🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 749
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Бъркаш се! Много добре знаят какви са настроенията на зрителите след тия обвинения, с които я засипа Йоана днес. И сега "о, вижте и Алеко я прозря и прогледна". Да, да! Ама, не. Grin
В смисъл? Предаването е снимано през ноември, дори сега да сглобяват сериите според настроенията на зрителите, Алек това нещо го е казал очевидно. А щом го е казал, значи си го е помислил в някакъв момент и предполагам ще има продължение тази сюжетна линия по някакъв начин.
Едва ли смяташ, че карат ергена да заснема и синхрони, в които казва коренно противоположни неща на тези, които ни излъчват, за да се подсигурят за всеки случай с кадри, които да удовлетворят предпочитанията на публиката.
Освен това не виждам смисъл Алек да ни сервира това, което искаме да гледаме, в крайна сметка избира евентуално жена за себе си, не за нас, че да трябва ние да я одобряваме. Все едно Генчо да се беше съобразил миналата година с това, че болшинството зрители не харесваха Валерия. Joy

# 946
Започвам да си мисля, че проблемът на Магдалена не е, че е меркантилна и търси непременно спонсор, а че се нагажда към мъжете си до степен на пълно обезличаване. Харесва, каквото харесват те; пътува, където те искат; излиза само с техните приятели; държи се, както те искат да се държи…

Първо, това не е интересно на никой. Къде е тръпката в това да излизаш с твой клонинг?

Второ, издава ниско себеуважение и мъжете го усещат, макар и несъзнателно, и съответно и те губят уважение към нея.

Трето, вечната позиция на по-слабия и по-нуждаещия се (от любов, внимание и т.н.) в междуличностната динамика агресира и озлобява другия, макар и отново несъзнателно. Всички си знаем дълбоко в себе си колко сме зле всъщност и няма как да уважаваме някой, който е напълно сляп за несъвършенствата ни. Най са ме дразнили мъже, които са ме поставяли на пиедестал. Най са ми харесвали тези, които са ми казвали тотално си откачена, ама много ме кефиш.

Не съм много съгласна. Просто не е попаднала на добър човек, който да я оцени. Защото жените - хамелеони, ако попаднат на качествен човек, наистина могат да му бъдат гръб и са верни до гроб. На тях може да се разчита и един умен мъж това би го видял. Проблемът на Маги е, че май е била мутреса, защото обича лукса, а истински лукс може само някоя мутра да осигури на жена си в България. Говорим за истински лукс, а не за менте лукс, дано някой да не ме разбере погрешно. Така че, тя е хамелеон, но знае какво иска от живота. Обаче годинките минават и...други неща излизат на преден план. Луксът вече не е толкова важен, когато 40-така чука на вратата, а още нямаш стабилно семейство.

# 947
Магинцето с чувство за хумор:

# 948
Не знам за вас, но на мен ми се струва, че Екатерина е доста скрита лимонка и тази вечер започна да си показва ноктите. С коментара “Ау, това последното много заболя”, когато Йоана каза на Магдалена “може да питаш Алек, ако имаш време да го видиш”. После според мен съвсем целенасочено зададе въпрос към Надя: “коя мислиш, че е неподходяща или най-малко подходяща за Алек”. Просто налива масло в огъня.

# 949
Ако това всичкото излиза от Йоана, а не е част от сценария, леле майко! Дано не ме среща живота с такива същества. Много се изложи това момиче, рие дъното.
Днешният епизод беше напълно излишен, утре се очертава по-интересно, мисля че промото е заблуждаващо, не Магдалена ще е нарочена.

# 950
  • София
Васка беше заета, дръвника я прати да си ходи при гаджето.

# 951
Йонна се опитва да разобличи Маги, че се прави на жена втора употреба на приказки, а в действителност носи скъпарски дрехи. Не мисля, че е длоцна и завижда, но със сигурност адски се дразни на фалша на Магдалена. Дано утре я разкарат
Скъпарски за кого? На фона на скъпите коли на приятелите на Маги, нейното малко фиатче е евтина кола.
Нека приемем, че Маги е материално момиче и иска да има скъпи вещи, разбира се, че за нея фиатчето е евтина кола, не е бентли, не е ламбо, порше, ферари.

Откога чуждите амбиции и преценки означават фалш?

# 952
  • Враца
Йоана и Надя проявяват т.нар. "тунелно зрение". Очевидно не забелязват, че стараейки се да "разобличат" някого, в случая Маги, си вредят.
Йоана вика, че Катя попитала за палатката и подала топката в тяхното поле. Ех, колко им е важно да има топка, и тя да е в тяхното поле.
Жалко за тия две момичета.
Маги може да има кусури, но в случая изпъква положително пред тяхната дребнавост и злоба.

# 953
Магинцето с чувство за хумор:

Душата тя. Какво да прави, разбирам я. И тя като Виктория се опитва да излезе от ситуацията с хумор. Това е единствения начин, иначе сам си копаеш гроба.

# 954
На мен друго ми направи впечатление, с Маги са обсъждали че има много приятели от музикалните среди, сигурно и от светските. Като нищо Алеко да си е правил сметката, че тя може да му е полезна с контактите си вбъдеще.

# 955
  • Тайланд
Взе да става малко по-тъпо от преди, няма сеир. Скандалчето между Маги и Йоана не се получи. Като бат Горджъс дъвчеше една и съща тема към опонентка, която я игнорира - най-великата обида!
Йоана иронично излезе по-материална и фалшива от Маги. Дори изглеждаше по-обсебена по Маги отколкото Виктория по Алек Grinning Очевидно й завижда, не може да го скрие. А пък може и да има нещо друго там Wink

Надежда ПАК минава между капките! Голямата комбина Йоана-Надя тотално се осра с избора на нова жертва. Или може би искат първо да намалят противниковата групичка?

Отделно на Надя и Йоана това йм било "най-хубавата вечер" и най-хубавия коктейл". Но не защото имаха време с мекотелото, а защото си изляха злобата върху Маги и й развалиха вечерта. Те не искат да спечелят шоОто, ами искат Вуте Маги да загуби Grinning То бива хейт, ама чак пък толкова...

Розораздаването беше тъпо - щеше да е перфектното време да разбията оста на злото Йоана-Надя, но сценаристите пак успяха да направят предаването по-тъпо отколкото трябва да е.

Сега за плужека - първо, много лошо впечатление ми направи като поиска втора роза. Това повечето жени не го забелязват, но за мъжете е крещящо и се набива на очи веднага! Момчето бягаше да му я занесе, остави я и вместо плужекът да му каже едно "мерси" го игнорира като слуга. Много мразя боклуци, които се държат към персонал / служители като с прислужници.

Второ - тантурест е като табуретка, задникът е по-широк от раменете. А отделно, че костюмите му имат подплънки в рамената (power shoulders) Grinning За дамите които не са наясно - повечето мъже нямаме такава нужда.

# 956
  • София
Ами фалшива си е Маги, че и глупава. Не знам защо се пъне с това телешко варено и палатките. Ако имаше малко ум, можеше да постави на място прекаляващата на моменти Йоана. Която за мен е права, но пресоли манджата и настрои повечето зрители срещу себе си, вместо срещу Маги. А разкритията с любовния триъгълник с нейно участие ми я направиха още по-противна. Тя дори идеята за татуировка краде от другата жена... толкова безлично същество... или безочливо до хипергнусна степен.

# 957
Бъркаш се! Много добре знаят какви са настроенията на зрителите след тия обвинения, с които я засипа Йоана днес. И сега "о, вижте и Алеко я прозря и прогледна". Да, да! Ама, не. Grin
В смисъл? Предаването е снимано през ноември, дори сега да сглобяват сериите според настроенията на зрителите, Алек това нещо го е казал очевидно. А щом го е казал, значи си го е помислил в някакъв момент и предполагам ще има продължение тази сюжетна линия по някакъв начин.
Едва ли смяташ, че карат ергена да заснема и синхрони, в които казва коренно противоположни неща на тези, които ни излъчват, за да се подсигурят за всеки случай с кадри, които да удовлетворят предпочитанията на публиката.
Освен това не виждам смисъл Алек да ни сервира това, което искаме да гледаме, в крайна сметка избира евентуално жена за себе си, не за нас, че да трябва ние да я одобряваме. Все едно Генчо да се беше съобразил миналата година с това, че болшинството зрители не харесваха Валерия. Joy
Въпросът е за кого го е казал! Wink

# 958
  • с трима мъже :)
Проблемът на Маги е, че май е била мутреса, защото обича лукса, а истински лукс може само някоя мутра да осигури на жена си в България....

