Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 112 980
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 930
  • София
За сапуните Дав ми е фаворит, редувам с Империал ледър, когато успея да се запася. Ароматът е неутрален и мъжете около мен го харесват.
Скрит текст:

# 931
  • София
Много благодаря за отговорите
Ще купя няколко от предложените сапуни и ще видим кой ще се одобри.Blush

# 932
Да похваля едно червило. Струваше 6 и малко. Мат, издържа доста време. Пепел от рози. 040 номер. Имаше и много хубав нюд

# 933
Аз си търся някакво червило, което да не изглежда като червило, а да стои като естествен цвят на устни, т.е. сякаш не съм слагала нищо... Не знам дали успях да обясня това, което имам предвид, но все не мога да намеря нещо подобно. Купувала съм и балсами, но и с тях не става. Големи претенции. Grinning

# 934
Аз си търся някакво червило, което да не изглежда като червило, а да стои като естествен цвят на устни, т.е. сякаш не съм слагала нищо... Не знам дали успях да обясня това, което имам предвид, но все не мога да намеря нещо подобно. Купувала съм и балсами, но и с тях не става. Големи претенции. Grinning
Пробвай лип тинта на есенс. Издръжливо е и е готино. Не се изтрива лесно.

# 935
  • Свети Влас
Има такива балсами например на Нивея с цвят и Baby Lips Dr Rescue на Мейбълин също с цвят. Само че не знам дали все още го има тук. Сега проверих вече не го внасят в България. Жалко. Много е хубав.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 12:51 от Габриела Радева

# 936
Пробвай лип тинта на есенс. Издръжливо е и е готино. Не се изтрива лесно.

Май точно такова нещо търся. Благодаря много!

# 937
Знам аз. Аз на него се спрях защото е дълготрайно, не го усещам на устните и не ми ги пресушава, седи като просто цвят, а не материал на устните.

# 938
Аз харесвам на Нивеа оцветените балсами, имам и накакъв на Есънс такъв тип също, поне на мен ми стоят добре. Зависи и какво се търси като цвят и като финиш.
Аз съм бледа и не особено контрастна като цветови тип и при мен оцветен балсам и спирала са достатъчни да ми придадат малко "живец" без да се набива на очи, не нося почти никакъв грим в ежедневието и често ми е само това. Или червило в червената гама но не ярко а по-убит и естествен нюанс, но повечето дни хващам балсамите.

# 939
И аз харесвам цветните балсами на Нивеа. Любим ми е този с диня. Придава леко розовеещ цвят на устните и стои много естествено. Купувала съм го многократно вече.

# 940
От техните ми беше любим с нар, но от доста години е спрян вече. На мен ми трябва малко цвят а не тези светлите дето някои дори правят устните да изглеждат и по-бледи. Този придаваше уникален червен оттенък. От сега наличните ползвам най-тъмния, май къпина се води. Различен оттенък, разбира се, но пак не е много цвят и пак стои естествено. На Есънс пак тъмният е "моят". Не откривам балсам дето да е такова червено като този нар. Ягоди, череши... не е същото.
Това за моето лице и устни, разбира се, че има голямо значение и естественият цвят под балсама.

# 941
В някоя от темите имаше препоръка за балсама на Катрис - много естествено стои, а в същото време придава цвят. Много ми харесва.

# 942
Реших да пробвам този тинт, обаче взех на Голдън роуз, че нямаше на Есенс. Това нещо не се маха, наистина е много трайно. Явно трябва да пробвам да го почистя с олио, а нямам вкъщи.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 08:38 от mona11

# 943
  • Deutschland
Племенницата ми е на 12 и иска да й взема за Коледа глос за устни, нещо което блести. Аз съм твърдо против използването на грим от деца, но....
Препоръчайте ми моля нещо на Есенс, Катрис, Ревлон, Мейбълин, защото мисля тук в ДМ само това се предлага, но не съм запозната с последните трендове сред младежта. Благодаря предварително.

# 944
На есенс гланцовете са блестящи, има със и без цвят. И са евтини. Extreme shine.

Общи условия

Активация на акаунт