🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 936
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 645
  • Тайланд
Йоана й прави голяма услуга на Маги, а уж се опитва да я изобличи. Понеже тя изобщо не се интересува от марки и луксозен на живот. Разликата е, че Маги се е поотъркала в среди, които Йоана не е, а много й се иска
Абсолютно! Опитва се да я провокира, защото й завижда и удря ниско. Маги стои високо и излиза чиста и победител в "битката".
Йоана има нужда да смени тактиката, почва да се излага, издребнява, изглежда по-повърхностната от двете и провокацииките й не работят срещу Маги.

# 646
Оххх, каква драма от Магдаленааа! Ред сълзи, ред сополи от две седмици само.. Ако не ти пукаше какво говорят нямаше да ревеш като разлигавена държанка.

# 647
  • София
Маги изглежда много добре на днешния коктейл.

# 648
Роклята на Магдалена е уникална. Някой да знае откъде е?

От ВУ ... Joy

# 649

Пиши на Йоана в инстаграм, тя ще ти каже Joy

# 650
Мисля да престана да гледам този сезон. От както изхвърчаха циркаджийките, нямам интерес… Празни приказки.

# 651
Къде е Капитонова да и каже на Магдалена как по цял ден “рИвеш”

Е тя Надя не е много далече от говора на Капитонова. Болят ме ушите като и слушам говора. Горджъса се махна, ако и тая махнат другата седмица ще е мелодия просто....

# 652
  • Варна/Амстердам

Попитай Йоана, тя знае всичко за Маги! Sweat Smile

# 653
Йоана е олицетворение на “гледане в чуждата паничка”. Ганьовска черта.
Човек, който преценява хората само по това, не е много повече стока от това, в което обвинява другия.

# 654
Малко съм назад в епизода, но просто се изключих мисловно на разговора между Магдалена и Йоана. Нито едната не ми е приятна, направо ги превъртам.

# 655
Валерия няма други теми на разговор с Алек освен нещастната си съдба. Ама то за какво ли да говори?
Искам да видя как ще реагират, ако Алеко им съобщи ''Съжалявам дами, но фирмата на тате фалира. Изнесох се под наем на едно  таванче. Търся си работа.''

# 656
Сигурно Йоана знае от къде е. Grinning и колко пари е.

# 657
Ей я Магдалена, нагла както винаги, защото видя как пита за Надежда и умря от яд.
Надежда на мен ми харесва на тоя коктейл, страхотен кок.

# 658
Йоана е абсолютна трохарка. Не вижда как се излага.
Дано днес да си тръгне тая, че вече ми писна от нея, едно и също мрънка няколко епизода

# 659
  • София
Щях да кажа че не бих искала никога човек като Йоана около себе си, но може и да е полезна - веднага фиксира марка и цена Joy

Общи условия

Активация на акаунт