🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 994
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 600
Тоз жребий намирисва Joy
А, не, бе! Joy То вече всичко намирисва...

# 601
  • някъде по морето
"Помежду другото " и измежду всички работи" 😁

# 602
На мен Валерия единствено ми се струва искрена на срещите. Да, греши често, адски млада и неопитна е в междуличностните отношения и оставям настрана нещата, които й се е наложило да преживее и които я карат за жалост да е объркана и неориентирана в пътя си на този етап. Но ми изглежда, че има потенциал и не е баш глупава като някои други вътре. Има шанс да обърне посоката. Просто не ми се струва лош човек. Много е млада и няма все още кога да е придобила зрялостта, която всички очакваме от нея. Съпоставена е с някои много по-зрели( по-възрастни дори), по-озлобени, по-пресметливи и по-неискрени жени вътре и ми се откроява.

# 603
  • Тайланд
Еми, може така да си го изживява. Тя е дяте още има нужда и от двамата, а ги няма. Не знам как се чувства човек в тази ситуация, но не е лигаво да ти тежи. Само човек преживял същото, толкова рано може да го разбере. Останалото за теории.

Можах да изслушам на силиконовите кифли проблемите с бившите мъже, да речем, че на дятето мъката я приемам.
Дятето се е научило да използва ситуацията си за съжаление, гнусно е тва и го прави всеки път. Guess what - разбирам я напълно и точно аз ти казвам, че е отвратително и жалко.

А проблемите с бившите на силиконовите кифли - Алеко ги разпитва първи. Маги и Надежда очевидно не йм се говореше за това и прецапаха темата набързо. Докато Валерия доброволно си вмъква житейската драма всеки път. Контрастът е очеваден.

ПС: задай си въпроса какво друго е казала Валерия за себе си някога? Мммм? Давай, ще ти изчакам отговора.

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 21:24 от TraumaTeam

# 604
Ще повърна вече от жалните истории на Валерия. Тва момиче е толкова скучно, че за друго не може да говори.
Ами жални са. Тя на практика е пълен сирак, а е толкова млада. Да си отиде майка ти и на баща ти да не му дреме, че те има не е нищо.

На мен не ми приличат на пияни. Хайде поразчувствани алкохолно, но не и пияни.
Не е само тя в това положение, но само тя го дъвче постоянно и търси съчувствие - отвратително е.
Еми, може така да си го изживява. Тя е дяте още, има нужда и от двамата, а ги няма. Не знам как се чувства човек в тази ситуация, но не е лигаво да ти тежи. Само човек преживял същото, толкова рано може да го разбере. Останалото за теории.

Можах да изслушам на силиконовите кифли проблемите с бившите мъже. Да речем, че на дятето мъката я приемам.

Ама то и Валерия има дежурна тема “Бивши” и това кой как я е биел и как му простила.
Но да - тежи и, ама започва на става банално вече. Вместо месец и половина (или два) да си в Ергенът, отиди на терапевт.
Всички си имаме личните травми, но изтъквайки ги (включа е и едно от първите ти изречения към отсрещния и във визитката ти да е как майка ти е починала преди 2 години) единствено като околните да губят уважение към теб.

# 605
Еми, може така да си го изживява. Тя е дяте още има нужда и от двамата, а ги няма. Не знам как се чувства човек в тази ситуация, но не е лигаво да ти тежи. Само човек преживял същото, толкова рано може да го разбере. Останалото за теории.

Можах да изслушам на силиконовите кифли проблемите с бившите мъже, да речем, че на дятето мъката я приемам.
Дятето се е научило да използва ситуацията си за съжаление, гнусно е тва и го прави всеки път. Guess what - разбирам я напълно и точно аз ти казвам, че е отвратително и жалко.

А проблемите с бившите на силиконовите кифли - Алеко ги разпитва първи. Маги и Надежда очевидно не йм се говореше за това и прецапаха темата набързо. Контрастът е очеваден.

Ако не получаваше съжаление, нямаше да го прави.
Виновна е толкова колкото и хората, които го позволяват това. Но живеем и в държава, в която ходенето на психолог и психотерапевт, се има за нещо неадекватно.

# 606
Валерия така лъже и маже, че чак забравя. Във визитката казва, че тя се грижи за сестричката си, в предишен епизод спомена, че сестра ѝ живее с баща си. В епизода, в който разказваше как приятелят ѝ я тормозел  физически, спомена, че се видяла с баща си, сега изведнъж 21 години никой никого не търсил...

# 607
Скрит текст:
МААААГИИИИ Сконфузна и надсмешка Момиче, къде си учила български?

Гледам със закъснение.
Надсмешка не е тотална грешка, остарял изказ на "насмешка" е, даже си го има в речника.
´Щото Маги е 100-годишна.

# 608
  • София
Още съм назад, ама докато Валерия разказваше за срещата си на съкилийничките, дадоха изражението на Надежда и сякаш прочетох мислите ѝ - "Значи за нея цигулка по залез, а мен се опитва да ме пребие две поредни срещи...!!" Grinning

# 609
Не знам защо си мисля в началото казаха ,че Валерия гледа малка сестра сама?
Според мен е тъжно все пак животът няколко години с тежко болна майка и тя сама
я е гледала заедно сестра си.
Според мен още не го е преживяла затова говори само за това не мисля ,че търси съжаление.

# 610
Надежда много лицемермо

# 611
При Ани Владимирова каза, че сестра ѝ е отишла при баща си след смъртта на майката.

# 612
Кръжецът Мисъл....литиратурна вечеринка...

# 613
Катето, много елегантно, вкара Надка в обяснителен режим.

# 614
  • Бургас
При Ани Владимирова каза, че сестра ѝ е отишла при баща си след смъртта на майката.
А те двете с един баща ли са?

Ех, това Наде. Тя ми е най - големия дразнител. Надменна ми е. Искала на Катето грима. Ми, няма. При Катето е кожа и излъчване. Не е само грим. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт