🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 900
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Тоя ненормалник се сцепи да оставя лиги по всяка JoyJoy Виктор и Евгени не бяха тъй
Гледам ги и си мисля за бактерии, вируси, гъбички…
Страшен лигообмен!

# 721
  • София
Не го разбирам Алек, изключително хубава жена била Йоана... Ама на вкус и цвят....То само това да не му разбирах...

# 722
Изпиха го туй момче....ейййй..Joy

# 723
Хелга Фон Злобенщайн имала чувства?Ми то само едно-завист!

# 724
Алек за Йоана - Тя слуша, аз слушам, изслушваме се. 🤣

# 725
  • Тайланд
да си представя с какъв въпрос една жена може да изглежда по-жалка, неприятна и завистлива типична представителка на провинциалния си произход.
Хайде да не почваме темата с "провинцията", щото софиянките Теа и Виктория стигнаха дъното на кринджа и продължиха да копаят надолу докато не ги изритаха обратно в Люлин

# 726
Магдалена е обсесивна и задушаваща. Не е добре това поведение.

# 727
Не се траят тия... такава досада, че се гърча направо! Добре че ги слушам с половин ухо.

# 728
Магито стъпва в кухня да си сипе вода само сигурно. Ще съм тотално шокиран ако некоя от тез може наистина да готви доста манджи добре. JoyJoy

# 729
Магдалена вече започна да лъже на килограм. Домошарка, готвачка...Тя забрави, че на една от срещите с Алек му сподели, че й е трудно да нареже и чушка. Толкова неприятна жена!

# 730
Очаквайте Маги в новия сезон на Мастър шеф.

# 731
  • Берлин
Аз без звук карам, поносимо е.

# 732
Каква ли е прословутата рецепта за телешко варено на майката на Алек?

# 733
Туй малкото като вземе да мечи..и нищо не му разбирам...

# 734
да си представя с какъв въпрос една жена може да изглежда по-жалка, неприятна и завистлива типична представителка на провинциалния си произход.
Хайде да не почваме темата с "провинцията", щото софиянките Теа и Виктория стигнаха дъното на кринджа и продължиха да копаят надолу докато не ги изритаха обратно в Люлин

Ааа не, Люлин си е наш квартал. Няма да го споменавате с лошо.

Общи условия

Активация на акаунт