Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 112 941
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 975
  • Свети Влас
По принцип и аз рядко използвам червила, но преди години си бях купила червило на Есенс цвят пепел от рози. Е не мога да го намеря, дали не са го спряли?

# 976
По принцип и аз рядко използвам червила, но преди години си бях купила червило на Есенс цвят пепел от рози. Е не мога да го намеря, дали не са го спряли?
Ако е в черен флакон е спряно…

# 977
  • Свети Влас
Ето това

Но не съм го виждала изобщо.

# 978
Ето това

Но не съм го виждала изобщо.
И на мен ми е любимо, но е спряна серия..

# 979
  • София
Мисля, че новите Essence hydra са сходни. В едни златисти опаковки са.
Като цяло Essence имат много яки неща точно за устни - аз съм очарована от маската, устните ми са чисто нови.

# 980
Аз се спирам с червилата просто. Тинтове и балсами и това е. Матиращите ми изсушават прекалено много ( явно си е мой личен типаж на устните), дори средно матиращи червила, сатенени ли как се водят, ми изсушават. Ако не са матиращи се пренасят навсякъде. Гланцовете ми харесват, но прекалено често трябва да ги подновявам, като ям, пуша, пия нещо, пък и маска на работа, дразни ме лепкащото.
За това явно за мен тинтовете са решението.
Яд ме е иначе, че не успях да направя ретуша на устните от микропигментацията, ама какво да се прави, по-натам ще е направо.
Изкупих сума ти продукти и нищо не ми е ок освен тези цветове. А ми се иска като другите жени да си ползвам ежедневно червила..

# 981
  • Свети Влас
Жалко, това червило е мазничко и не изсушава устните... Много го харесвах.

# 982
  • София
Аз нося само мат червила иии... не си е до типа устни, изсушават МНОГО. Вкъщи мажа с балсами за устни, вечер лягам с маската за устни на Essence, за да изглежда всичко както трябва...

# 983
  • Свети Влас
Преди време си бях купила маска за устни не помня марка, не ми свърши работа- устните ми останаха по-напукани от всякога....

# 984
  • София
Тази на Essence на мен ми действа много добре - доста е мазничка, даже леко лепне, но действа разкошно. Има приятен плодов аромат и е в симпатична мъничка кутийка.

# 985
Мазане с мед също омекотява устните много, той няма нужда да стои цяла нощ де. Мажеш и... колкото устискаш без да го оближеш Grinning Е, бива поне към половин час да е.
Понякога зимно време прибягвам към това, не нося матови червила и при мен евентуално изсушаване е от студ или от сухия въздух от климатиците навсякъде. Но аз не съм особено по сладкото и не се изкушавам толкова да оближа меда а просто ме дразни че е лепкав Grinning

# 986
Не, не аз стигнах до извода, че моите устни са си така. За съжаление не открих трайно решение. Балсамчета през деня и вечер маски и така. Колкото толкова.

# 987
  • Стара Загора
Аз се спирам с червилата просто. Тинтове и балсами и това е. Матиращите ми изсушават прекалено много ( явно си е мой личен типаж на устните), дори средно матиращи червила, сатенени ли как се водят, ми изсушават. Ако не са матиращи се пренасят навсякъде. Гланцовете ми харесват, но прекалено често трябва да ги подновявам, като ям, пуша, пия нещо, пък и маска на работа, дразни ме лепкащото.
Яд ме е иначе, че не успях да направя ретуша на устните от микропигментацията, ама какво да се прави, по-натам ще е направо.
Изкупих сума ти продукти и нищо не ми е ок освен тези цветове. А ми се иска като другите жени да си ползвам ежедневно червила..

Аз бих препоръчала хидратиращи с хиалуронова киселина. Сещам се за Орифлейм Джордани ГОЛД Iconic или Eternal Glow и от по-високия клас любими са ми на Лоран Pur Couture или Rouge Shine. Там обаче говорим за 60+ лева на намаления.

# 988

Аз бих препоръчала хидратиращи с хиалуронова киселина. Сещам се за Орифлейм Джордани ГОЛД Iconic или Eternal Glow и от по-високия клас любими са ми на Лоран Pur Couture или Rouge Shine. Там обаче говорим за 60+ лева на намаления.
Ползвала съм и Хк, дори и гел, също и балсами с нея. Както и да е, сега съм с една маска на Фирис за 40 лв и донякъде подобрява положението. Аз имам проблем и че си чопля отделно устните, когато загрубеят. Като нервен тик ми е. Както хората, които си ядат ноктите. Опитвам се, издържам малко и после пак.. вече го правя и несъзнателно, когато се съсредоточавам.

# 989
Реших да погледна за това  What-a-tint на Есенс в Лили, но не го видях. Идея къде другаде може да се намери във физически магазин обаче? Излиза ми в сайта на Нотино, отскоро имаме и магазин та ще видя. Другаде има ли шанс да се намери? Във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт