🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 126
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 285
Много интересно ще бъде как ли ще се справи Маги
Че то това е лесно! Взема на Алеко картата и поръчва храна по телефона

# 286
Аз почти не познавам мъж, който очаква жената до него да готви и чисти .
Е да кажем, че би им било приятно. То е ясно,че няма да я избира по това дали може да прави мусака.

# 287
Когато Милена му постави въпроса прямо, Сашо осъзна, че бъркат учтивостта му с интерес и взе да гони тия дето най я бъркат, начело с Виктория. До преди Милена неговата цел номер 1 беше да се покаже галантен, тактичен, отзивчив и толерантен, но отстрани прозрачен и лицемерен. Няма да забравя смразения му ужасен поглед  когато внезапно чу гласа на Милена зад гърба си, колкото и на синхроните чувствено да се възхищава на фината й душа.
Алек на всяка казваше, че с нея се чувства уникално, само с нея изпитва такива емоции, тя е навероятна жена и т.н. Изобщо не се замисли думите му какво отражение ще имат върху момичетата. Чак като ги видя как са се филмирали започна да ги гони, за да не стане по-зле.

Именно!
Същото беше и с Валерия, ама тъй като за нея чувства се показват явно само чрез 18+ дейности и бой, го извъртя на 180 градуса, без да си вземе поука.

Момчето изглежда свястно. Защо е влязъл и дали е търсил нещо истинско, също няма как да знаем.
Но да сме честни - те и ‘влюбените’ са 99% за слава там. Ей ви една Надя, дето накрая милата, реши да го целуне, че и тя щеше да хвърчи.

# 288
На Маги 'и трябва базова координация, не е нужно да може да готви, но да не може да държи нож ми идва в повече. Grinning

Иначе, готвенето е нещо лесно, което се научава ако има желание. Тя мусаката се прави по рецепта, няма нужда да достигат нови кулинарни върхове. Grinning

# 289
Ау, качили са анонса по-рано, благодаря!.
Една от дамите отвлича Алек тази седмица в „Ергенът“ по bTV, в имението пристига специално подкрепление

Алек ще пее(!):
Скрит текст:
В сряда вечер (01 май) зрителите на bTV ще станат свидетели на последната за този сезон индивидуална романтична среща в „Ергенът“. Алек ще пристигне в имението с автомобил, за да отведе дамата на едно специално място в сърцето на замъка в Критиния, където двамата ще се насладят на удивително красива гледка в компанията единствено един на друг. Младенов ще изненада избраницата си и с нежно изпълнение на една от най-любимите си песни, а какво ще я накара буквално да се разтрепери и да не сдържи сълзите си, предстои да разберем точно в 20:00 ч.
Скрит текст:
В същото време Наум ще отправи към останалите участнички в имението повече от любопитно предизвикателство, наречено „Дами канят дами“. Тяхната задача ще е да си организират срещи по двойки помежду си. Тъй като са нечетен брой, една от тях ще остане без „партньорка“, но това далеч не означава, че тя ще бъде безгласна буква – даже напротив. Когато срещите приключат, именно тя ще определи коя е била най-романтичната. А дамите от двойката победител ще могат да прекъсват разговори с Алек по време на коктейла когато и колкото пъти пожелаят. Момичетата ще имат възможност също така да излеят душата си на белия лист на тема „Как те видях отстрани през изминалите месеци?“Произведенията им обаче няма да бъдат адресирани към Алек, а към самите тях. Двойките, които ще пишат една за друга, ще бъдат определени чрез жребий, а чувствата, които ще се излеят на белите листове, далеч няма да бъдат само „любовни“ и ще станат повод за нови междуличностни пререкания.

Четвъртък:
Скрит текст:
Дамите предстои да се потопят в автентичните гръцки традиции и обичаи и да се впуснат в ожесточена готварска надпревара, верни на максимата, че най-краткият пък към сърцето на един мъж минава през стомаха. Те ще трябва да приготвят традиционна гръцка вечеря с щипка кулинарна любовна магия. А менюто включва прясно опечени питки, ръчно навити лозови сарми, салата с печен патладжан и фета сирене и специалният гръцки десерт мелекуни.
И пак заявка за нещо уж скандално, та чак екипът няма да снима:
Скрит текст:
За да е сигурен, че момичетата ще се покажат като блестящи домакини, Алек е извикал специално подкрепление от България… По време на вечерния коктейл участничките ще бъдат разтърсени от решението на една от тях да отвлече „ергена“, за да го получи единствено и само за себе си. Дали Алек ще се появи за „Церемонията на Розата“ и какво ще накара екипът на предаването да се оттегли от снимачната площадка, предстои да разберем в 20:00 ч. по bTV!

# 290
Хайде сега, нали любовта на мъжа минавала през стомаха – защо да се лишаваме от това тайно оръжие. Малко акъл се иска да се сготви нещо. Интелигентните мъже не биха си признали, че искат жените им да могат да готвят, но сигурно си имат мнение по въпроса. Със сигурност няма да имат нищо против да си похапват вкусотийки.

# 291
В епизодите на Кукушев гласа на Алек много ме дразни (там много отчетливо се чува) – имам чувството, че нарочно говори по-ниско. Най-малкото боботещият му глас се бие с момчешката визия.
Относно физиката - четирибуквието му се движи пет минути след него.
Кукушев забавя или сваля с няколко тона звука, за да избегне претенции за авторски права. Не му е чак толкова нисък гласа 😄

# 292
Момите ще готвят – значи ще се лее Цикатридина.
И като сготвят, а той похапне доволно, ще мине някоя усойница и ще им го отмъкне и каква изненада – правилата пак ще бъдат нарушени.

# 293
Напоследък се трие всичко, което не е за брекетите на Магдалена, споко. 🥱🥱

Много ми е интересно какво значи, че Алек щял да викне подкрепление от България. Майка му ли ще идва, Ути Бъчваров ли, Поли сезон 2 ще идва да дегустира ли... После някоя пък така ще го отвлече, че завалията да забрави да иде на Церемонията на розата, та чак и екипът да се свени да снима... Не знам, дано пак не ни пързалят.

# 294
Може да се е наложило да повикат добър гастроентеролог след дегустацията на гозбите. По всяка вероятност Маги не е единствената, скарана с кулинарията.

# 295
Е или някоя да е решила да му готви кекс за десерт. Wink

# 296
  • Варна
Мамата на Алек е дошла да дегустира коя снаха е сготвила най доброто телешко варено.

# 297
Ето от къде значи е сцената "според теб татко ще я хареса ли?"
За мусаката на някоя от момите е питал 🤔

Мамата на Алек е дошла да дегустира коя снаха е сготвила най доброто телешко варено.

# 298
Ето от къде значи е сцената "според теб татко ще я хареса ли?"
За мусаката на някоя от момите е питал 🤔

Не това е от финала или предния ден преди финала

# 299
Aлек ми е вай-симпатичен сред ергените като външност и поведение. Генчо ми е нисък с тесни рамена и къси крачета. Виктор е добре като тяло, ама ми е малко фалшив.

Общи условия

Активация на акаунт