Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 112 954
  • 1 087
  •   2
Отговори
# 960
  • София
Аз взех една острилка с два размера отвори от MakeUp.bg за има-няма 8 лева.

# 961
И аз, само гледам да имат голяма и малка дупка. 😀

# 962
Не помня в тази или друга тема похвалихте моливите за устни на Импала. Взех от едно квартално магазинче 203. Страхотен молив! Лесно се нанася, плътен цвят, издръжлив и само 3лв! Малко трудно се  остри, поради външната обвивка, но това не ми е проблем. Направо ме сърбят ръцете да си напоръчам още от сайта им.

А нямат ли автоматични?

https://www.ivis.bg/impala-moliv-za-ustni-oryx-hot-avtomatichen-76562

Явно имат, но четох препоръка за сивата опаковка. Наистина са страхотни! Момичетата, които ги ползват - кои са ви любимите цветове?

# 963
И аз от години използвам само на Импала моливи. За мен няма по-добри от тях. В този ред на мисли препоръчайте хубава острилка, че и аз виждам малко зор с остренето им. Преди време орифлейм имаха много добра острилка за моливи, но дали и сега е така?

Любима ми е, имам 2 https://www.dm-drogeriemarkt.bg/golden-rose-ostrilka-za-molivi-p … 099999014455.html

Sladkishi, златните също са мн хубави, но белите не ги препоръчвам, имам един, но не посягам към него.
Номера, които имам в момента:

# 964
Влизам с може би много тъп въпрос по повод моливите, но понеже не ползвам особено гримове нито червила, само балсами и гланцове и съм неука - молив за устни само в добавка към червило ли слагате? Или не е задължително.

# 965
Аз слагам само с червило или гланц.
Точно на 207 се чудих 🙂

# 966
  • Сливен
Nidda,това са м-н Камелия,Лореал до бившия снек бар на центъра и Vip,който е пред ДНА-то.А пък складовата им база е в индустриална зона сле Ара-та.
И да не само спам.
Последно време съм с тази кобинация от молив и гланц

Много ми допада.

# 967
  • София
Влизам с може би много тъп въпрос по повод моливите, но понеже не ползвам особено гримове нито червила, само балсами и гланцове и съм неука - молив за устни само в добавка към червило ли слагате? Или не е задължително.

Аз даже и с червило не слагам молив, ако бързам. Устните не са чак толкова прецизни, но не е фатално.
Знам, че при по-течни червила и глосове е възможно хубав молив да предпази от разтичане и размазване.

# 968
Преди време беше обсъждан тук в темата молив за устни който няма цвят, беше от някоя от собствените марки на дрогериите ако не се лъжа, ами като не запомних...
Прозвуча ми много идейно, слагам понякога червени червила, ама досущ червени. Ако не е очертано с молив, знаете как почва да се "разлива" след някое време извън устните, такъв безцветен контур колкото да не позволява това ми звучи много добре. Освен и че няма да ми трябват няколко различни молива за няколкото нюанса черевно дето и без това не ми е ежедневно да ги нося.
Обаче... не се сещам кой беше моливът Grinning Някой спомня ли си, да подскаже?

# 969
Не знам, но звучи интересно и потърсих. Може би този.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/artdeco-beztsveten-moliv-za-na-u … 019674171011.html

# 970
Аз съм влюбена в 207 като цвят , нямам идея колко опаковки съм изхабила вече , във всяка тема го хваля 🤣

# 971
Благодаря, запазих си го и този. Макар че пък гледам пише изрично за светли нюанси, кой го знае дали ще става за кървавото ми червено Grinning Аз светли червила нямам.

# 972
Аз имам на Bourjois безцветен молив за устни, автоматичен е и е много удобен наистина https://www.parfimo.bg/bourjois-paris-miraculous-contour-moliv-z … i-za-jeni-0-25-g/.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 07:45 от Елмайра

# 973
На мен ми похвалиха един продукт, който наричат течна преса за коса. Ще го търся и аз следващата седмица в България, ако го намеря някъде в Пловдив ще е супер.

В сайта на моята козметика го има заедно в сет със шампоан.

# 974
Днес си взех и лип тинт на голдън роуз, само че червен цвят. Доволна съм. Есенс ми харесва най- много, но няма пък избор от цветове.

Общи условия

Активация на акаунт