Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 281
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 750
Търся си някакъв крем/ бб крем/ който да озарява, да има лек цвят, да изравнява хубаво лицето, но да не стои тип маска. И да няма нужда да го нанасям с гъби и четки, а с ръце да е също достатъчно добре за нанасяне.
По принцип съм с мазна кожа по Т зоната.
аз използвам тонираш серум на мейбълин. Точно така го нанасям стига ми за около 7-8 месеца.

# 751
На Биотен СС-то наистина е добро, стига да имаш късмета да ти пасне цветът, че те имат просто един по-светъл и един по-тъмен. Светлият розовее според мен, не е съвсем неутрален. За тъмния не мога да кажа как е като оттенък.

# 752
  • София
Аз по едно време бях доволна от Missha - BB кремът. В четвъртък имам коледен купон, ще пробвам Bioten.

# 753
  • Свети Влас
Радвам се, че помогнах. Аз съм с бяла като сирене кожа ( хахаха тук се бъзикам, че лятото почти не виждам слънце, всички други покрай мен с тен, а аз си стоя бяла.... )

# 754
Cc крема на Биотен прикрива ли петънца и пъпчици?

# 755
Да, на мен ми покри. Ама аз нанесох веднъж на цяло лице и после много малко наложих на самата пъпчица и потупвах. Позакри се, аз даже и не очаквах такова покритие. Хем е леко, хем си покрива достатъчно-точно колкото ми трябва.

# 756
  • Русе
При мен СС крема почти никак не покрива петънца и пъпчици, но аз си взех светлия цвят. Кожата ми не е много светла, но не е и тъмна. От другите марки кремове или фон дьотени винаги вземам цвят light, но при Биотен ми дойде прекалено светъл.

# 757
Ако не забравя ще кача снимки. Преди и след. Има даже по-хубаво покритие от ББ крема. 😀

# 758
Ако не забравя ще кача снимки. Преди и след. Има даже по-хубаво покритие от ББ крема. 😀
Качи, качи Grinning, след толкова суперлативи, ще взема и аз да го купя, нищо, че в шкафа имам десетки подобни, чакащи да влязат в употреба Grinning
Но защо пише да не се слага в зоната около очите? Ще е много кофти така...

# 759
Качи, качи Grinning, след толкова суперлативи, ще взема и аз да го купя, нищо, че в шкафа имам десетки подобни, чакащи да влязат в употреба Grinning
Но защо пише да не се слага в зоната около очите? Ще е много кофти така...
Т’ва пък въобще не съм го прочела, сложих си и по горни и по долни клепачи😃😃😃😃
Ще ти пратя снимка на Лс от сега 😀

# 760
Е,не е като ФДТ покритието му, някое по-сериозно зачервяване или пъпка според мен няма да скрие. За такива неща мъничко коректор отгоре и стават работите. Но изравнява тена много хубаво и лицето изглежда много свежо.
За цената си е страхотен продукт, стига цветът да пасне че там избор няма. Със сигурност има и по-добри... но там вече и цената става друга.

# 761
За ХК на прах имаше някакво разреждане с нещо( примерно дестилирана вода), за да стане гел к да се ползва, но може сега да има и вариант да се добавя в крем.

# 762
Е,не е като ФДТ покритието му, някое по-сериозно зачервяване или пъпка според мен няма да скрие. За такива неща мъничко коректор отгоре и стават работите. Но изравнява тена много хубаво и лицето изглежда много свежо.
За цената си е страхотен продукт, стига цветът да пасне че там избор няма. Със сигурност има и по-добри... но там вече и цената става друга.
Аз изпратих снимка на aDream, може да каже как е покрило петно и пъпка.
Аз след като нанесох с ръце и размазах хубаво сс крема, после с малко количество потупах върху самите места, където искам да покрие. Сега ако е някоя нова пъпка с връх ала бала едва ли да покрие хубаво, но това, което е при мен го покри.

# 763
Тук неотдавна ми похвалихте Биотен хиалуроник голд серията и взех част от продуктите да пробвам като начален опит за по-комплексна грижа /преди бях много зле с рутината/. Много съм доволна от измивния гел, почиства без да изсушава, супер леко усещане. Също ми пасва и мицеларната вода. Като ви чета може и този СС крем да пробвам. Явно Биотен се представят не лошо с нещата за лицето.

# 764
Не мога да се сетя в кой магазин бях видяла тестери от тези ССта, признавам си че не ги заглеждам често, то при мен отдавана е ясно кой е "моят" и то всъщност лятно време и той не е, а през останалото време просто ми идва едва идея по-розов за моя цвят на лицето.
Но съм сигурна че някъде имаха тестери, поне да придобиеш представа като покривност как е.

Общи условия

Активация на акаунт