Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 112 966
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 945
# 946

Тези на катрис са с плъмп ефект демек щипе и не всеки може да го понася, не мисля, че е ок за 12 годишно момиче.
Отделно, точно тези плъмп гланцове ми докараха алергичен хейлит - как разбрах, ами точно докато го употребявах се появи и не минаваше докато не го спрях. Така че вече страня от такъв тип гланцове. И без това не правят наистина плъмп ефект, всичко идва от лъскавия ефект. Да не говорим, че ако наистина искаш плъмп ефект става с онези с чушлето на етикета, ама те ти горят наистина всеедно си се намазал с люто чушле.

# 947
  • София
На Есенс са с много лека формула, тъкмо за пре-тийн.

# 948
Не помня в тази или друга тема похвалихте моливите за устни на Импала. Взех от едно квартално магазинче 203. Страхотен молив! Лесно се нанася, плътен цвят, издръжлив и само 3лв! Малко трудно се  остри, поради външната обвивка, но това не ми е проблем. Направо ме сърбят ръцете да си напоръчам още от сайта им.

# 949
  • Бургас
Импала българска марка ли е? Сега гледах в сайта им....та се зачудих!

# 950
  • Deutschland
Според мен да.

Търговската марка IMPALA cosmetics е създадена през 1989 г.
С течение на годините екип от млади доказани
професионалисти, успява да се наложи сред лидерите на
декоративната козметика в България. Произведени от
качествени суровини в едни от най-модерните заводи в
Германия, резултатът е налице, отлични продукти на
атрактивни цени. Фирмата успешно реализира продукцията си
в Русия и страни от Европа, Азия, Арабския полуостров.

# 951
Не помня в тази или друга тема похвалихте моливите за устни на Импала. Взех от едно квартално магазинче 203. Страхотен молив! Лесно се нанася, плътен цвят, издръжлив и само 3лв! Малко трудно се  остри, поради външната обвивка, но това не ми е проблем. Направо ме сърбят ръцете да си напоръчам още от сайта им.

А нямат ли автоматични?

https://www.ivis.bg/impala-moliv-za-ustni-oryx-hot-avtomatichen-76562

# 952
  • София
"Импала" не са ли още от соца?

# 953
"Импала" не са ли още от соца?
Чак от соца.. преди едни 10-15г, бях малка, сестра ми се мацаше с дон дьо тена маска.
Четките им са страхотни!

# 954
  • Сливен
това е сливенска фирма,собственика започна със смесен магазин козметика,парфюми и малка техника след 89г,беше първия,после направи още два магазина,мисля че беше дистрибутор на голдън роуз и след това направи импала.
Персонала в магазините  му е от самото откриване.

# 955
това е сливенска фирма,собственика започна със смесен магазин козметика,парфюми и малка техника след 89г,беше първия,после направи още два магазина,мисля че беше дистрибутор на голдън роуз и след това направи импала.
Персонала в магазините  му е от самото откриване.
Родом съм от Сливен, може ли информация за адреса, защото се сещам за два магазина с такава история, един на центъра и един на бул. Панайот Хитов

# 956
Не помня в тази или друга тема похвалихте моливите за устни на Импала. Взех от едно квартално магазинче 203. Страхотен молив! Лесно се нанася, плътен цвят, издръжлив и само 3лв! Малко трудно се  остри, поради външната обвивка, но това не ми е проблем. Направо ме сърбят ръцете да си напоръчам още от сайта им.

Обожавам тези моливи! Каквото и да пробвам, не съм намерила по-добри за моите устни.
Обикновено си купувам по много, защото рядко ги срещам във физически магазин - така при една от покупките ми мислех, че са дефектна партида, защото едвам ги острех (идваха твърде дебели за острилката и то всички цветове, които в бях взела в този ден, а от този магазин бях купувала мн пъти преди без проблем..) оказа се, че е от безцветния етикет, който не бях отлепила 😃 колкото и да е тънък, за острилката се оказа дебел и пречеше на остренето - докато разбера, доста се мъчех 😃😃😃😃пробвайте

# 957
За устни аз ползвам ежедневно тази комбинация

Евтини са и за парите си са супер. Тинта издържа много, но се маха лесно с мицеларна вода.
А за детето сега има джуси бомб коледна кутия с 5 гланца за 13лв супер са. Аз даже ги имам всичките, та и повтарящи. 🤣

# 958
И аз от години използвам само на Импала моливи. За мен няма по-добри от тях. В този ред на мисли препоръчайте хубава острилка, че и аз виждам малко зор с остренето им. Преди време орифлейм имаха много добра острилка за моливи, но дали и сега е така?

# 959
Аз остря с една обикновенна на детето🤣 никога не съм имала специална за моливи.

Общи условия

Активация на акаунт