🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 209
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 360
Гледайте какво става като се потърси името на господина в търговския регистър: цък.

Вече и на Алек таткото, и на Евгени семейството са ми като прагът на бедността... 😂

"Майка му е Димитрина Захаринова – бивш шеф на териториална дирекция на НАП и съветничка в ДАНС. Брат му Марио пък е собственик на ямболски мол и ритейл паркове в Костинброд и Първомай, а също и годеник на красивата моделка Бориса Тютюнджиева..."

Цели 15 бройки. Майко мила. Grinning

Алек какво разправяше, че щял да построи? Grinning Grinning Grinning

# 361
Два цеха и писта за Формула 1. 🥺🥺🥺

Голям сладур този Алек. Хората имат връзки по високите етажи и мръсни милиони, той взима няколко хиляди от фирмата на тате и си мечтае да срещне любовта в Ергенът. 🥺

Това го казвам без капка ирония. Предпочитам младежкото изхвърляне пред средите на Маги.

# 362
Този Любо има и дете/деца от жена(не знам дали е бил женен)преди Анелия.Да не би той да е този женения за когато се говореше,че Маги е била любовница на женен мъж?Някак си не вярвам на Виктория,че е била с 60 годишен, направо ще е ужасно гнусно ако това последното е вярно, иначе за другото изобщо не бих се изненадала.

# 363
Не е бил женен, защото Анелия се хвалеше, че тя не искала голяма сватба, но мъжът й казал "а не, аз за пръв път се женя,ще направим голяма сватба."
Явно е живеел на свободни начала. Но едва ли Виктория има предвид него. За него Магда е била пореден трофей, а тя си е повярвала. Той Анелия не задържа повече от 2 години на Магда ли ще издържа толкова време. А и Виктория ако знаеше щеше да гърми по подкастите. Това си е НАШЕ разкритие🙌🥇😆
Този Любо има и дете/деца от жена(не знам дали е бил женен)преди Анелия.Да не би той да е този женения за когато се говореше,че Маги е била любовница на женен мъж?Някак си не вярвам на Виктория,че е била с 60 годишен, направо ще е ужасно гнусно ако това последното е вярно, иначе за другото изобщо не бих се изненадала.

# 364
Защо? Този Любомир не е първия, няма да е и последен. Какво пречи да е истина?

# 365
Седи си от преди 6 месеца, не го е махнала:

Впрочем това е от сторитата й с тоалети. Само на този тоалет зуумва и се усмихва загадъчно докато се вижда татусът. Не мога. 😂

Единствената ми питанка е как Виктория не е гръмналата с това... Викиии, излагаме се.

Едит: Imperatrice, по едно и също време сме писали за Вики. 🌹 за теб и полезната информация, която носиш.

# 366
Осъзнавате ли, че Маги вече е изгубила, влизайки и тя го знае. Пред обръчите от фирми, хазарт, неограничени възможности, да се окажеш бореща се да вариш телешко в каравана на Сашко с мечтата му за писта на формула 1, ако баща му я одобри (и пистата и снахата).
За Любо приятелки на Анелия го описваха че бил коцкар и тя за него била пореден трофей, докато тя наистина била влюбена, той продължавал да й изневерява.. така че поредния покварен от разврат "олигарх"

# 367
Грам не вярвам вече, че си мечтае за телешкото варено и палатките. Преди щедро допусках, че може да й е дошъл акълът.

Това стори, където се вижда татусът, тя зуумва и се усмихва някак ехидно/победоносно... Не знам, щом са се разделили с Анелия, да не се бори пак за този? Нали имаше някакви клипчета с мъжки ръце и рози Маги? Да не би да иска да се покаже колко яка мадама е все още с участието си?

Впрочем отидох да сравня ръцете на господина с тези във видеото на Маги. Пощурях вече. 😂
Разказах клюката на приятелките, които следят предаването, връстнички сме и по-малки от Алек. Отвратиха се до една. 😂

# 368
Точно изчислявах дали сторито е записано точно след края на снимките на ергена или по-късно? Но с две думи за нея играта продължава и мишената е Любо, а не Сашко. На нея изобщо не й пука за Сашко и дали ще я избере. Той е бил инструмент първо да дразни Любо, второ да се извиси в очите и класацията му, все пак в момента цяла България говори за нея, не за Анелия. И трето евентуално поне да му отмъсти.
И това си беше очевадно от началото. Толкова наиграно влюбена от ден първи. Сашко колко трябва да е залюхан, та да не се усети..
Едит:
С Любо са си и връстници. Анелия е над 40, той е към 36-7.
Това е също успокоително. Грам не й трябва 28 годишния Сашо. 😆
Грам не вярвам вече, че си мечтае за телешкото варено и палатките. Преди щедро допусках, че може да й е дошъл акълът.

Това стори, където се вижда татусът, тя зуумва и се усмихва някак ехидно/победоносно... Не знам, щом са се разделили с Анелия, да не се бори пак за този? Нали имаше някакви клипчета с мъжки ръце и рози Маги? Да не би да иска да се покаже колко яка мадама е все още с участието си?

Впрочем отидох да сравня ръцете на господина с тези във видеото на Маги. Пощурях вече. 😂
Разказах клюката на приятелките, които следят предаването, връстнички сме и по-малки от Алек. Отвратиха се до една. 😂

# 369
Тъжно.
Мисля си как моделът на бедното провинциално момиченце, излязло от градчето и стигнало до Гърция, променило си лицето, защото го изритали, а годинките растяли, вече и с дете… колко е банален, точно този модел. Сетих се за Мелания Тръмп (която обожавам, на която искрено се възхищавам!). Но трябва интелект, трябва както се изразяваше Силви - класа.
В този смисъл е несравнимо, и класата, и осанката.
На мен ми липсва поглед, защото от години не живея в София и имам само косвена идея какво се случва, уж.

То тука надничат, лошо ще им стане от разкритията 😆.
А ако Алеко вземе Маги, може да кръсти пистата на нея 😁, писта Магдалена…. 😂

# 370
След Ергена си е, датирано е от преди 23 седмици, близо 6 месеца. Тя се е прибрала от Родос и се е замечтала за Любовта... Не мога.

Сега ще го кажа и нещо гадно, което не ми е в стила. Огледах на Маги тялото, както моето собствено не съм заради тоя татус. 😂 Грам не разбирам какво ревахте по телата им с Надежда. Не са моят тип жени, нямат извивки, правоъгълни и ръбести са ми, ако не броим безумният им силикон, а на Надежда специално е толкова безвкусен.
Маги, виж докъде ме докара. 😭

# 371
Нямахме снимка на татуса, сега излезна + името на господина. Така малко предфинално стана просто. 😂
Ама на мен ми излезе статията във Фейсбук! Да не съм го измислила аз това?!

# 372
Мисля, че източникът е този.
Благодарим, че си ни донесла инфото, аз 100% нямаше да разбера без темата. Simple Smile

# 373
Нямахме снимка на татуса, сега излезна + името на господина. Така малко предфинално стана просто. 😂
Ама на мен ми излезе статията във Фейсбук! Да не съм го измислила аз това?!
Тук май повечето останаха с впечатление, че лично си го разкрила 🤣. Тази информация се мотае по жълтите сайтове от 2 дена.

# 374
Аз си мисля, че за кариера на ТВ водеща драпа Маги с участието си, освен да си вдигне цената.

Общи условия

Активация на акаунт