Термин Август 2024 ♥ - тема 6

• 40 839
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Деси, искрено ти завиждам Confused
Аз след вчерашния преглед разбрах защо (в по-горния си коментар писах) не мога да ям вече по нормални количества, краката му са в ребрата ми и като ме срита направо ми идва да върна поръчката. Grinning
Като ям малко количество и не тежка храна всичко е наред ..

# 556
Деси, аз не говоря наизуст обикновено
https://www.markvanderpump.co.uk/blog/posts/diabetes-and-pre-eclampsia
Жените с гестационен диабет са с двоен риск от развитие на прееклампсия. Освен това жените тук, които се ограничават не го правят от любов към ограничаването, а от любов към бебето

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 16:24 от Amelin

# 557
  • Пловдив
О, далеч съм от идеята за любов към ограничението. Просто аз не мога, ще съм склонна да приемам хапчета/инжекции, но има храни, от които не мога да се лиша. Не съм пощанлива, по време на бременността ям каквото винаги ям. Но влезе ли ми мисъл за конкретна храна в главата, мира нямам, докато не ям и не става да опитам, а за нормално хранене говоря. Ето от сега чакам морето, за да се наям с рапани от конкретно място например.
Няма планувано място, където да отида и да не знам къде ще ям.

# 558
Момичета, във Вис Виталис има -20% на определени марки Blush

# 559
В Комсед пък има също - 20%,но само за клиенти на ОББ.

# 560
Здравейте,
мамита, надявам се всичко върви наред при всички ни, остана още малко и ще гушим бебетата си 😍
Исках да Ви попитам, какво мислите или сте решили вече отностно съхраняването на стволови клетки?
Аз все още се чудя, като изобщо не съм запозната как стой въпроса тук в Германия и все забравям да питам докторите...
Поздрави!

# 561
Здравейте,
мамита, надявам се всичко върви наред при всички ни, остана още малко и ще гушим бебетата си 😍
Исках да Ви попитам, какво мислите или сте решили вече отностно съхраняването на стволови клетки?
Аз все още се чудя, като изобщо не съм запозната как стой въпроса тук в Германия и все забравям да питам докторите...
Поздрави!

Здравей Blush
Така е... Колкото повече наближава, толкова повече нямам търпение вече да я гушна и да е при нас. Преди време доста бях чела и проучвала за съхранението на стволови клетки, но на този етап сме решили да не съхраняваме.

# 562
Здравейте , има ли някоя от вас със стягания в корема. За сега пия ношпа и имам по 3 4 стягания в деня. Аг ми изписа магнерот,но не ми понася получавах болка в матката, изписа ми после биолектра магнезий 365 и от него получавам болка, иначе шийката ми е 39мм . Според вас ако шийката ми е добре, стяганията до какво могат да доведат?
Явно имам непоносимост към магнезиеви препарати..

# 563
Аз имам стягания и ми замениха магнезия с коринфар.Попитай АГ за него.Магнезия просто не ми действаше.
Наблюдавай за честотата им 3-4 на ден са безобидни според мен .

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 17:31 от Marbellaa

# 564
И за мен, 3-4 стягания на ден до нищо притеснително няма да доведат
Аз да се отчета. Вчера мина прегледът ми при доц. Маринов, трикуспидалната клапа почти напълно се е затворила, останал е един участък от 1 мм, който според доцента ще е затворен след две седмици. Каза, че за него бебето е със здраво сърчице Heart

# 565
Marbella, колко стягания имаш на ден? И колко корнифар пиеш, помага ли ти? Аз съм със серклаж, бях в болница до днес под наблюдение за няколко дни заради стягания и ми и смениха магнерод с корнифар.

# 566
Амелин, чудесна новина! 💚

Аз имам доста повече стягания на ден и истината е, че притеснението си остава. Хубаво е, когато шийката е добре. Само че стяганията може да се дължат и на инфекция. Мен от това най-много ме е страх, да не ми се развие нещо безсимптомно, както имах цистит в предишната беременност. Аз както си ходя много начесто до тоалетна, няма начин да разбера ако ми се проявява без каквато и да е болка както тогава. Та си мисля да си пусна пак една урина, а и изследванията ми остаряват на месец вече, а искам и да се ваксинирам.

С натежаването на корема все повече ме наляга мисълта да успея да ги изкарам тези 8 седмици. Хем нямам търпение, хем не съм готова още, а и после ще е по-голямо предизвикателството! Пулсът ми се качва трайно към все по-висок, а до скоро съм мерила и 70. Тези дни се върти около 90 и усещам, че се чувствам натоварена и все по-малко работоспособна.

# 567
Marbella, колко стягания имаш на ден? И колко корнифар пиеш, помага ли ти? Аз съм със серклаж, бях в болница до днес под наблюдение за няколко дни заради стягания и ми и смениха магнерод с корнифар.
Откакто съм с коринфара са 3-4 на ден.Но пак се опитвам и повечко да лежа.Поне докато децата са на градина.Претоваря ли се , бройката стига до 10.
Коринфара ми го изписаха първоначално 4х1 , но като се успокоиха нещата и в зависимост от деня си ги намалям на 3х1 или 2х1.
Като да кажа , заместителите на коринфар нямат но общо, много слабо ми действаха.

# 568
Аз пия диаспорал, доста добре ми действа. Имам стягания,  но 4-5на ден и са по-слаби от колкото имах с предишната бременност. Тогава бяха много и много силни, въпреки това шийката си остана със запазена дължина до края. Разбира се това е строго индивидуално и при всеки е различно.

# 569
  • София
Стягания си имам, даже напоследък се разредиха,но пък станаха по-интензивни ,направо понякога ако се движа и спирам чак.Но пък на тонове нищо не се отчита.
 Имам и някакво доста обилно бяло течение, което ме притеснява и чакаме микробиология (поредна).
Багажът е готов, на шести съм на тонове и очаквам да обсъдим дата за секцио 🍀
Ето накратко какво съм сложила минималистично в багажа и съм го побрала в 35 л сак от Декатлон.
Скрит текст:
Останаха джапанки и четката
Сложих
* три броя хавлии (за тяло,коса и лице)
* три броя нощници
*пет чифта гащи (aко мога да си обуя моите,не еднократните,предпочитам)
*Подложки еднократни за постилане
*мокри,сухи кърпи и тоалетна хартия за мен
*Помпата с едно резервно шише ,като съм в търсене на стерилизиращи таблетки.
*Бюстие и еднократни подплънки

Общи условия

Активация на акаунт