Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 379
  • 1 087
  •   3
Отговори
# 690
Здравейте дами,незнам дали така би трябвало да изглежда една здрава коса,но определено имам фриз ефект според мен.Искам нещо за изглаждане и да изглежда по лъскава ,какво ще предложите при положение ,че съм с мазен скалп и сухи заплитащи се краища 🙂

# 691
А какви продукти използваш в момента?

# 692
Lakme против косопад че ми пада леко,и Jungle Fever защита топлинна и уж разплита ,но не помага много.

# 693
Това Лакме не знам какъв продукт е точно. Балсам не слагаш ли? Аз слагам и нормален с отмиване, и спрей после без отмиване, хем моята коса е много мека и не е суха, нито третирана. Особено за дълга коса според мен са си задължителни. Това отделно от някоя маска чат-пат ако решиш да ползваш и такова, балсамът не е под въпрос и си завършваш с него винаги. Масло може по краищата също.

# 694
Все се чудя, що е то "фрийз ефект", ами това си е просто нормално изглеждаща коса, каквито бяха дългите коси преди 30-40 години.
Тези от рекламите са третирани с какво ли не, за да добият "търговски" вид . Като се измие косата и се изсуши с подходяща четка и изглежда, все едно си излязъл от фризьорски салон, след едно спане и ето ти "фрийз ефект".
Като я мине човек пак с четка и сешоар и отново изглежда чудесно.

# 695
Е, сега масово са за пример снимки и реклами дето нямат даже общо с действителността, толкова са обработени Grinning Преди години нямаше такива, камо ли социални медии и филтри още със снимането...
Но щом е суха, си е въпрос и на комфорт, не само дали ще изглежда пригладена.

# 696
Здравейте!
Да попитам коя anti-age козметика бихте ми препоръчали? ☺️

# 697
Бърз и категоричен ефект видях от течния колаген в дози за пиене на Допелхерц - Колаген бюти, при все, че 30те дози ги изпих не за месец, а за 45 дни. Много бях доволна, скоро мисля отново да си взема.

# 698
Това Лакме не знам какъв продукт е точно. Балсам не слагаш ли? Аз слагам и нормален с отмиване, и спрей после без отмиване, хем моята коса е много мека и не е суха, нито третирана. Особено за дълга коса според мен са си задължителни. Това отделно от някоя маска чат-пат ако решиш да ползваш и такова, балсамът не е под въпрос и си завършваш с него винаги. Масло може по краищата също.
Да ,пробвах 2 пъти една маска на балеа с кератин горе долу разплита краищата 🙂

# 699
  • София
Доволна съм от маската за коса на Балеа с кератин.

# 700
Доволна съм и вече подновен.

# 701
  • София
Доволна съм и вече подновен.

Любим дезедорант! С удоволствие ползвам трите вида. Много флакончета съм употребила. Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 22:47 от Amiamo

# 702
Amiamo ,може ли да покажеш другите видове?
Аз си купувам и този.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg//balea-dezodorant-sprey-soft-flo … teilen.laufend%29
Дори в момента него използвам.
Гледам ,че има и лилав ,но аз тук не съм видяла при нас. Мисля ,че мернах някакъв червен.

# 703
Аз започвам да мириша на мърша от този 🤣🤦🤷. Това ми беше предпоследната Балейска покупка, същата работа се получи и с Лидл.
Много хубав аромат има наистина, но с моята кожа прави някаква реакция. Начи такава смрад става след изпотяване, че мъж не води така.
Купих ги за вкъщи, покрай хвалбите във формата, но не ❌️❌️❌️

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 22:14 от Morkovelka99

# 704
Тези парфюмираните им не ме радват, че не обичам дезодорантът ми да има чак толкова аромат. Но Балеа 5в1 който е, ми допада много. Преспокойно мога да го сравня със спрей на Рексона като ефект, пиша изрично Рексона понеже на много хора те са им еталонът за добър дезодорант. Поне за моята кожа се държи минимум толкова добре колкото Рексона-та за няколко пъти повече пари. Сравнително рядко ползвам спрей, обикновено ако бързам или супер не ми се занимава, че съм с кристала през повечето време а той може да бъде досаден за употреба. Но без тъкъв спрей не оставам, да ми се намира като реша че такова искам.

Общи условия

Активация на акаунт