Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 368
  • 1 087
  •   2
Отговори
# 720
Аз харесвам тези, нищо че са мъжки.

Къде се продават AXE? На времето мъжът ми ползваше един техен Аш.Бих искала да го изненадам 🙂
Благодаря 🤗
Марката се предлага в notino

# 721
Бърз и категоричен ефект видях от течния колаген в дози за пиене на Допелхерц - Колаген бюти, при все, че 30те дози ги изпих не за месец, а за 45 дни. Много бях доволна, скоро мисля отново да си взема.
Какъв ефект имаше?
Не съм сигурна на кой въпрос отговаряш. Thinking

# 722
  • Mediterraneo
И на мен ми е интересно за бързия и категоричен ефект.
Месеци наред пия колаген, не виждам нещо да се е променило при мен, да не говорим за бързо.

# 723
  • Свети Влас
За да има ефект от колагена трябва да се пие поне 3 месеца с натрупване е.

# 724
Някой може ли да ми каже за какво време пристига поръчка от Лили?
Преди 3 дни съм пуснала поръчка (в неделя) и още нямат намерение да ми я изпращат.

# 725
А от кои сайтове дават мостри при пазаруване?
Пуснах поръчка от Нотино, Дъглас и Гален. Ни-що! Нито един от трите. А не бяха съвсем малки суми, отделно писах, че искам да пробвам и нови продукти.

# 726
Пуснах поръчка от Нотино, Дъглас и Гален. Ни-що! Нито един от трите. А не бяха съвсем малки суми, отделно писах, че искам да пробвам и нови продукти.
Аз съм получавала мостри от Sopharmasy и Yves Roscher.

# 727
Barecare и Kocos.bg ми дават доста мостри обикновено. Първите и подаръци над определени суми.
Нотино дават обикновено, ако е предварително посочено, че към даден продукт има подарък.
Дъглас дават две мостри над 100 лв.

# 728

На мен аптека гален ми даде  измиващ гел на cerave от черния петък

# 729
И аз получих от Гален - 2 мостри Liftactiv на Виши.

# 730
Аз - нищо.
А очаквах и от гален, и от Нотино.

# 731
  • София
Аз поръчвам от Нотино всеки месец, даже понякога два пъти месечно, и за всичките тези години съм получила подарък точно един несесер, който иначе е около 20 лева в сайта.
Няма да се откажа от тях по ред причини, но определено са зле с комплиментите към клиенти и редовни клиенти.

# 732
Аз съм получавала мостри от dodis.bg - серум с витамин С, сенки, спирала, руж, несесер и др.

# 733
Какви са вашите отзиви за козметиката на Biotradе? Насочила съм се към нощната маска https://galen.bg/biotrade-noshtna-krem-maska-s-retinol-0-5-50ml# … 0%B5%D0%BD%D0%B5., на 42 години съм, със сравнително добре хидратирана, с малко бръчици кожа. Ползвах на Eucerin този: https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030014442, но за жалост направих ужасна алергия към него.

# 734
  • Свети Влас
Нямам впечатление от тази марка, макар че съм взела неща за акне.

Общи условия

Активация на акаунт