🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 819
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 915
Аз съм на 43 години и никога не съм била на къмпинг, палатки и т.н. Може би съм нямала такива приятели, които да ме поведат. Може би наистина тръгва от семейството, ако са те водили като малък го приемаш и харесваш… не знам. Знам само, че и сега не ми се прихожда по палатки. Та в тази връзка я разбирам Магдалена. Не биваше да обяснява, че няма време, а да го каже както аз го казвам. Тя всъщност се и опита, но след 106 въпрос защо не си била влезе в оправдателен режим, и сгреши с това. Някак ми е тъжно за нея, защото мисля, че тя наистина в този момент си мисли, че е влюбена в Алек. Също ми е тъжно как все повтаря как иска да му е опора и пристан. Такава позиция е заемала винаги и явно само това си представя.

Определено човек развива някакъв такъв афинитет към нещо ако е бил изложен на това като малък. В това отношение родителите могат да окажат силно влияние. В смисъл далеч повече от други типични неща.

# 916
За коя ли приятеля казва, че не е негов тип? То реално никоя не е , нито пък той техен.

Не знам защо си мисля, че става въпрос за Надежда. Може и да бъркам, но такова усещане имам.

# 917
  • Paris
Според мен в следващия епизод изобщо не става дума за Маги, а вероятно приятелят му е видял грозното отношение на Надя или Йоана и му е казал някои неща.

# 918
Надя с нейните настолни игри и “Оле, човек” Close Детската градина. Не бях виждала да се ентусиазира за нещо друго толкова много.

# 919
Предполагам, че утре излизат Надя и Екатерина наведнъж.
Относно днешния епизод, впечатлението ми е, че клюкарстващото трио, сами правят Маги главна героиня. Всичко в шоуто се завъртя около нея, за кой ли път. И като гледам утре продължава. Не знам, дали Маги е на финала, но тя вече е спечелила от шоуто.
Няма що, големи стратези Simple Smile))

# 920
  • Вестерос
Йоана прекали. Впрочем, нейните дрехи, обувки и чанти, са реплики.
Има някаква логика, ако са й реплика да завижда за истинските на Магдалена и затова да го коментира постоянно.

Между другото има сайтове, групи във фб за скъпи дрехи, чанти, обувки втора употреба. Така че тези обувки за 3 к, може да ги е купила за 1 к..

Имала скъпа козметика, Еми има кутии с продукти с много скъпа козметика на тънки цени..

# 921
според мен Алек е бил на някакви ударни диети преди предаването и сега си връща килограмите. сигурно е качил поне 10-15кг, той е и висок. Най-фалшивият в цялото предаване е именно той, с всеки епизод ми става все по-антипатичен.

Надежда е най-обиграната от всички, шапка й свалям за стратегията. Реално тя е най-лицемерната, но пред камери го играе мила и добра. В последните епизоди доста й падна пердето, явно е свикнала с камерите и не винаги държи маската на милото момиче.

Магдалена не лъже за Пловдив и Велико Търново, има много снимки оттам. Най-добрата й приятелка е Велико Търново и имат множество снимки оттам. Магдалена е била и на къмпинг Синева до Враца, оттам също има снимки, не знам защо не го казва, предполагам, защото Йоана ще й завиди, че е глемпинг, а не миризлив къмпинг.

Йоана е откровено злобна и завистлива, не е и особено умна, за да я прикрие тази злоба. Правила си е устни и брадичка и изглежда като Круела Девил.

Надя все повече я виждам като жертва на приятелството й с Йоана. Изглежда, че е расла в изключително консервативно семейство, не е отворена към света, кон с капаци е, праволинейна до болка. Доста смотано момиче.

# 922
  • Paris
Някой може ли да изпрати 10-минутното промо?

# 923
  • Plovdiv
Надя с нейните настолни игри и “Оле, човек” Close Детската градина. Не бях виждала да се ентусиазира за нещо друго толкова много.

и аз,какъв ентусиазъм и вълнение.Ми да я върнем обратно в детската ,като учителка например и цял живот ще си играе настолни игри с децата.На нея мъж не и трябва.Ами другарче да си игаре игри.Ох Надя,Надя!От къде излизаш бе моме.

# 924
Магдалена определено не е себе си. Не се защитава добре. Определено се притеснява, че ако си признае, че има скъпи дрехи, козметика и това й харесва, момичетата ще спечелят точки, защото я изобличават, а всъщност е точно обратното. Ще им запуши устите от вуле.

Аз не разбрах нищо за живота на Магдалена - какви интереси има, къде е пътувала, да разкаже интересна случка от живота си. Всеки разговор е обяснения в любов или разкази за бившите й.

Малко ме хваща яд и на нея. Може ли да си толкова прикрит и да те е срам от нещо, което не е срамно. Оправданията са й безумни и не мога да приема нищо от тях.

Странно ми е. Призна си, че е била ''държанка'', но не си признава за другите неща.

# 925
Предполагам, че утре излизат Надя и Екатерина наведнъж.
Относно днешния епизод, впечатлението ми е, че клюкарстващото трио, сами правят Маги главна героиня. Всичко в шоуто се завъртя около нея, за кой ли път. И като гледам утре продължава. Не знам, дали Маги е на финала, но тя вече е спечелила от шоуто.
Няма що, големи стратези Simple Smile))

На финал е, нали видяхме татуировката на нейната ръка, общо взето последни изтезания..този път и от Алек... Миналата година нали Евгени измъчи Валерия с баницата и фермата за животни....

# 926
  • here and now
Скрит текст:
Скрит текст:
Аууу, турският сериал, пардон, гръцкия, ще е интересен утре с приятелчето му

приятелчето ли ще му търси жена?Ако иска да включи и майка си?Майко мила,бягайте от този мъж с 200.
За мен е нормално приятел да си каже мнението. Все пак се предполага, че го познава добре.
За мен не е нормално.Да не би да търсим още един човек за компанията или жена на Алек?Който да се вписва в къмпингуването?Ако таква жена си търси Алек,жалко за жената,искренно и съчувствам!!!Алелуя,не искам да съм на нейното място.

Какви пари вадят Надя и Йоана?Кое с смята за добри пари за жена ,че ми стана интересно,те понятията са разтегливи.
Алеко си търси жена, като майка му, която го е водила на палатки като е бил малък. Той си каза, че това харесва. Нормално е и приятелите му да имат същите интереси. Магдалена каза, че нямала търпение да го запознае с нейните от музикалните среди. Приятелите са част от живота ти. Или предлагаш всеки да си ходи с неговите и ако се засекат вкъщи да си играят на семейство?

# 927
според мен Алек е бил на някакви ударни диети преди предаването и сега си връща килограмите. сигурно е качил поне 10-15кг, той е и висок. Най-фалшивият в цялото предаване е именно той, с всеки епизод ми става все по-антипатичен.

Надежда е най-обиграната от всички, шапка й свалям за стратегията. Реално тя е най-лицемерната, но пред камери го играе мила и добра. В последните епизоди доста й падна пердето, явно е свикнала с камерите и не винаги държи маската на милото момиче.

Магдалена не лъже за Пловдив и Велико Търново, има много снимки оттам. Най-добрата й приятелка е Велико Търново и имат множество снимки оттам. Магдалена е била и на къмпинг Синева до Враца, оттам също има снимки, не знам защо не го казва, предполагам, защото Йоана ще й завиди, че е глемпинг, а не миризлив къмпинг.

Йоана е откровено злобна и завистлива, не е и особено умна, за да я прикрие тази злоба. Правила си е устни и брадичка и изглежда като Круела Девил.

Надя все повече я виждам като жертва на приятелството й с Йоана. Изглежда, че е расла в изключително консервативно семейство, не е отворена към света, кон с капаци е, праволинейна до болка. Доста смотано момиче.

Магда да не би да ги е правила тия снимки след изцепките, дето гледаме сега? Та сега да вземем да повярваме на лъжите ѝ JoyJoyJoy

# 928
Не знам как едва сега Алек се усеща каква е Маги колко време му отне за да разбере че е фалшива...Започвам да си мисля че той е наясно с това че тя ще има интерес към парите му евентуално ако избере нея и може това да не го притеснява .Затова да се прави че и вярва и т.н.Защото не изглежда като групав мъж.

Интересна му беше  Маги в началото (може би и още) - лъскава, висока, руса, с походка на кралица. Като му гледам компанията от снимката, ми напомня моите снимки от гимназията. Колкото и да са пораснали Алек и обкръжението му от тогава, такива жени като Маги са като от друг свят, като извънземни за някой, израснал в по-нормална среда.  Ако тя не се правеше така отчаяно на нещо, което не е, може би можеха да се пробват двама толкова различни да са заедно.Едва ли нещо щеше да излезе от това, но пък светът познава и по-необичайни двойки.

# 929
Не знам какви дрехи и гримове ползва Маги , но мен не ме е впечатлила с някаква своя вещ, така да ми се набие на очи нещо супер интересно по нея, като атрибути. Та ,ако кокошките не бяха засегнали темата, никога не бих се сетила , че е с нещо по- различно облечена от останалите . Апропо всички ми изглеждат, като облечени от турски магазин в един и същи балкански стил . Така, че , ако Магито изпъква сред тях не е заради дрешките . Тези патки могат ли да мислят за нещо друго освен за маги . Дори разговорът , който проведоха с Алек, за ски и пътеки, пак беше в чест на въпросната. Йоана да не е обратна , то няма такова обсебване , обсесивно и плашещо

Общи условия

Активация на акаунт