Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 301
  • 1 087
  •   1
Отговори
# 765
  • Свети Влас
Сега ще ви демонстрирам на ръката обаче
Скрит текст:
Без

Сложих толкова

С
Мисля, че доста добре покрива.
И ето го моят по-светъл

# 766
  • Пеликания
На мен много ми пареше на очите този крем и го зарязах.

# 767
  • Свети Влас
Аз по принцип избягвам около очната зона. Да ви попитам може ли да ми препоръчате нещо за кръгове и тъмни петна около очите ? Преди ползвах един около очен крем на Дева с витамин С.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 21:01 от Габриела Радева

# 768
Такааа, понеже ви се доверих за СС крема, сега имате следваща задача😃 търся си продукт за измиване на лице, който :
- да не е гел/слузест/ по- скоро пяна или нещо такова, което се отмива по- лесно после ( не обичам лигави гелове да мия дълго време или ако е гел да се пени хубаво.. не знам дали се разбра 😃)
- понеже първо си махам грим с мицеларна вода, но всеки знае, че не се маха перфектно докато не отмиеш с продукт, следователно, това да ми е последната стъпка от измиването на грима.
- да става за ежедневно ползване,т.е да не пресушава много,но и да почиства все пак добре ( по принцип съм с мазна кожа, черни точки по нос и бузи, от време на време някоя пъпка излиза).
- и последно.. да не дразни много на очите.. защото искам да отмивам и остатъци от спирала. Ако няма такъв, то някаква мицеларна вода, която става за упорит грим и не щипе на очите ( в момента съм с гарниер, щипе ми). Не си държа очите отворени разбира се, просто с тампон на затворени очи и пак ми защипва неприятно.
😃 за днес е това, ще видя ако се сетя друго. Бюджет до 15-20 лв. Макс  😃

# 769
  • Свети Влас
Да ви кажа много харесвам на Рефан скраба със зелен чай ( явно са го спрели ). Друг с който се мия е на Гарниер и Биотрейд за акне.

Това са продуктите, които използвам за лицето ми.

# 770
  • Deutschland
Аз харесвах едни пилинги на Нивеа, но май отдавна ги спряха. Харесвам измивния на Оржена с роза и колаген. Измивните на Балеа също.

# 771
  • Свети Влас
Сега проверих, че този на Рефан е спрян, а беше много хубав. Аз скоро не съм си купувала от него и не знаех, че вече го няма.

# 772
  • Варна
Такааа, понеже ви се доверих за СС крема, сега имате следваща задача😃 търся си продукт за измиване на лице, който :
- да не е гел/слузест/ по- скоро пяна или нещо такова, което се отмива по- лесно после ( не обичам лигави гелове да мия дълго време или ако е гел да се пени хубаво.. не знам дали се разбра 😃)
- понеже първо си махам грим с мицеларна вода, но всеки знае, че не се маха перфектно докато не отмиеш с продукт, следователно, това да ми е последната стъпка от измиването на грима.
- да става за ежедневно ползване,т.е да не пресушава много,но и да почиства все пак добре ( по принцип съм с мазна кожа, черни точки по нос и бузи, от време на време някоя пъпка излиза).
- и последно.. да не дразни много на очите.. защото искам да отмивам и остатъци от спирала. Ако няма такъв, то някаква мицеларна вода, която става за упорит грим и не щипе на очите ( в момента съм с гарниер, щипе ми). Не си държа очите отворени разбира се, просто с тампон на затворени очи и пак ми защипва неприятно.
😃 за днес е това, ще видя ако се сетя друго. Бюджет до 15-20 лв. Макс  😃

Нивея имат пяна за лице, в розова опаковка с помпа

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 18:56 от Киса

# 773
Аз за ежедневно измиване съм с един измиващ гел на Балеа, също след мицеларна вода а не направо да мия грим с него. Не премива със сигурност, иначе нищо особено - измиващ гел като измиващ гел.
Тези показаните на Гарние и на Биотрейд са по-агресивни, не че са лоши но ако изрично се иска нещо което не премива, по-добре не точно те.
По принцип като меко измиващо и недразнещо очите мога да препоръчам на ДМ от тяхната бебешка марка измиващия гел, супер е за такова нещо. Но за лице всеки си преценява какво харесва, включително и като усещане след измиване и т.н. Иначе този гел и спирала може да се каже че измива. Е, за водоустойчиви не мога да кажа, такава не ползвам но вероятно не. Бюджетен е и според мен си струва да се пробва, ако не е "твоето" за лицето винаги можеш да го изразходиш за тяло после.

# 774
Момичета, обяснете ми като на малоумна какво да слагам преди и след ретинол (най-ниския процент, за първи път ще пробвам)? В сайта на the ordinary  пише серум на водна основа, ама много знам аз кой е на водна основа и кой не е. Серуми имам само с ниацинамид и цинк и с хиуларонава киселина и витамин ц налични и кремове нормални хидратиращи (не виждам да има някакви специални съставки описани)

# 775
Момичета, обяснете ми като на малоумна какво да слагам преди и след ретинол (най-ниския процент, за първи път ще пробвам)? В сайта на the ordinary  пише серум на водна основа, ама много знам аз кой е на водна основа и кой не е. Серуми имам само с ниацинамид и цинк и с хиуларонава киселина и витамин ц налични и кремове нормални хидратиращи (не виждам да има някакви специални съставки описани)

Аз нищо не слагам преди него, доколкото разбрах сандвич метода не е мн ок.
Аз си почистван лицето и попивам с хартиена салфетка и слагам ретинола, изчаквам малко да попие и слагам хидратиращ нощен крем.
Не съм имала проблеми досега. Може би просто като превенция от кожни раздразнения може да сложиш ореди ретинола пак хидратиращ крем, ама лично на мен ми е твърде много.
Като цяло за грижата си за лицето не слагам много продукти един след друг, даже тия рутини в тик тоците са ми много тежки. Общо взето тонер/ тоник, попива, ретинол / или серум друг примерно сутрин слагам ниацинамид с цинк/ и после дневен или нощен крем. Това ми е. Лицето ми е мн по-добре от преди и много леко си го усещам. Мисля че пробвах 1-2 пъти да сложа повече продукти, направо се усещах зле.

# 776
  • Mediterraneo
Серум слагам директно на почистено лице. После крем, толкова.

# 777
И мен ми е досадно да наслагвам, затова и нямам много. Мерси и на двете, спестихте ми разход и усилие Simple Smile

# 778
Не всичко, което се дава по клипове и статии е най-правилното. Според мен всеки си усеща. Мисля, че само първите 1-2 пъти слагах нещо преди ретинола, защото ме беше страх от реакции.

# 779
Аз ползвах веднъж вече, нямах реакция конкретна. Като че ли ми беше омазнена кожата около носа на следващия ден, но друго не съм забелязала.

И за да не е спам да кажа, че съм много по-доволна от ниацинамида на inkey отколкото the ordinary.

Общи условия

Активация на акаунт