🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 101
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 270
Не знам защо наистина изглежда леко трътлест, възможно е камерите да не му обичат долната част облечена в подобни панталони. Grinning
Защото има дълъг торс и заради нарушени пропорции създава илюзия за нехармонично тяло.

Просто са му зле ушити и подбрани костюмите. Добре ушит и по мярка костюм оправя пропорциите на почти всяко мъжко тяло. Толкова е лесно за мъжете да постигнат хармоничен силует, че направо им завиждам. И парадоксално почти никой мъж в съвремието не го прави.

# 271
Еее, защо изключително право за красота и суета да има само за жените?! Познавам много красиви и суетни мъже, като това не ги прави нарциси и егоисти, както и по-малко мъже Simple Smile. Всяка крайност не води със себе си нищо добро, нито в твърденията, нито в поведението и светогледа.
Не писа ли точно ти, че Вики си е грозна и няма какво да използваме други определения. Доста крайно изказване си беше. Ето и аз ще съм крайна - Виктор е нарцис - сигурно се конти повече от жената до себе си. Ами непривлекателно е това качество за повечето жени.

Вероятно съм била аз, защото Виктория е силно отблъскваща, според мен.
Виктор вероятно е нарцис и не е мой тип.
Репликирах на това, че суетата и красотата са запазени само за жени, за мен това е абсурдно. Ненавиждам запуснати хора (независимо от техния пол и възраст), но харесвам суетни мъже, както и жени. Ако суетата и красотата са присъщи само на жените, то нека оставим на тях и сексапилът. Защото в един мърльо, с обрасли вежди и гадна неподдържана брада, аз нищо секси не виждам. Примерно.

# 272
Аз също нямам нищо против суетата в умерени граници. Добре би било проявяващите я да имат и чувство за самоирония по въпроса.

# 273
  • София
Има едно премерено ниво на суета, което даже не е редно да се нарича суета, а нормално себеуважение и грижа за тялото, дрехите и външния вид като цяло.
Това означава чисти и спретнати дрехи, подходящи за фигурата, възрастта, мястото и повода. Грижа за кожа, коса, нокти и тн.

Има една граница, която ако бъде прескочена, става жалко и смешно в очите на околните. Когато външният ти вид те вълнува повече от поведението например, това не говори добре. Ако отделяш повече време на външния си вид, отколкото на усъвършенстването и развитието си, също.

Вярно, че за всеки тази граница е различна, но все пак е видно, когато се прескочи.

# 274
Еее, защо изключително право за красота и суета да има само за жените?! Познавам много красиви и суетни мъже, като това не ги прави нарциси и егоисти, както и по-малко мъже Simple Smile. Всяка крайност не води със себе си нищо добро, нито в твърденията, нито в поведението и светогледа.
Не писа ли точно ти, че Вики си е грозна и няма какво да използваме други определения. Доста крайно изказване си беше. Ето и аз ще съм крайна - Виктор е нарцис - сигурно се конти повече от жената до себе си. Ами непривлекателно е това качество за повечето жени.

Вероятно съм била аз, защото Виктория е силно отблъскваща, според мен.
Виктор вероятно е нарцис и не е мой тип.
Репликирах на това, че суетата и красотата са запазени само за жени, за мен това е абсурдно. Ненавиждам запуснати хора (независимо от техния пол и възраст), но харесвам суетни мъже, както и жени. Ако суетата и красотата са присъщи само на жените, то нека оставим на тях и сексапилът. Защото в един мърльо, с обрасли вежди и гадна неподдържана брада, аз нищо секси не виждам. Примерно.

Ама тук не говорим за ''просто суета''. Не е порок един мъж да е суетен, но без да минава едни определени граници, защото от прекалено много суета (да не кажа патологична), хората започват да приличат на карикатури. В случая, конкретното лице за което говорех, е абсолютна карикатура. Мен дори ме е напушвало на смях като го видя във фитнеса.
Аз съм огромен ценител и на мъжката, и на женската красота и когато видя истински красив мъж или жена, винаги го оценявам. Мен ме избива на подигравки като видя такъв мъж просто. Grinning

# 275
Аз мисля , че и Алек си е суетен. Съдейки по онези снимки с дрехите на Армани и часовника за 7 000лв. Но в това няма нищо лошо - да държиш на външния си вид😊

# 276
Алек ми харесваше визуално в началото (горе-долу), но с течение на сезона напълня и подпухна. Не бях забелязала, докато не ми излезе в Тикток откъс от първите епизоди и изглежда много различно.

# 277
В епизодите на Кукушев гласа на Алек много ме дразни (там много отчетливо се чува) – имам чувството, че нарочно говори по-ниско. Най-малкото боботещият му глас се бие с момчешката визия.
Относно физиката - четирибуквието му се движи пет минути след него.

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 17:34 от LadyCharming

# 278
  • София
Евгени и Виктор изобщо не са мой тип мъже, отделно че Евгени показа и поведение, което ми светва всички червени лампи. Виктор го приемам като опаковка без съдържание, многократно съм го виждала, освен всичко останало за мен е нисък. В началото на сезона Алек ми допадна, но вече и на него не мога да гледам като мъж, отделно че мен може да ме отблъсне това че някой е имал дори и несериозни взаимоотношения с жена, която ме отблъсква, а Алек се целуна с 3 такива или пък повече. Grinning

# 279
Евгени и Виктор изглеждаха много студени хора, докъто Алек е обратното- прегръщат го целуват го, както и той тях.😁😁😁
Между другото на колко години е Виктор?

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 17:46 от Stfjjsjsj

# 280
Алек поне има чувство за хумор и тук-таме си изказва мислите по синхроните.
Виктор има изключително беден речник, а Евгени, поне за мен, спрямо историята му, влезе с големи очаквания за самия него, пък излезе доста разочароващ типаж с двойни стандарти.

# 281
Алек на всяка казваше, че с нея се чувства уникално, само с нея изпитва такива емоции, тя е навероятна жена и т.н. Изобщо не се замисли думите му какво отражение ще имат върху момичетата. Чак като ги видя как са се филмирали започна да ги гони, за да не стане по-зле.

# 282
Когато Милена му постави въпроса прямо, Сашо осъзна, че бъркат учтивостта му с интерес и взе да гони тия дето най я бъркат, начело с Виктория. До преди Милена неговата цел номер 1 беше да се покаже галантен, тактичен, отзивчив и толерантен, но отстрани прозрачен и лицемерен. Няма да забравя смразения му ужасен поглед  когато внезапно чу гласа на Милена зад гърба си, колкото и на синхроните чувствено да се възхищава на фината й душа.
Алек на всяка казваше, че с нея се чувства уникално, само с нея изпитва такива емоции, тя е навероятна жена и т.н. Изобщо не се замисли думите му какво отражение ще имат върху момичетата. Чак като ги видя как са се филмирали започна да ги гони, за да не стане по-зле.

# 283
Прочетох че момичетата в епизода на 2 май (четвъртък) ще трябва да готвят гръцка вечеря за да види Алек дали стават за домакини.Много интересно ще бъде как ли ще се справи Маги

# 284
Аз почти не познавам мъж, който очаква жената до него да готви и чисти .

Общи условия

Активация на акаунт