Ultimate Recovery Youth Serum. Heart

https://themonodist.com/the-history-of-whoo/#product-lines
Записвам си и тези двете за проба, само да изчерпам наличните течни консистенции, понеже събрах повече, отколкото са ми нужни.

# 642
Lina, подкрепям Catalano за емулсията!

Реално при моята смесена към нормална през зимата и смесена към мазна през лятото кожа кремовете са най-най-малко използваните ми продукти. Особено откакто прескочих на 80% корейска козметика. Мога да сложа цялата линия вечер (кремът е абс. минимум като количество) и 1-2 продукта сутрин под сънскрийна, но когато тествам нова линия никога не опитвам крема от нея - най-често гледам към серумите, като най-"концентрирани" на активни съставки продукти. Кремовете при мен са винаги последна дупка на кавала!

Това лято взех да пробвам и тази комбинация (но я мисля за вечерна рутина през есента/зимата):
The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate Anti-Aging + The History of Whoo Intensive Revitalizing EYE Cream 30pcs Jinyul EYE Cream (само първият съм купувала преди)

^^^ Но цялата линия я водят за сериозно суха кожа!

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 19:51 от Agent Provocateur

# 643
В такъв случай сега е моментът за проба на серума, стига да намеря продавач на тестери, който не е от Щатите... на първо четене мисия невъзможна Simple Smile
В момента почти не ползвам кремове, с изключение на слънцезащитата, но през студения сезон започвам да се беля, ако слагам само течни продукти.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 17:38 от Linofrina

# 644
  • Prismatica Aerie
В такъв случай сега е моментът за проба на серума, стига да намеря продавач на тестери, който не е от Щатите. Simple Smile

Няма такъв засега. Аз го взех в сет, 25 мл.

Общи условия

Активация на акаунт