🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 558
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 135
Еее, носа на Маги как пропускате
В нашия район никой не може да направи две еднакви свестни ноздри, при определен ъгъл при нея се вижда това

# 136
Или по-скоро Виктория си мисли така, или просто лъже.

Надежда видимо има правени скули, а при Маги няма опъване там, дори тук се коментираше, че трябва да си направи брадичка и скули, понеже се виждало отпуснатост.

за нос не знам - https://www.instagram.com/p/BAvWLivL11S/ изглежда ми същия. Уста и бюст - 100% си има корекции там.

Лично за мен е изключително крийпи като си качват снимки с абокат,  болнични легла и изобщо от болници - или казваш какво ти е, или мълчиш и не оставяш хората да спекулират. Ясно ми е, че го правят за кликове, лайкове и повече коментари и съобщения, за да им се вдигне статистиката, ама е тъпо.

# 137
  • Sofia
Аз съм почти сигурна, че Маги си е правила корекции на носа. За мен е страшно неестествено ноздрите й да са така  залепени. Понякога се чудя, как успява да диша през тези цепки.

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 23:47 от Brin de muguet

# 138
  • София

Сравнявайте Grinning
Освен да е правен този нос преди конкурса.

# 139

Сравнявайте Grinning

Хубава жена е Магдалена.

# 140
Не знам, на снимката преди 8-9 г изглежда абсолютно същия, ако го е преправяла преди 10+ години, повечето жени с преправяни преди толкова години носове са с видим белег, явно такава е била техниката тогава. при Маги не виждам белег, постоянно й зуумват лицето, не съм забелязала белег.

ако наистина си го е преправяла - значи са й го направили естествено изглеждащ нос, нито е скъсен, нито сплескан като камба, нито извито нагоре чипо носле.

# 141
Аз съм виждала и други хора с такива ноздри, съмсем нормално.
Според мен носа и не е пипан, има филъри и ботокс най-вероятно.

# 142
  • Sofia
Не казвам, че е грозна. Моята любимка е Катето, но Маги също я намирам за красива. Просто като и' погледна ноздрите, все едно виждам носа на Майкъл Джексън. И на него му бяха направили такива цепки.

# 143

Сравнявайте Grinning
Хубава е да, вижда се, че няма никаква промяна в контура на лицето както твърди Виктория. лично аз очаквах, че повече е пипала устните си, а всъщност естествената й уста си има обем. дори повече й отиват.

само този жълто рус цвят не ми харесва, на нито едно от боядисаните руси момичета, които са вътре,  не са им направили хубав рус цвят.

# 144
Аз имам чувството, че Маги и Алек се познават от преди предаването. Той още първия път като се видяха и скочи да и хване ръката, за да й помага. Confused

# 145
Носът на сестрата на Маги е абсолютно същият.На снимките на Маги на 19г.пак си е такъв.Ако някой твърди,че е играл скалпела преди конкурса за красота-т.е.преди 2006г.,за мен е абсурдно.А и едва ли хирург би постигнал еднакъв ефект при двете сестри.

# 146
  • Тайланд

Сравнявайте Grinning

Уау! С естествения й цвят на косата е още по-добре!

# 147
Не казвам, че е грозна. Моята любимка е Катето, но Маги също я намирам за красива. Просто като и' погледна ноздрите, все едно виждам носа на Майкъл Джексън. И на него му бяха направили такива цепки.
Явно отдавна не си го виждала Майкъл Джексън и си го позабравила. Нищо общо с ноздрите на Маги, щом така в детайли ще и разглеждаме носа. Неговият нос е носът на Преслава.
Скрит текст:
Каквото и да си е правила Маги, това е същата Маги от 2006-та. Всичко е премерено. Гърдите са перфектни, а не ония торби с пясък, дето си е обесила Нанка. Не са и с чалгаджийски размер, изобщо жената е естет, личи си.

# 148
  • Варна/Амстердам
Според мен Маги изглежда много добре и в двата случая. Носът не мисля, че е правен. Всъщност сякаш има само лека корекция на устните и силикон в гърдите, чийто размер също е хармоничен с тялото ѝ (за разлика от Джулияна Гани например Grin ). И банският е много готин! Simple Smile))

# 149
Кофти е остаряла, по-добре е изглеждала като млада. Някои стават по-яки с годините, други се запазват що годе, трети са тъй Joy иначе да, масово има някаква мания с тва русо. В България има 10% ген на руси със сини или просто светли очи и дори русото потъмнява и става много светло кафяво с годините, мръсно русо. Демек супер смешно стои на хора, които явно нямат даже такива черти по рождение. Йоана да ходи с такова русо може и да върви ама Магито. Нанито повече го докарва ама нейното не е толкова светло нали?

Общи условия

Активация на акаунт