🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 873
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 690
Той да не вземе импулсивно да изпидурка Надето днес 😁

# 691
Пиши на Йоана в инстаграм, тя ще ти каже Joy
Не става. Ограничила е всичко. Вече пробвах 😉
Между другото, Йоана и Надя има доста малко последователи. Сигурно е случайно 🤔🤣
И 100% Надя трие коментари, защото има само положителни такива под постовете си, а половин България не я диша.

# 692
Алек едвам изтърпява Надя да си тръгне 😄
Не отговаря на целувките й и си мисли за следващата 🥰 Няма никаква химия там!

# 693
На Йоана брадичката е много лошо направена, в профил е ужасно. Да съди дерматолога
Не е по-зле от на Магдалена. Тя като застане в профил и все едно няма брадичка, да сложи малко филър и там, а не само в челото и устните.

# 694
Надя много се умилква на Алек, притесни се, че може да я изгони. Цял сезон не съм я видяла да му обръща толкова внимание, колкото тази вечер е и целувката де в предния епизод.

# 695
Единствения проблем на Надето е, че има технократски ум - казва правилните неща в правилните моменти, кара по алгоритъма, който си е създала, но просто няма емоция..

# 696
  • somewhere over the rainbow
Не знам, не знам. На мен написаното от Йоана ми прозвуча като казаното в този форум, което прочетох днес следобед. Като се абстрахирам от приказките за козметиката и дрехите, мисля, че доста странични наблюдатели я усещат точно така Маги. Аз включително. А Магдалена си беше написала поредна политическа реч, в която 90% говори за себе си и положителните си качества, а не по поставената тема.
Мда. Точно като политик е - говори много, не казва нищо. Равен тон, безизразно сухо /и буквално/ лице. Скука.
Наистина - на кого ни остави, Горджъсе?

# 697
Не знам какъв е тоя хейт срещу Надя и Йоана, но за мен са доста притеснителни момичета. Вижда се на срещите с Алек. Аз не бих искала в обкръжението си притворни и обиграни жени като Магдалена и Надежда.

# 698
  • тук и там
Аз пък в началото харесвах Магда,сега не мога да я дишам,адски ми е дразнеща.Чак се чудя как може да бъде харесвана тук,дори се замислих дали наистина е харесвана,или си е платила да бъде такава..

# 699
  • София
Според мен това, което се опитва да каже Йоана е, че на Магдалена всъщност най-важни са й финансовите придобивки и просперитет, но упорито се стреми да убеди останалите, че е много над нещата, нематериално ориентирана и извисена духовно. Което е доста далече от истината и всички го виждат - и момичетата там, и ние пред екраните.
Но Йоана го прави по доста глупав и дразнещ начин. Хем се опитва да го каже, хем нищо не казва в същото време. А Магдалена се опитва супер нелепо да се измъкне от въпросите.

# 700
  • somewhere over the rainbow
Единствения проблем на Надето е, че има технократски ум - казва правилните неща, редните неща, кара по алгоритъм, но няма емоция..
Еми програмистка история ...

# 701
Някой каза ли на Алек изобщо за регламента на коктейла?

# 702
Изобщо не му беше комфортно в компанията на Надя.Тя сама се натиска да го целува ,личеше си  че на Алек му е все тая.Те и разговор нямаха като хората -скука.

# 703
Ако бях на момичета на място и имах шепа акъл в главата си, щях отдавна да съм разбрала, че с тоз момък сериозна връзка трудно ще се случи. Той на всяка сваля звезди и целува и оставя грешно впечатление за сериозни чувства. Тез женоря нямат никакво достойнство

# 704
Обаче и Йоана в инста трие коментари и оставя само превъзнасянията на няколко верни фена/семейство и приятели, колко е красива и какъв невероятен човек е. След като всички виждаме каква е в действителност, е доста смехотворно всичко това.
Сериозно ли? Леле колко е жалка тази мъжожена

Общи условия

Активация на акаунт