🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 500
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 120
Освен това и при претендентките в началото на 20-те (Валерия или Екатерина например), пак няма много потенциал за бурно възпроизводство, след като момичетата се стремят да развиват кариера на модели. Сега им е моментът това да се случи.

# 121
Мария в Чакалкаст,дойде с гаджето си, била надживяла вече това с Алек. Имала хейт по соц. мрежи, че била много слаба, че била грозна без грим и т.н,ама тя се харесва така. Приятелят си сегашния срещнала на китайски ресторант след предаването, но него не го вълнувало това за Ергена. Бил русоляв, имал прилика с Алек. Алек харесвал Маги, Йоана и Надежда. Това с целувката на Надя са го говорили, донякъде е стратегия, за да остане. При двойната среща е предпочитала, розата да е за Виктория, само и само да не е засегната.

# 122
А той уточнил ли е да са от една жена? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 123
Логиката е, че колкото и деца да иска, той все пак си избира жена, с която да живее, а не крава за разплод.

Tой няколко пъти си каза човекът, че това за 6-те деца е преувеличено и колкото дойдат, толкова.

# 124
А той уточнил ли е да са от една жена? Stuck Out Tongue Winking Eye

Даже каза, че не го притеснявало да са доведени и заварени деца, защото неговото семейство било такова.

# 125
В този ред на мисли детето на Нани определено не го притеснява.

# 126
Маги какви корекции има?

# 127
  • София
Силикон и устни виждам аз.

# 128
Че те като видят, че всъщност Алек не взима баснословни суми на месец, сами ще се изпарят.

Хубаво мнение:

# 129
твърде вероятно е Надежда или Маги да имат повече лични пари от Алек, който е служител във фирмата на баща си, но няма дялове. явно и имот няма щом 2 пъти се мести и после се изнася от домовете на бивши приятелки.

# 130
Мария е срещнала гаджето си не на китайски ресторант, а на урок по китайски език. Вероятно е планирана стъпка към бизнес плана и. Китайския. Та там се оказало, че са 4 човека. Питаха я дали той я разпознал от ергена, но нещо го смотолеви та не разбрах. Разбрах само, че го е помолила да не гледа епизодите с целувките.

# 131
Мария в Чакалкаст,дойде с гаджето си, била надживяла вече това с Алек. Имала хейт по соц. мрежи, че била много слаба, че била грозна без грим и т.н,ама тя се харесва така. Приятелят си сегашния срещнала на китайски ресторант след предаването, но него не го вълнувало това за Ергена. Бил русоляв, имал прилика с Алек. Алек харесвал Маги, Йоана и Надежда. Това с целувката на Надя са го говорили, донякъде е стратегия, за да остане. При двойната среща е предпочитала, розата да е за Виктория, само и само да не е засегната.
Аз пък останах с впеатление, че Мария грам не съжалява за начина, по който се държа на двойната среща и някой неща ги каза само и само заради хейта.
Не харесвам Виктория, то нямаше значение кой е други на срещата, но поведението й беше кофти.
Не разбирала какво толкова е направила.
Много ми стана любопитно как никой -нито Надкаста нито Чакалкаста не изкоментира позорното й гонене от страна на Алек (продукцията) защо беше-а именно факта, че искаха да я поставят в еднотипна ситуация като тази на Виктория.
В крайна сметка в случая тя беше пренебрегната заради друга жена-напрактика Екатерина взе нейната роза, но никой не изкоментира нищо по темата.
И в двата каста опитват да са много мили с участничките, което мен малко ме дразни, защото им спестяват някой неща-ако бяха все така възпитани, но си казваха нещата на момите, кастовете щяха да са супер.
И сега ги харесвам де, браво на момчетата, гледам ги с интерес.

# 132
Надежда е изписана. Simple Smile

# 133

Много обичани са всички след това предаване...

# 134
Маги какви корекции има?
В игрите, като написаха Маги за най-естествена,  Виктория се възмути в синхрон, че с правени нос, скули и бюст Маги няма как да е най-естествена.
Това съм запомнила, защото скулите ме изненадаха.предполагам, че Маги си е казала и така Виктория знае.

Общи условия

Активация на акаунт