💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 35/

• 38 010
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ханде винаги е прекрасна и страшно крадива, но този тоалет в Кан е малко в повече екстреваганден за нея. Но въпреки това тя си остава ослепителна.

# 556
Красавица Flowers Hibiscus 🧿

# 557
Здравейте на всички!!
Наслаждавам се на красивата Ханде!!
Страхотна визия, обра овацийте в Кан!!
Пожелавам хубав  ден на всички  и приатна почивка за събота и неделя!!

# 558
Последното, което мога да кажа за тази визия на Ханде е, че е екстравагантна. Като се сетя какви снимки съм виждала.

# 559
  • София
Любимите ми снимки на Керем с животни...

Ханде в Кан...

# 560
Здравейте Animal Bee

Страхотни снимки е качила Ханде! Не мога да й се нагледам. Heart Eyes

И Алп Навруз е лайкнал, пропуснат е нещо в списъка. Аз следвам много малко актьори, но той е сред тях. Grinning

Коментар от Джем:

# 561

Отзивите за Ханде от снощи са 98 процента позитивни

# 562
Здравейте !
Сега във Фейсбук ми попадна информация , че лятото през Юли месец , Ханде ще снима нов сериал , озаглавен “Друга любов” и е с друга медийна платформа .
Дано да е успешен и да не й го спират насред нищото !
Надявам се да е ромком ❤

# 563
Здравейте !
Сега във Фейсбук ми попадна информация , че лятото през Юли месец , Ханде ще снима нов сериал , озаглавен “Друга любов” и е с друга медийна платформа .
Надявам се да е ромком ❤
Няма да е сериал, а филм и се коментира, че Баръш Ардуч ще й е партньор.
Иначе се пише и за сериал, който ще се казва "22 секунди" и ще е също на платформа.

# 564
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Кратко включване, но за съжаление не от Кан, където е прекрасната ни любимка Ханде Ерчел Blush! Тази година с червено - синьо/виолетовата комбинация рокля, обувки и бижута напълно заслужено грабна вниманието на цялата световна общност с 98% положителни отзиви! Новини, които може само да ни радват, пък хейтърите - те си знаят!
Трудно ми е да намеря достатъчно точни прилагателни, за да опиша чувствата, които изпитвам, когато гледам снимките ѝ от снощното представяне в Кан! Възхитителна, прекрасна, стилна, елегантна, просто Ханде Ерчел! Heart

Ханде Ерчел в червено!
Червеният цвят е топлина, гняв, грубост, вълнение, сила, кръв, екстремни емоции, битка. Червеното съчетава в себе си агресия и любов, страст и живот! Освен това е символ и на виното! Значенията на червеното са толкова много, че често си противоречат. Обичан от едни, мразен от други, червеният цвят приковава вниманието и създава особени чувства у този, който го наблюдава. Независимо обаче дали го харесваме или не, не можем да отречем, че червеният цвят предизвиква винаги усещане за силна емоция - понякога добра, понякога лоша!
Цветът никога не остава незабелязан и в историята често е символизирал силни, дълбоки страстни чувства и желания, причина за войни и жестокости, но също така е давал усещането за великолепие, царственост, величие и триумф.

Ханде Ерчел с бижутата на Pomellato!
Основният акцент на зашеметяващата Il Grande Blu parure огърлица на бижутерската марка Pomellato са петте ярки танзанита, допълнени от 1676 лилави и сини сапфири и диаманти. Танзанитът представлява синя и виолетова разновидност на минерала циозит, разновидност причинена от наличието на малки количества от химичния елемент ванадий. При танзанитът се наблюдават редуващи се цветове, преминаващи плавно от синьо, виолетово и бордо в зависимост от ориентацията на кристала (твърдо тяло, при което съставящите го атоми, молекули или йони са подредени в правилна, повтаряща се структура в трите пространствени измерения), тъй като минерала се характеризира със силен плеохроизъм (оптично явление, при което кристалът променя цвета си в зависимост от светлината или ъгъла на гледане). Танзанитът е изключително рядък минерал (в сравнение с диамантите напр.), поради което цената му е изключително висока (скъпоценните камъни от този минерал струват около 1500 долара за карат). Танзънитът се среща само на едно единствено място в света, малък минен район в регион Маняра, Танзания, заради което е избрано и наименованието му, а възрастта на скалите, в които е намерен минерала е около 585 млн. години, т.е. образуван е през геоложкия период наречен Едиакария в метаморфни скали, претърпели дълга и сложна геоложка трансформация. Минералът е открит случайно през 1967 год., а през 1968 год. е представен на пазара с името „танзанит“ от бижутерската фирма Tiffany & Co (Тифани енд Ко) като по-удобно име от използваното наименование „синьо-виолетов цоизит“. През 2002 г. Американската търговска асоциация за скъпоценни камъни избира танзанит като рожден камък на родените през декември.

Спокойна вечер и до скоро! Heart

# 565
Здравейте !
Надявам се да е ромком ❤
Иначе се пише и за сериал, който ще се казва "22 секунди" и ще е също на платформа.

Интересно !
А кога очакваме 22 секунди ? ❤

# 566
Не знам дали е истина и дали това е реалният профил, който е лайкнал снимката на Ханде, но ако е така-ИМАМЕ НОВИНА!

За неразбралите и недовидялите-Арзу е лайкнала снимка на Ханде.
Ами сега?

# 567
Благи, истина е. Лично проверих.

Скрит текст:
Здравейте !
Надявам се да е ромком ❤

Интересно !
А кога очакваме 22 секунди ? ❤
Няма дата, не се знае. Едва ли ще е тази година.

# 568
Не знам дали е истина и дали това е реалният профил, който е лайкнал снимката на Ханде, но ако е така-ИМАМЕ НОВИНА!

За неразбралите и недовидялите-Арзу е лайкнала снимка на Ханде.
Ами сега?

На сватба е! Joy Joy Joy
Много се радвам, че свекървата е харесала визията на снахата. Време беше да пресече клюките. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 569
Ново:
https://x.com/i/status/1791501867995856938

Gift Heart

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 19:32 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт