Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 112 933
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 990
Реших да погледна за това  What-a-tint на Есенс в Лили, но не го видях. Идея къде другаде може да се намери във физически магазин обаче? Излиза ми в сайта на Нотино, отскоро имаме и магазин та ще видя. Другаде има ли шанс да се намери? Във Варна.
аз го взех от лили.. ама къде се намира.. 🤣 не съм от тук и ми е сложно още ориентирането. Около гара Подуяне има едно лили и там го открих. Не знам в другите дали го има.

# 991
+1 замаската за устни на Есенс. Мислвх, ченяма да върши работа, но вече няколко пъти силно изпръхнали и дори болезнени устни от изсушаващо червило ми оправя за една нощ.

# 992
  • Свети Влас
Може ли да пратите линк на тази маска ? Благодаря !

# 993
Леле, момичета, от вас чувам за маска за уста Simple Smile
Не знаех, че има такова нещо. Но може би и аз ще взема, че имам нужда.

# 994
  • Deutschland
Има. Имам и аз някаква маска, dupe на Laneige.

# 995
Маска за уста, която ползвам, е на Сефора в тубичка за 12 лв. Хубава е.
А хубаво дълготрайно матово и неизсушаващо устните червило е всяко едно от колекцията на Таня Христова и Лолипоп Козметикс. Обожавам ги.

Може ли да ми обясните какво е това тинт за устни? И за какво се ползва?

# 996
Оцветява ти устните, а не стои като слой върху тях който евентуално и да се изтрие. Представи си го както ти се боядисват от примерно някое силно червено вино или от сорта, как стоят оцветени. Докато ти не го изтриеш с продукт за сваляне на грим, разбира се.

# 997
  • Бургас
Охххх,още утре мисля, че ще успея да си взема моливи от Импала.
В сайта им си харесах много неща.

# 998
За напукани и сухи устни може да опитате балсама за устни на Роше посай (ако така се чете). Аз си го слагам всяка вечер преди лягане, възстановява и нямам никакъв проблем през деня. Взех го от Со фарма аптеката намален на 9лв.
Иначе ползвам и аз тинта на есенс, страхотен е. Като свърши ми се ще да пробвам и този на Бенефит, но ще видим за него.
Общо взето и аз съм с проблемни устни, но от толкова много мазане и плескане последните две зими нямам проблеми никакви. А ако можеш да си легнеш с малко мен на устните и така да спиш, няма по-добра маска от това. Другото, което ползвам и е топ продукт за мен е cold cream за устни на Avene. В Со фармата са комплект 2 за 16-17лв ще имаш за цяла година и е супер за възстановяване вечер.

# 999
  • София
Ето я маската, струва 4-5 лева - https://www.essence.eu/bg-bg/p/949156/lip-care-jelly-sleeping-mask

# 1 000
  • Deutschland
И нея я спрягат за копие на Laneige.

# 1 001
Реших да погледна за това  What-a-tint на Есенс в Лили, но не го видях. Идея къде другаде може да се намери във физически магазин обаче? Излиза ми в сайта на Нотино, отскоро имаме и магазин та ще видя. Другаде има ли шанс да се намери? Във Варна.

В Елитис на Чаталджа имаше тези дни, както и в ДМ, изберете кой магазин от тях Ви е удобен и ще видите дали е наличен
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-tint-za-ustni-nr-01-kiss … 059729382412.html

# 1 002
О боже, благодаря, даже не ми хрумна да погледна ДМ. Имам си някакъв спомен и убеждение, че Ктрис и Есенс са само в ЛИли.

# 1 003
Моята маска на Есенс е друга, но ефекта е страхотен

# 1 004
  • Свети Влас
Благодаря ви, момичета ! Следващият път като ходя в ДМ ще си я купя да я пробвам ! Между другото имам много любима маска за крака с мирис на охлюви. Много хубаво мирише и крачетата стават много мекички. Не е скъпа 4.15 е в ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт