🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 089
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 405
И на мен ми харесва. Мисля, че само Катето и Мария изглеждат като жени без комплекси, мога и Маги да сложа в това число, както и Йоана. Каквито и 'дефекти' да коментираме, всички те се държат като хора свикнали да добро отношение и добър живот. Останалите се опитват твърде много да изпъкнат и си личи, че имат някакви емоционални дефицити.

# 406
Всеки си има субективно възприятие за нещата. Моята гледна точка е, че не допринася с нищо. Не ми е интересен персонаж, не ме интригува. Да, добричка, симпатична е. Но не ми е интересна. Миличка, симпатична, нищо против нея. Но не е атрактивен образ за екрана. И основният начин, по който хваща публиката, са екзотичните й черти. Представете си да не изглежда така.
Според мен в комуникацията с Алек дори ясно си личи, че той е на по-високо интелектуално ниво, а тя изглежда наивна по детски и на моменти леко глуповата.

# 407
И не е толкова добричка, припомням "с тая нощница" за бялата рокля на Магдалена. Добричка щото си мълчи.

# 408
За мен това с нощницата си беше на шега, не мисля, че е хаплива забележка. Но просто като гледам как някои момичета биват захапвани и безмилостно разкъсани на парчета, а други се галят с перце, а на мен са ми почти идентични с леки нюанси. И в крайна сметка, обикновени хора, с всички позитиви и негативи.

# 409
Всеки си има субективно възприятие за нещата. Моята гледна точка е, че не допринася с нищо. Не ми е интересен персонаж, не ме интригува. Да, добричка, симпатична е. Но не ми е интересна. Миличка, симпатична, нищо против нея. Но не е атрактивен образ за екрана. И основният начин, по който хваща публиката, са екзотичните й черти. Представете си да не изглежда така.
Според мен в комуникацията с Алек дори ясно си личи, че той е на по-високо интелектуално ниво, а тя изглежда наивна по детски и на моменти леко глуповата.

Не го пиши тоя смешник със заучените фрази и 6 деца изискване за интелигентен.

# 410
Участието в подобно предаване оставя репутационен отпечатък, който повечето хора не биха желали да имат в биографията си. Все едно си била танцьорка на кол. Вечно ще ти е неудобно, а хората ще говорят за това зад гърба ти, дори да е минало време. Ако не си правилния типаж и вземеш, че помъдрееш, ще съжаляваш малко или много за тази авантюра. Повечето хора не биха го направили по тези причини. Ето защо влизат само определен тип по-лекомислени момичета, които не отчитат участието си по този начин. А такива хора не се отличават с особен интелект и дълбочина или пък с ясен план за живота си. Трябва да си с определени отклонения - емоционални и ментални девиации, за да решиш да влезеш. Това важи и за ергените. Да знаете, един "нормален" няма вътре.

# 411
  • Бургас
Според мен този е внушил директно или индиректно на Маги да засвидетелства любо/вта/ си.Иначе няма логика да се показва публично.Най-вероятно срещу нещо.

# 412
Алек на мен ми харесва, че го показват как разсъждава по синхрони, не мисля, че не е интелигентен човек. Като казвам интелигентен, нали разбирате, че не го сравнявам с Айнщайн. И все пак преценям това, което виждам като ниво на интелектуално и емоционално развитие с оглед на възрастта му. Той има още много да се развива, но основата му е добра.
За Катето да кажа все пак да не си затваряме очите кой е най-близкият й човек там.

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 10:45 от Meddyy

# 413
Алек на мен ми харесва, че го показват как разсъждава по синхрони, не мисля, че не е интелигентен човек. Като казвам интелигентен, нали разбирате, че не го сравнявам с Айнщайн. И все пак преценям това, което виждам като ниво на интелектуално и емоционално развитие с оглед на възрастта му. Той има още много да се развива, но основата му е добра.
Този човек е на 28 години! Не на 12, че да му се възхитим за зрелостта. Всичките ми приятели, включително съпругът ми, на тази възраст си скъсваха задниците, за да се докажат в професиите си и да положат основите на професионален и финансов просперитет. На никой млад мъж с идеи за успех няма да му хрумне да си губи времето в подобни глупости. Изобщо не е младеж, просто е инфантил с три заучени от френската фрази. Не е надраснал 10 клас.

