Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 71

• 116 271
  • 1 087
  •   3
Отговори
# 840
Сетих се, че от ДМ купувам една почистваща маска с червен портокал или грейпфрут. Внимавайте при нанасяне, че буквално кола маска на веждите може да си направите с нея

# 841
Че защо да е трудно, просто ги нагласяш под веждата, където искаш да обереш голямото количество косъмчета и дърпаш. Няма да ги слагаш на самата вежда, надявам се.
Аз откакто се правя с нарязаните лентички всичко става в една права черта, а ако искам да го правя с пинсета шансът да отскубя косъм не откъдето трябва е голям и тогава се налага пълна промяна на веждите😃
Така изглеждат след оформянето ми от преди три седмици.
Искам да кажа само, че изобщо не съм добра в тези оформяния и ако трябва да е с пинсета ще са тънки и без форма. Имала съм такива лястовички преди години😃

Сетих се, че от ДМ купувам една почистваща маска с червен портокал или грейпфрут. Внимавайте при нанасяне, че буквално кола маска на веждите може да си направите с нея

Каквато и маска да нанасям, стоя далеч от веждите. Даже последно време слагам само на Т зоната, изобщо не мацам цяло лице.
Много ме забавляват хората, които пробват черните маски и мислят, че е ок да слагаш на цялото лице и после реват, че много боляло. Ми нормално да боли, никой не е казал да я слагаш изцяло 😃
Майка ми май с хума си беше обрала веждаците 😃
Аз освен със скубане с пинсета не съм имала кофти случаи.
Веднъж една приятелка ми оформяше веждите ( и друг път го е правила и й се отдаваше, само не се разбирахме колко дебели да са, защото тя харесва много тънки). В един момент чувам Олеееее.. поглеждам се, тя ми направила дупка във веждата. Рисувах се известно време. 😃

# 842
Момичета като споменахте кола маска, препоръчайте някаква за по-дебели упорите косми на брадата. Взимала съм различни лентички, но винаги повечето косми остават и се налага да ги махам с пинсета, не че имам много но искам с едно дърпане да махна всички.

# 843
  • Бургас
Аз веждите ги почиства с пинсета.
Имам черната и една на Зингер. Много са ми удобни.

# 844
Ох, с 2 леви съм и не умея достатъчно добре или нямам търпението. Благославям козметичката ми, на която от известно време съм поверила моите вежди. Правех други процедури, доволна съм, че реших да пробвам и това. Ходя веднъж на 20-25 дни и ги ошатква с пинсета + накрая леко подрязване за макс 15 минути. Simple Smile  Поне 10 дни косъм не изниква, после прокарва някой друг заблуден. Най-дебелите единични ги дръпвам около 15-18 ден докато дочакам часа си.

# 845
  • Deutschland
Тази маска с грейпфрут май е peel-off. Мисля, че я имам същата. Избягвам такива, защото всеки път дърпам рязко и имам чувството, че ще си откъсна кожа от лицето.

# 846
  • София
Ох, то при мен е почистване на веждите, че после къносване, хубаво, че се справям сама засега.
Иначе от лентичките за лице - взимам вече само на Veet. Дълго време смятах, че няма особена разлика и взимах напосоки. Да, но забелязах, че при някои косъмът не се отскубва, а накъсва и след седмица пак виждам мъх над устните, с други дори и при най-свирепото дърпане оставаха косъмчета. Veet като че ли се справят най-категорично.

# 847
Ох, то при мен е почистване на веждите, че после къносване, хубаво, че се справям сама засега.
Иначе от лентичките за лице - взимам вече само на Veet. Дълго време смятах, че няма особена разлика и взимах напосоки. Да, но забелязах, че при някои косъмът не се отскубва, а накъсва и след седмица пак виждам мъх над устните, с други дори и при най-свирепото дърпане оставаха косъмчета. Veet като че ли се справят най-категорично.
Аа мустака спрях да скубя, взех си на Балеа крем депилатоар за интим ( не ми допадна за там, та реших да го пробвам на мустак), лелее почисти го толкова гладко и меко стана като бебешко дупе. За протокола ползвала съм и други такива кремове, после ми е червено, напрегната самата област, че и се усеща като грапаво, т. Е не ми ги е почистило хубаво до кожа.

# 848
  • Deutschland
Може ли снимка на този крем депилатоар Балеа. Благодаря 🥰

# 849
Може ли снимка на този крем депилатоар Балеа. Благодаря 🥰
Странното е, че го намерих на немски, а в приложението не излиза. Иначе го взех от дм в мол Сердика.

# 850
Ох, не знам как не си правите рани с тези лентички. Всеки път като реша да си махна мустака с тях и съм в рани, боли и докато зарастне стане време пак да ги махам.. Аз ли силно дърпам, не знам. Вече от доста време използвам такива ножчета. Знам, че е като бръсненето, но поне не ме боли и няма пъпки.

# 851
  • Mediterraneo
Дъщеря ми си оформя веждите с тези ножчета.
Мустак отдавна нямам, лазерът оправи всичко. Веднъж на година и половина- две правя процедура, че се посъбуждат някои и други единични косъмчета.

# 852
Дъщеря ми си оформя веждите с тези ножчета.
Мустак отдавна нямам, лазерът оправи всичко. Веднъж на година и половина- две правя процедура, че се посъбуждат някои и други единични косъмчета.
При мен мустака няма мн разлика, но той е рус тънък мъх, просто аз съм взискателна и се вглеждам твърде много. Нормално да не е ефикасна ФЕ при такъв мъх.
Краката ми са същото положение - редки, тънки, руси мъхове, даже не мога да кажа, че е косъм. В началото нещо се бъзикахме с моя приятел, че не съм си бръснала краката два месеца 😃 и той очакваше да види огромна черна гора косми, като му показах и вика ми те не се виждат. Ама пак си се щракам и там.

Не знам дали го похвалих, ама пак да го похваля тинта за устни и скули на Есенс, много готин продукт. Седи като цвят червило, но не се усеща на устните и въобще не утежнява и изсъхва на устните, не се пренася ама грам . Разцелувах си ръката онзи ден, нямаше и минимално петънце.
За скули май ми е малко слаб, ама с наслагване ми е тамън.

# 853
  • София
По препоръка от тази тема си купих тази вечер пинсета за вежди на Солинген от Кауфланд. Моята е сребриста, права, не скосена. Ще я пробвам след няколко дни ие споделя.

# 854
По препоръка от тази тема си купих тази вечер пинсета за вежди на Солинген от Кауфланд. Моята е сребриста, права, не скосена. Ще я пробвам след няколко дни ие споделя.

И моята е права.

Общи условия

Активация на акаунт