Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 322
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 735
От тази серия нямам впечатление. Ползвах Мелабел. За моята кожа бе твърде агресивна и доведе до лющене, затова я спрях.

# 736
Аз харесвам Биотрейд. Много често ползвам крема с Ниациамид. Кожата ми е суха, без проблеми - на 49г. съм.

# 737
  • Пловдив
Аз харесвам Биотрейд. Много често ползвам крема с Ниациамид. Кожата ми е суха, без проблеми - на 49г. съм.
Аз също ползвам с Ниациамид,но на друга марка и съм много доволна .Trimay

# 738
От тази серия нямам впечатление. Ползвах Мелабел. За моята кожа бе твърде агресивна и доведе до лющене, затова я спрях.

Аз си взех маската с ретинола, понеже имаше добра промоция, и съответно я ползвах. На опаковката пише 3 пъти в седмицата. На второто нанасяне на сутринта и аз установих такова лющене. Не знам дали е нормално това...

# 739
  • Варна
Не всеки понася добре ретинола, затова се препоръчва постепенното му въвеждане във вечерната рутина: първо веднъж седмично в продължение на поне 2-3 седмици, после увеличавате.

# 740
Здравейте! Купих си хиалуронова киселина на прах, както и алое вера . Някой може ли да ме посъветва какво мога да приготвя с тях за лицето си , ако някой си прави сам маски и кремчета. Благодаря!

# 741
Търся си някакъв крем/ бб крем/ който да озарява, да има лек цвят, да изравнява хубаво лицето, но да не стои тип маска. И да няма нужда да го нанасям с гъби и четки, а с ръце да е също достатъчно добре за нанасяне.
По принцип съм с мазна кожа по Т зоната.

# 742
  • Свети Влас
Аз съм доволна от СС крема на Биотен ( бях купила ББ крема на Гарниер най-светлия цвят, но ми оставаше оранджев отенък )

# 743
Аз съм доволна от СС крема на Биотен ( бях купила ББ крема на Гарниер най-светлия цвят, но ми оставаше оранджев отенък )
Аз бях влюбена в бб крема на гарниер ама предната опаковка. Спряха я и следващите не ми стоят ок на кожата, седи ми баш като маска. А предния направо си попиваше в лицето и супер стоеше.

# 744
  • Свети Влас
Не знам, на мен ми оставаше оранджев отенък, а уж най-светлия си купувах. Харесва ми. Но съм най-доволна от Биотен, няма такъв отенък, бързо става и с пръсти се разнася добре.

# 745
Здравейте! Купих си хиалуронова киселина на прах, както и алое вера . Някой може ли да ме посъветва какво мога да приготвя с тях за лицето си , ако някой си прави сам маски и кремчета. Благодаря!
От къде си ги купи?

# 746
От къде си ги купи?

от Еко мама

# 747
Преди малко си взех СС крема на Биотен и съм очарована! Много благодаря за предложението! Ще си взема може би още поне една опаковка, защото с моя късмет какъвто продукт си харесам спират да го произвеждат или му сменят нещо от състава и нищо общо няма като с преди.

# 748
  • Пловдив
А как разбирате кой е вашия тон/цвят?

# 749
По принцип съм бяла и взех светлия - лайт. Щеше да е проба- грешка така или иначе ама си пасна добре. Междудругото не се усеща на лицето грам.
Друг продукт, който взех днес е и Тинта на Есенс за устни и руж. Уникален - не се усеща на устните, придаде им много нежен натурален цвят и не оцветява ( целувах си ръката, грам не остана цвят на нея).
Понякога се чудя изобщо има ли смисъл за скъпарски продукти, след като има и евтини, които имат доста добър ефект.

Общи условия

Активация на акаунт