Добре де, ако пък наистина е била във връзки с богати мъже , но вече е изморена от това и иска да има нормално, спокойно семейство с деца, и мъж с когото наистина да се обичат, лошо ли е? Според мен това момиче наистина търси любов, и то доста сериозно, на фона на недораслите мозъци около нея (включая и Надежда с инфантилно-дразнещото си поведение, язък, че е хубава и женствена), които са готови да теглят веднага чертата след това предаване и да търсят други врати, на които да чукат.
Точно фактът, че Маги е била с богати мъже, а сега търси не богатство, а любов, подкрепя идеята за това, че тя се отказва от лукса, за да търси нещо истинско. Съмнявам се, че ако Йоана е била на нейно място, е щяла да влезе в такова предаване, където да се "изравни" с още 25 момичета. Та тя просто ще хвърчи по-високо и от самолета си Simple Smile.

Катето е съседка на мой колега. Той сподели, че тя е много затворена и притеснителна. Даже каза, че му е леко като безлична. Скромна, тиха, почти незабележима. Явно и на нея вече трудно и издържат нервите на финала и започва и тя да "сдава багажа" и да върши глупости, като това да налива масло в огъня, че даже и да провокира теми, които е желателно да заглъхнат вече на коктейлите.

# 959
Скрит текст:
Взе да става малко по-тъпо от преди, няма сеир. Скандалчето между Маги и Йоана не се получи. Като бат Горджъс дъвчеше една и съща тема към опонентка, която я игнорира - най-великата обида!
Йоана иронично излезе по-материална и фалшива от Маги. Дори изглеждаше по-обсебена по Маги отколкото Виктория по Алек Grinning Очевидно й завижда, не може да го скрие. А пък може и да има нещо друго там Wink

Надежда ПАК минава между капките! Голямата комбина Йоана-Надя тотално се осра с избора на нова жертва. Или може би искат първо да намалят противниковата групичка?

Отделно на Надя и Йоана това йм било "най-хубавата вечер" и най-хубавия коктейл". Но не защото имаха време с мекотелото, а защото си изляха злобата върху Маги и й развалиха вечерта. Те не искат да спечелят шоОто, ами искат Вуте Маги да загуби Grinning То бива хейт, ама чак пък толкова...

Розораздаването беше тъпо - щеше да е перфектното време да разбията оста на злото Йоана-Надя, но сценаристите пак успяха да направят предаването по-тъпо отколкото трябва да е.

Сега за плужека - първо, много лошо впечатление ми направи като поиска втора роза. Това повечето жени не го забелязват, но за мъжете е крещящо и се набива на очи веднага! Момчето бягаше да му я занесе, остави я и вместо плужекът да му каже едно "мерси" го игнорира като слуга. Много мразя боклуци, които се държат към персонал / служители като с прислужници.
Второ - тантурест е като табуретка, задникът е по-широк от раменете. А отделно, че костюмите му имат подплънки в рамената (power shoulders) Grinning За дамите които не са наясно - повечето мъже нямаме такава нужда.

Хаха, ок. Обаче сините очи и височината му компенсират. Не е чак толкова тантурест, а относно това за подплънките, когато ходихме навремето да купуваме на мъжа ми костюм за сватбата, все му предлагаха такива с големи панталони и накрая се наложи да развалят два костюма - по-малък за панталона и по-голям за сакото. Мацките-продавачки рекоха, че не са виждали такова нещо с весели пламъчета в очичките. Та не знам, не знам. Май на българите дупетата са им малко по-едрички, поне според шевните стандарти. Sweat Smile Така че, Алеко си е ок, точно си му стават костюмите.

Общи условия

Активация на акаунт