Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 278
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Ако сложа едновременно три серума и после дневния крем, гарантирано лицето ми ще пламне и ще ми се запушат порите. Аз редувам два серума обикновено, един слагам вечер, един сутрин.

След серумите не слагам никакъв крем. Козметичката каза, че няма нужда. 😄

# 796
Аз слагам, изпъва ми кожата 😃 с ретинола няма проблем, мазен е, ама ниацинамида ми опъва след като попие.

# 797
  • Deutschland
Аз имам пяна с AHA и ужасно ми сърби кожата след измиване.
Слагам серум с бакучиол или колаген и след него крем. Не обичам да напластявам продукти.

# 798
Ако сложа едновременно три серума и после дневния крем, гарантирано лицето ми ще пламне и ще ми се запушат порите. Аз редувам два серума обикновено, един слагам вечер, един сутрин.

След серумите не слагам никакъв крем. Козметичката каза, че няма нужда. 😄
Зависи от кожата и серумите.
На серумите на водна основа пише в състава, че имат вода, на маслена основа има някакво масло.Така се разбира кой какъв е.
Редът е серум на вода основа и след него на маслена, ако искате.
Моята кожа е мазна и зряла-чудесно поема многостъпкова рутина и обикновено слагам тоник, тонер, серум/серуми, крем.

# 799
Идвам да похваля някои неща на Балеа, въпреки че все се заричам, че приключвам с тях и все експериментирам:

Пилинг лосион за тяло с киселини - купих го за дъщеря ми, която има участъци с гъша кожа. Помага й много, бях изненадана, че е по-добър от аптечни марки. През лятото не го използваме, защото изисква слънцезащита. Внимавайте с ранички по кожата, защото много щипе.
Плекс серум за коса - бих казала доста се доближава до кремът 10 в 1 на Олиосета като ефект. Бързо и лесно се разресва косата, има термозащита, но много внимавайте с количеството. Ако прекалите, утежнява и създава усещане за мръсна сплъстена коса.
Млечен тонер за лице - страхотен, наистина. Супер ми пасна на чувствителната кожа, хидратира отлично и успокоява. Използвам след измиване сутрин и вечер по една капка.
Нощен крем с бакучиол и ретинол - още съм в началото с него ( през 2 дни го нанасям, бях спряла ретинола за кратко), но нямам дразнене и сухота.
 Део крем - хич не му вярвах, обаче е супер икономичен и предпазващ. Използвам го почти от 6 м. и никога не ме е предавал. Определено ще остана с него.
Аз имам пяна с AHA и ужасно ми сърби кожата след измиване.
Слагам серум с бакучиол или колаген и след него крем. Не обичам да напластявам продукти.
Фрау, аз след измиващ продукт с киселина, слагам само нещо хидратиращо без активни съставки.

# 800
Цветово еднакви ли са двата варианта на бб крема Миша?
Искам да пробвам този път лилавият, но се чудя кой цвят да взема. Не съм виждала тестери от него в Дм.
От червеният си взимам 25 в момента

# 801
  • Deutschland
Този део крем го имам, но седи в шкафа. Сетих се, че снимах един в ДМ, който беше изкупил цялата наличност на този крем. Бях зад него на опашката и се опулих като видях какво има за плащане. Част има в количката и част на лентата

# 802
На серумите на водна основа пише в състава, че имат вода, на маслена основа има някакво масло.

То е близко до акъла, ама хич не ми хрумна Sweat Smile Благодаря!

Ниацинамид ползвам от пролетта всяка вечер + крем и много добре ми понася.

# 803
Хелия тъкмо навреме идва твоят коментар с део крема на Балеа.
Знаеш ли колко се чудих дали да взема него или на Бен и Анна.
Значи ,ще заложа на Балеа.
Благодаря!

# 804
Щом казвате, че СС кремът на Биотен е само с 2 нюанса и светлият розовеел, можете ли да предложите друг подобен сполучлив бюджетен крем, който да има малко повече нюанси за избор?
А не ми се смейте, но може ли някой да припомни разликата м/у ББ и СС крем Simple Smile

# 805
Този деокрем е любопитен; с пръсти ли се нанася? Какво представлява текстурата? Не знам как е при вас, но аз като нанасям сухи дезодоранти после под душа имам чувството, че трябва да "изстържа" сухия дезодорант, остава на слой и сякаш ми запушва порите на подмишниците. Този деокрем дали има подобен ефект? Аз винаги се връщам към дезодорантите на Дав, те миришат на хубаво цял ден и никога не съм имала проблем, но този изглежда по-икономичен и по-еко.

А нощния крем с Ретинол и Бакучиол го ползвам от месеци - ползвам втора или трета опаковка. По едно време нямаше по магазините и се бях притеснила, че са го спрели. Даже това ме подсеща да се заредя скоро. Имам комбинирана до суха кожа с участъци с дерматит и този крем не предизвиква дразнене или щипене, хидратира добре, текстурата не е мазна и не запушва пори, много съм доволна. За цената си е просто попадение, дано не го спрат скоро. Имайте предвид, че ретинола не е точно ретинол, а съставка, производна на ретинол и има много малко количество вътре. Но да, и аз го препоръчвам с две ръце.

Днес много се чудих за серумите за скалп - намерих на Балеа и на Алверде. Някой има ли впечатления?

# 806
  • Свети Влас
Другият е ББ крема на Гарниер, извинете но за сега само тези съм пробвала ( но на Гарниер ми оставаше оранджев отенък, хем купувах най-светлия ). Може по-нататък и други да пробвам.
Скрит текст:
BB кремът осигурява хидратация, прикрива несъвършенствата, като опростява рутинните процедури за красота, съчетавайки грижата за кожата и лекото покритие в един продукт. CC кремът съчетава грижа за кожата и грим, като предлага хидратация, покритие и помага за изравняване на тена на кожата.
Аз купих този за мама- Витализиращ серум срещу косопад с крио ефект Doori Тайни от Изтока, като го пробва ще я питам за мнение.

# 807
Барбара, кой крем с ретинол, че съм изпуснала?

# 808
  • Deutschland
От поста на Хелия нощния крем на Балеа с ретинол и бакучиол от серията beautyexpert.

# 809
  • София
Заинтригувахте ме с CC крема на Bioten.
Моля, суочнато на ръка поне да покажете цвят и покривност.

Общи условия

Активация на акаунт