# 414
Катето да нямала комплекси? Моля ви, тя изпадна в паника от идеята да се покаже без грим дори при условие, че всички ще са без грим и сама призна, че си е сложила, пудра за да не лъщи. Както и призна,че винаги се гримира, защото без грим изглежда детски. Тоест тя осъзнава инфантилността си, която личи в говора й, и се опитва да избяга от нея в грима. Имах една съученичка, която не блестеше никак с интелект, наивно добричка и груповата. И много мълчалива. Та тя ми каза: когато мълчиш , изглеждаш умен.
А кой ви каза, че мъжете търсят високо интелектуална жена? Напротив, това обикновено ги смачква. По-хармонично е мъжът да е една идея по-умен е ако трябва да сме честни, по-комфортно за самата жена.
Никоя от нас не разцъфтява с мъж тъпак до себе си.

# 415
Това да станеш разпознаваем в публичното пространство може да ти даде страхотни възможности за развитие, ако умееш да го използваш правилно. Не разбирам осъждането да участваш или слагане на знак за равенство между това и провал в живота. Очевидно Алек (и момичетата) си има някаква концепция защо това ще допринесе за развитието му и само времето ще покаже дали ще се осъществи.

# 416
Това да станеш разпознаваем в публичното пространство може да ти даде страхотни възможности за развитие, ако умееш да го използваш правилно. Не разбирам осъждането да участваш или слагане на знак за равенство между това и провал в живота. Очевидно Алек (и момичетата) си има някаква концепция защо това ще допринесе за развитието му и само времето ще покаже дали ще се осъществи.

Кинти от реклами, брех колко акъл трябва да го избистриш тоз план. Да се гордееш как лъжеш на поразия за секви боклуци, само и само да не бачкаш нормална работа. Всичките говорят всякакви глупости в Ергенът и после по подкастите, обаче после ги гледаш как едва ли не нямат нито една неспонсорирана публикация в Инстаграм.

# 417
Няма лоша реклама, а и всяко чудо за 3 дни. Това е трамплин, но как ще си изиграят картите след шоуто от тях зависи. След година може и никой да не помни Маги, защото ще има нови "звезди". Анелия определено не блести с интелект, с нейното вечно "държа да подчертая". Последните години взе да говори за квантова физика и закона на привличане та ми направи добро впечатление, но дори закона на привличането не може да задържи един обикновен коцкар. Маги сега е по апетитен трофей за него и явно това й е била целта. Ти ако си продължила напред и наистина си омагьосана от Сашо, ще зуумваш ли татуса на Любо с ехидна усмивка на стори?

# 418
Запиши се тогава. Тече кастинг, давай. Имаме и резултатите от предните два сезона. Страхотно се развиха участвалите с придобитата публичност.

Никого не съдя, изказвам мнение. Забавлявам се с участниците, но не им придавам повече стойност, отколкото имат.

Анелия и квантова физика?Joy Явно Мичиу Каку е новия Паулу Коелю.

Резултати има, между другото. Виктор се сцепиха да го канят по разни предавания, нон стоп участва в реклами по телевизията, Гърдева по горе-долу същия начин. Капитонова, Елена, Валерия, Айлин, Джия.

Последните години много започна да се утвърждава професията ''реалити звезда'', особено с подема на социалните мрежи и най-вече инстаграм.

След 20-30 години, не знам кой ще работи по болниците, в политиката, в едни много важни обществени сектори, защото все повече млади (а и не само млади) хора, предпочитат точно това - да влязат в някое предаване и после да градят образ, който да продава.
И това с подкастите също последните години - всички се юрнаха да го правят, а да не кажа, че съдържанието е на доста ниско ниво, 80% от случаите. Не знам кой беше първия в Бг - може би Жечев?
В момента е абсолютно мазало. И Биг Брадър идва, също. Grinning

# 419
Да, има резултати. Ако точно такъв тип резултати те интересуват, за там си. Ще си дежурен участник и миманс във всякакви тв тъпотии и ще рекламираш тостери на намаляващото ни население от под 6 милиона с бабите, бебетата и кучетата.

Общи условия

Активация на акаунт