🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 919
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 750
Гестапо върти Магда на шиш, а маймунката отстрани ехидно се подсмихва и дава злобни интервюта в синхрони!
Дърта свекърва, продала душата си на Дявола и той подарил вечна младост на лицето и, което замръзнало в гримаса, подобие на усмивка, мели празни приказки и ме влудява! 
Мечтата ми за уютна вечер със забавно риалити по телевизията и чаша вино!
В тотален шок съм. Иде ми да си блъскам главата в стената Joy Joy Joy

# 751
Надето горката е толкова friendzone-ната милата, не знам дали го разбира Grinning
Но предполагам, че да, защото изглежда отчаяна.

# 752
Йоана и Маги въртят един и същи спор, Катето си мяука, другите гледат сеир.

# 753
  • София
С глас се смея на физиономиите на Алеко при общуването с момите.

# 754
Де да имаше сеир Worried

# 755
Ох, като минат години и децата ни доведат снахи, които говорят бааавно и лигаво....
И измисляш рецепта за перфектното телешко варено Close

# 756
Йоана Лундгрен е влюбена но не в Алек, тя е влюбена и обсебена от Магдалена

# 757
Америка си имат Жокера и Харли Куин.
Ние си имаме Куку и Палячо Joy

# 758
Добре де, Магдалена във визитката си каза, че обича екзотични места, да ходи самичка, Малдивите...
Защо не си го каже просто? Толкова ли е трудно? Какъв Пловдив, какво Велико Търново, баси..Grinning

# 759
А Надежда обещавала, че цял живот щяла да изглежда така, както Алек я искал Grinning
Да, Нани, знаем, че вече си загубила идея за идентичност. Ама не е проработило с предния мъж.

# 760
Да ги намляска, обара, преспи с всички и накрая на сезона каже "Жени много, но най-много си обичам мама." JoyJoyJoy или както там беше вица ще е мега велико

# 761
Добре де, Магдалена във визитката си каза, че обича екзотични места, да ходи самичка, Малдивите...
Защо не си го каже просто? Толкова ли е трудно? Какъв Пловдив, какво Велико Търново, баси..Grinning

Защото Йоана Счетоводителката съвсем няма да се спре

# 762
Ако Алек и за миг имаше шанс да види истинското лице на Надежда и в миналото и зад кадър ще загуби всяка надежда в жените и любовта. Ще избяга с 200 та. Тя ми най-фалшивия образ

# 763
  • София
Не я разбирам , ако бях на нейно място щях да и разкажа на Йоана за всички места , които съм обиколила за удоволствие, а не по работа Grinning

# 764
Спрях звука! О, блажена тишина! Вие ще кажете какво става.

Общи условия

Активация на акаунт