🌷ИСТАНБУЛ🌷 [тема 65]

• 53 682
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
  • Милано
Здравейте,бях си свалила приложението за тоалетните и общинския сайт,но вчера си намокрих телефона...не зная дали ще се оправи...Моля ако някой ги има,да ги публикува отново.Благодаря!

# 466
Ади де
Жокер дадаФ.

На 14.08 концерта

Оф, каква жена си ти 😁 Hauser?

# 467
здравейте,
някой случайно да е минавал границата с Турция с кола в последните дни? Мислим да тръгнем от София рано в събота, но ме притеснява, че ще се натресем в най-голямото задръстване….
Миналият вторник през Малко Търново с кола в 10 сутринта беше прилично добре, половин час двете граници. Ако има украинци, се бавят 😁

# 468
  • Варна и...духом на Босфора
Ади де
Жокер дадаФ.

На 14.08 концерта

Оф, каква жена си ти 😁 Hauser?

Eveeeeeet!❤️
Той, същият,

# 469
  • Варна
Привет!

Някой да има идея какъв е проблемът със сайта на SEHIR HATLARI? От седмица се опитвам да вляза, но не зарежда.

# 470
  • Miami
Здравейте, имам въпрос за HGS стикера. Може ли да не се купува този стикер и да се плати каквото дължим на излизане от Турция? Четох, че проверявате за глоби ако има, може ли и те да се платят(ако има) на границата?
Магистралите в Турция са два типа:
Държавни и Частни ,държавните се плащат само с HGS на границата няма как да платите пътни такси. За глоби (радари,камери,неправилно паркиране ) няма проблем ще ви вземат парите.
При пътните такси също има начин за онлайн плащане,но там аз не мога да помогна. Лошото е ,че има 14 дни свободен период, после стават х 3,после х5 и няма давност.
Купете си един стикер, отнема минутки
Благодаря, купихме стикер. Сега искам да проверя в сайта http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/ но нещо не ми зарежда. Дали може от България да се проверява или само от Турция?

# 471
  • Варна
По принцип няма проблем с проверката от България. Сайтът обаче от доста верме не работи читаво. Затова съм си инсталирала приложението и там влизам да проверявам.
Имам регистрация от преди няколко години и сега не се налагаше да правя. Наш приятел обаче опита да се регистрира и не му приемаше доколкото помня номера на паспорта в графата TCKN/VKN. Дано нямате проблем с регистрацията.

# 472
И миналата година имаше проблем със сайта им в Интернет. Имат и Фейсбук страница и там не може да се отвори разписанието.
Не мога да прикача файлът с разписанието.

# 473
  • Варна
И миналата година имаше проблем със сайта им в Интернет. Имат и Фейсбук страница и там не може да се отвори разписанието.
Не мога да прикача файлът с разписанието.

Пробвах всякак. Тцъ!

Откъде е изтеглен файлът?

Аз имам книжка с миналогодишното лятно разписание и вероятно няма забележими разлики, но понякога и 5 минути са от значение, та исках да сверя...

# 474
Здравейте!
Със семейството ми искаме да посетим Аквариум Флоря в Истанбул. В сайта им видях, че в момента цената на билет за възрастен е 450 лири, но пише, че това е цена само за турски граждани. Отделно виждам, че има цена за възрастен 850 лири.

Може ли някой, който е посещавал аквариума, да ми каже на колко възлиза цената в действителност и дали има такова разграничение между турски граждани и чужденци. Ще съм много благодарна!

# 475
Привет!

Някой да има идея какъв е проблемът със сайта на SEHIR HATLARI? От седмица се опитвам да вляза, но не зарежда.

Миналата година ходиме в Истанбул и се мъчих с приложението им, оказа се накрая , че гугъл мапс много точно си показва разписанието на целия градски транспорт включително и фериботите и  много по-удобно за ползване.

# 476
Здравейте, имам въпрос за HGS стикера. Може ли да не се купува този стикер и да се плати каквото дължим на излизане от Турция? Четох, че проверявате за глоби ако има, може ли и те да се платят(ако има) на границата?
Магистралите в Турция са два типа:
Държавни и Частни ,държавните се плащат само с HGS на границата няма как да платите пътни такси. За глоби (радари,камери,неправилно паркиране ) няма проблем ще ви вземат парите.
При пътните такси също има начин за онлайн плащане,но там аз не мога да помогна. Лошото е ,че има 14 дни свободен период, после стават х 3,после х5 и няма давност.
Купете си един стикер, отнема минутки
Благодаря, купихме стикер. Сега искам да проверя в сайта http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/ но нещо не ми зарежда. Дали може от България да се проверява или само от Турция?
Аз съм с приложението HGS но трябва да си направите регистрацията от компютър защото бройката на цифрите наши/техни паспорти на съвпада😁 Но ако сайта не се отвори...нямам идея как ще се регистрирате

# 477
Здравейте!
Със семейството ми искаме да посетим Аквариум Флоря в Истанбул. В сайта им видях, че в момента цената на билет за възрастен е 450 лири, но пише, че това е цена само за турски граждани. Отделно виждам, че има цена за възрастен 850 лири.

Може ли някой, който е посещавал аквариума, да ми каже на колко възлиза цената в действителност и дали има такова разграничение между турски граждани и чужденци. Ще съм много благодарна!
В края на месец Май платихме по 850 лири за възрастен, но си заслужаваше.

# 478
Здравейте!

https://www.istanbulakvaryum.com/en/online-ticket

# 479
  • Miami
Аз съм с приложението HGS но трябва да си направите регистрацията от компютър защото бройката на цифрите наши/техни паспорти на съвпада😁 Но ако сайта не се отвори...нямам идея как ще се регистрирате
Ами каквото стане в крайна сметка. Ако има някакви задължения, при следващо влизане в страната със същият лек автомобил, тогава ли се плащат? Ако не влизаш с автомобил? Не разбирам как се заплащат. Аз купих стикера от Султан Ахмет площада и продавача не говореше грам английски. Каза ми да платя 360 лири май беше и това е.

Общи условия

Активация на акаунт