Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 371
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 705
natka ,радват ме по простата причина ,че нямат алуминиеви соли ,защото аз от години не използвам антиреспиранти. Когато се изпотя мириша на хубаво ,не на пот.
До сега не съм открила за себе си естествен рол-он ,стик или каквото и там да е да ме предпазва от неприятна миризма.
Тези дезодоранти са много дълготрайни и са супер евтини.
Не разчитам основно на техният аромат ,защото използвам парфюми. А тези дезодоранти изобщо не пречат и не се смесват с парфюмите ми.
Така ,че препоръчвам с две ръце на хора ,които използват естествени съставки за изпотяване ,защото тези дезодоранти наистина оставят кожата освежена и ухаеща на хубаво.
А аз съм от хората ,които се потят тъй като работата ми е свързана с много движение и тежък физически труд.
Така съм спокойна ,че няма да мириша на лошо и когато мина покрай някой или стоя покрай някой да ми става неудобно ,защото мириша на лошо.

# 706
А, това е друга работа. Доста често тези по-парфюмираните им спрейове ги хвалят заради конкретен аромат, помислих че и сега това е случаят.
За мен против миризма (не против изпотяване, но на мен и стандартните дезодоранти не ми дават сухи подмишници цял ден) най-ефикасното е кристал, камък или кой както иска да му казва. То си е стипца, същата каквато дядо ми ползваше като се пореже при бръснене, а сигурно и неговият дядо. Но си е по-досадно за нанасяне, няма какво да се лъжем. Та от време на време посягам и към спрей, като ми писне. Но в най-големите жеги няма друго нещо поне при мен, което напълно да предотвратява миризма при изпотяване.

# 707
  • София
Amiamo ,може ли да покажеш другите видове?
Аз си купувам и този.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg//balea-dezodorant-sprey-soft-flo … teilen.laufend%29
Дори в момента него използвам.
Гледам ,че има и лилав ,но аз тук не съм видяла при нас. Мисля ,че мернах някакъв червен.

Този го имам 1 бр., лятото го ползвах. Харесва ми!

Ето ги другите дезедорант-парфюми на Балеа, които много харесвам:

Имам 2 бр. от лилавия и 2 бр. от розовия.
Оказа се, че нямам запас от:

_ много хубаво мирише. Ако са го пускали тази година, не съм го засекла в ДМ.

Имитират следните парфюми:
Лилавият със сигурност е Alien на Мюглер. Розовият мисля че е  на Lancome La vie est belle.
А жълтият май беше Nomade на Chloe.

п. п. Ако намериш някъде този дезедорант :

пробвай го. Много сполучливо dupe на Lost cherry на Том Форд. Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 21:56 от Amiamo

# 708
  • София
Нели, този спрей https://galen.bg/glis-sprey-balsam-ekspres-ultimeyt-200ml има страхотен ефект. Моята коса става потресаваща от него, но на дъщеря ми става лъскава, гладка, мека, разплита се сама! И тя е с коса до кръста.
Но аз слагам и олиото на Лореал отдолу.

# 709
  • София
Аз след дълги лутания с дезодоранта наистина се върнах към Рексона и се преродих. Обожавам Cotton Dry варианта!

# 710
  • Свети Влас
Аз в момента ползвам един на Нивея с роза, много дълготраен. Топ пападение ми е.

# 711
  • Deutschland
Аз харесвам тези, нищо че са мъжки.

# 712
И аз не ползвам никакви дезодоранти като пръсна и всичко ми отива в лицето и носа затова не го харесвам.
Само рол он-чета на Нивеа от не помня колко години вече и то едни и същи видове, даже не съм им пробвала всички разновидности😆. Понякога и Дав стик или Нивеа, но е изключително рядко.

# 713
  • на дъното
Аз харесвам тези, нищо че са мъжки.

Къде се продават AXE? На времето мъжът ми ползваше един техен Аш.Бих искала да го изненадам 🙂
Благодаря 🤗

# 714
  • Deutschland
От ДМ в Германия 😔. Предполагам, че и в България някъде ще ги има.

# 715
Nelly13,
Пробвайте течната коприна на Биосилк. Аз я ползвам отскоро и ми се струва, че може да има желания ефект при Вас. Имат малки разфасовки по 7-8 лв., така че, ако не сте доволна, поне няма да сте дали една шапка пари. Продуктът не е от най-евтините, но пък е много икономичен.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 14:01 от pepina80

# 716
Здравейте дами,незнам дали така би трябвало да изглежда една здрава коса,но определено имам фриз ефект според мен.Искам нещо за изглаждане и да изглежда по лъскава ,какво ще предложите при положение ,че съм с мазен скалп и сухи заплитащи се краища 🙂

Пробвайте течната коприна на Биосилк. Аз я ползвам отскоро и ми се струва, че може да има желания ефект при Вас. Имат малки разфасовки по 7-8 лв., така че, ако не сте доволна, поне няма да сте дали една шапка пари. Продуктът не е от най-евтините, но пък е много икономичен.
Здравейте,пробвах я преди,но я нанасях само в краищата и те ставаха мекички.🙂

# 717
Може и по дължините, примерно от средата надолу. Ако  не искате да Ви стои снимката, мога да изтрия предния пост, в който съм Ви цитирала.

# 718
Може и по дължините, примерно от средата надолу. Ако  не искате да Ви стои снимката, мога да изтрия предния пост, в който съм Ви цитирала.
Не ,няма проблем.Simple Smile

# 719
Amiamo ,много ти благодаря! 🌹
Ще погледна кои ги има в нашето градче и ,ще си взема.

Общи условия

Активация на акаунт