🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 091
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 255
Еее защо Алек да прилича на гадняр.😅
И спаред мен изобщо не е такъв какъвто в ергена ,може би да е малко надут, но чак гадняр - не мисля

# 256
И аз клоня към надут. Знаете ли на кого ми прилича? На Тото, според мен имат едно излъчване, че и тозисмях с отворена уста.

# 257
blindStar, за Витя ли става въпрос? Това с веждите е много смешно, сигурно така си мисли, че изглежда по-мъжествен.
Скрит текст:
Като говорим за самовлюбени мъже по бански, хвърлете поглед на фейсбука на татко Танко Генчев, доста ще се изненадате.

# 258
Суетен мъж ненавиждам.
Алек каза за себе си някои неща. Приемал половинката за даденост (егоизъм, егоцентризъм). Мрази ако не смени тоал.х-я или не загасва лампата (педант, дребнав). Иска любов като на родителите си (претенциозен с големи очаквания). Доста различни хобита и занимая (може би непостянен?). Безмилостен (как изгони момичето като парцал след като се натиска ха  по пейките и беше очевидно, че е хлътнала). Иначе, да има фасон, готин глас и пр.
Дописвам: За мен допустимата мъжка "суетност" е : да се къпе, да не ходи мърляв, да е с изрязани нокти, да е подстриган с нормална мъжка подстрижка и да не ходи с мазна коса, да е избръснат ако не е с брада, да си мие зъбите, да си сменя чорапите и да си лекува гъбичките ако му миришат краката. И дотам. Никакви украшения, моди, мазила и пр.

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 02:56 от pandorina

# 259
Това, че на Виктор му бяха лизнали косата и зъбите му не са неговите, изобщо не го прави красив

# 260
  • София
Гледам Горджъса в Чакалкаст. Каза, че с Алеко са се целунали още на вечерята, която тя спечели от онази игра, но не е било излъчено. Каза също, че с него са пяли заедно (забравих коя песен спомена), но и това не е излъчено.

# 261
Убивам ги продукцията, ако верно не са ми излъчили този дует. Още повече, ако е имало хармоника. Що легенди за розата изтърпях, що спирания на дъха, що скучни срещи, че и са три часа епизодите... 🥱🥱🥱

# 262
Суетен мъж ненавиждам.
Алек каза за себе си някои неща. Приемал половинката за даденост (егоизъм, егоцентризъм). Мрази ако не смени тоал.х-я или не загасва лампата (педант, дребнав). Иска любов като на родителите си (претенциозен с големи очаквания). Доста различни хобита и занимая (може би непостянен?). Безмилостен (как изгони момичето като парцал след като се натиска ха  по пейките и беше очевидно, че е хлътнала). Иначе, да има фасон, готин глас и пр.
Не че го оправдавам, но тази вечер като че ли му имаше нещо на Алек, изобщо не проличаше на себе си на розораздаването. Той и Горджъса я изпрати с тоя леден поглед и дори благодаря не каза на нейните пожелания да следва сърцето си.

Последна редакция: вт, 30 апр 2024, 15:31 от Анонимен

# 263
Напоследък се замислих, че този сезон е пълна трагедия от към кастинг и развитие на сюжетни линии. Момичетата от сезон 2 бяха по-добре избрани, макар и за неподходящ ерген. Евгени ми беше противен от първия епизод. Не съм гледала сезон 1, така че за там наблюдения нямам.
Сега също има едно прокрадване на фаворитка, избрана в началото, напомнящо на Валерия, но продукцията се опитва да го замаскира малко с охладняването на Алеко към Маги.
Новото противопоставяне е "млади срещу стари", което при тези умствени капацитети дори не може да се получи интересно. То какво и толкова интересно има - един харесва по-млади, друг харесва по-възрастни. Голямата интрига. Но младите пантерки са толкова проЗДи, че не се сещат, че скоро и те ще "остареят" и вероятно за тях ще са валидни същите простотии, които избълваха. То па все едно и дърти кърти показват някаква зрялост, класа и стил...
Набляга се на скандалите, които в повечето случаи са изсмукани от пръстите и режисирани.
Повечето момичета имат някаква семейна драма и са обременени. Прави ми впечатление и друго - момичетата (някои) досега не са били в хубава връзка, а само в токсична такава. Тук можеше да се прокрадне по-голямо заклеймяване на домашното насилие, ама от къде акъл да се направи това.
Виктория е обсебваща като Милица.
Направи ми впечатление колко хладнокръвно Алеко изгони Мария. Тя му говори нещо там, той супер студено ѝ казва "Сбогом, Мария!". Уау, дойде ми много хард и на мен. А как така реши да я гони, така и не разбрах.

# 264
Суетен мъж ненавиждам.
Не че го оправдавам, но тази вечер като че ли му имаше нещо на Алек, изобщо не проличаше на себе си на розораздаването. Той и Горджъса са изпрати с тоя леден поглед и дори благодаря не каза на нейните пожелания да следва сърцето си.
Май беше болен. Очите му плуваха и на синхроните гъгнеше леко, може би и затова последните няколко епизода беше  доста гримиран под очите.🤧🤒

# 265
Аз пък наистина смятам, че външният вид на ергените не е ръководещ относно възприятията, които имаме за тези хора. Например, Евгени не е лош, даже е хубав, но негативната енергия, която струи от Валерия, го заля и повечето хора не го харесват. Виктор вече отшумя като ерген и е по-скоро безразличен, докато сега Алек е на гребена на вълната и дали ще остане популярен зависи от избора, който ще направи.
Или с други думи повечето не го харесвате, защото не избра Елена. 😏

# 266
Нещо на Милена не беше ли това, което е пяла?

# 267
Офф, то па и болен остава да е нацелувал целия свят Fearful

Аз не смятам, че недоволството от несменянето на ТХ е педантство. Щото като ти се случи да се окажеш в WC без ТХ си е бая дразнещо. А не всички си държат запасите в баня и тоалетна.

# 268
Ми то там един да се разболее с тия млясканици ще се изпоразболеят всички. За Горджъса и Йоана стана ясно, че са се разболяли. Силви каза. А като ги гледам как треперят полуголи на вятъра едва ли са само те.

# 269
Концепцията на формата предполага жени с ниска самооценка и мъже със завишена такава. Всички. Дори най нахаканите и с перфектна външност жени. Всъщност най-много те. Като евентуално изключим тези, дето влизат да си рекламират салона. Самата идея че кандидатстваш за мъж  когото като попълваш анкетата дори не си виждала на снимка?! И ще се бориш за него с още 25 приемайки съвсем нормално че той ще се целува пред теб с всички тях.

Общи условия

Активация на акаунт