🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 133 331
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 960
Проблемът на Маги е, че май е била мутреса, защото обича лукса, а истински лукс може само някоя мутра да осигури на жена си в България....

Добре де, ако пък наистина е била във връзки с богати мъже , но вече е изморена от това и иска да има нормално, спокойно семейство с деца, и мъж с когото наистина да се обичат, лошо ли е? Според мен това момиче наистина търси любов, и то доста сериозно, на фона на недораслите мозъци около нея (включая и Надежда с инфантилно-дразнещото си поведение, язък, че е хубава и женствена), които са готови да теглят веднага чертата след това предаване и да търсят други врати, на които да чукат.
Точно фактът, че Маги е била с богати мъже, а сега търси не богатство, а любов, подкрепя идеята за това, че тя се отказва от лукса, за да търси нещо истинско. Съмнявам се, че ако Йоана е била на нейно място, е щяла да влезе в такова предаване, където да се "изравни" с още 25 момичета. Та тя просто ще хвърчи по-високо и от самолета си Simple Smile.

Катето е съседка на мой колега. Той сподели пред офиса ни, че тя е много затворена и притеснителна. Даже каза, че му е леко като безлична. Скромна, тиха, почти незабележима. Явно и на нея вече трудно и издържат нервите на финала и започва и тя да "сдава багажа" и да върши глупости, като това да налива масло в огъня, че даже и да провокира теми, които е желателно да заглъхнат вече на коктейлите.

С хубавото бързо се свиква и после връщане назад няма. Нали се обсъждаше тука, че отмъкнала богаташа на певицата Анелия. JoyJoy

# 961
Катето е съседка на мой колега. Той сподели, че тя е много затворена и притеснителна. Даже каза, че му е леко като безлична. Скромна, тиха, почти незабележима.
Благодаря за информацията. 🌹
Радвам се, че милото ми Кате наистина не е един фалшив образ. Не мисля, че е безличен човек, просто е интровертна и срамежлива.

# 962

Хаха, ок. Обаче сините очи и височината му компенсират. Не е чак толкова тантурест, а относно това за подплънките, когато ходихме навремето да купуваме на мъжа ми костюм за сватбата, все му предлагаха такива с големи панталони и накрая се наложи да развалят два - по-малък за панталона и по-голям за сакото. Мацките продавачки рекоха, че не са виждали такова нещо с весели пламъчета в очичките. Та не знам, не знам. Май на българите дупетата са им малко по-едрички, поне според шевните стандарти. Sweat Smile Така че, Алеко си е ок, точно си му стават костюмите.

Долната част му е по-дълга и съответно една идея по-обемиста. За разлика от да речем по-дълъг труп /торсът/. Та си е до човек.

# 963
  • с трима мъже :)
Имаше едно видео на ФБ с всичките участнички от Ергенът 3. И всичките най-много очите му харесали, че били сини. Вкус.
Аз хич не харесвам синеоки мъже, ама хич. Simple Smile Но не сините очи на Алек са ми проблем на мене, а нещо в характера му е много недодялано и незавършено. Да се явиш в такова предаване е много сериозна заявка, предвид че цяла България ще те гледа и разкоства после парче по парче. Можеше по-зряло да го дава.

И да не ни удължава агонията, като ги оставя всичките. Ние за какво губим от личното си време Simple Smile Simple Smile Simple Smile ? Нали цяла вечер чакаме да видим коя ще си тръгне Wink .

# 964
  • София

Точно фактът, че Маги е била с богати мъже, а сега търси не богатство, а любов, подкрепя идеята за това, че тя се отказва от лукса, за да търси нещо истинско.

А това, че Алек го представяха като милионерски син е една чиста слОчаеноС. Simple Smile
Направо се е отказала от лукса.

# 965

Хаха, ок. Обаче сините очи и височината му компенсират. Не е чак толкова тантурест, а относно това за подплънките, когато ходихме навремето да купуваме на мъжа ми костюм за сватбата, все му предлагаха такива с големи панталони и накрая се наложи да развалят два - по-малък за панталона и по-голям за сакото. Мацките продавачки рекоха, че не са виждали такова нещо с весели пламъчета в очичките. Та не знам, не знам. Май на българите дупетата са им малко по-едрички, поне според шевните стандарти. Sweat Smile Така че, Алеко си е ок, точно си му стават костюмите.

Долната част му е по-дълга и съответно една идея по-обемиста. За разлика от да речем по-дълъг труп /торсът/. Та си е до човек.

Аз пък го намирам за малко късокрак Алеко. Точно за това ти се вижда тантурест.

# 966

Не е, имаше една снимка тука където бяха на плажа и слагаше яке на Валерия мисля, не знам. Коментираше се кви му били дълги и слаби краката.

# 967
  • Тайланд

Както и да го въртим и сучем - женствен си е, има женска структура в комбинация с мекушав характер.

А на предишната тема беше без брада и приличаше на момиченце...

# 968
  • с трима мъже :)
Тук трябва да призная, че на мен нещо ми се губи от това представяне. От БГ мама и вашите коментари разбирам, че Алек имал уж някакви пари. Нещо съм пропуснала в тоя анонс. Искате да кажете, че в представянето му (още на рекаламата по бТВ) са казали такова нещо ли? Т.е. момичетата това са го гледали ПРЕДИ да влязат в шоуто?
Освен това, Алек не каза ли, че са 5 деца? Тия пари на неговия родител ли са или на доведения му родител (не зная баща му ли е доведен или майката)? В крайна сметка, той едва ли ще е наследник, още повече тия пари и в момента ли ги има семейството му или вече ги нямат? Да не се окаже, че са милиони от 1998г ?

Както и да е, когато един мъж на приблизително 30 се жени, едва ли очаква родителите да му подарят наготово всичко. Да, може да му подадат ръка за бизнес сътрудничество, за негов собствен бизнес, но се очаква вече сам да си вади хляба и парите за удоволствията в живота.

# 969
  • София
Има един филм "Пристигане в Америка" с Еди Мърфи. Той играе принц на Замунда и специално са обучили жена за него, която да харесва, каквото той харесва, да прави каквото той й каже. Изумен той я кара да скача на един крак и да издава звуци, като маймуна и тя го прави. Днес се сетих за тази сцена. Маги е като кандидат-съпругата на Еди Мърфи. Ако Ергенът й каже да лае като куче, без съмнение ще го направи, защото "много обича до лае". Тотален фалш е тази жена

# 970
На мен друго ми направи впечатление, с Маги са обсъждали че има много приятели от музикалните среди, сигурно и от светските. Като нищо Алеко да си е правил сметката, че тя може да му е полезна с контактите си вбъдеще.
А здрасти!

# 971
Тук трябва да призная, че на мен нещо ми се губи от това представяне. От БГ мама и вашите коментари разбирам, че Алек имал уж някакви пари. Нещо съм пропуснала в тоя анонс. Искате да кажете, че в представянето му (още на рекаламата по бТВ) са казали такова нещо ли? Т.е. момичетата това са го гледали ПРЕДИ да влязат в шоуто?
Освен това, Алек не каза ли, че са 5 деца? Тия пари на неговия родител ли са или на доведения му родител (не зная баща му ли е доведен или майката)? В крайна сметка, той едва ли ще е наследник, още повече тия пари и в момента ли ги има семейството му или вече ги нямат? Да не се окаже, че са милиони от 1998г ?

Както и да е, когато един мъж на приблизително 30 се жени, едва ли очаква родителите да му подарят наготово всичко. Да, може да му подадат ръка за бизнес сътрудничество, за негов собствен бизнес, но се очаква вече сам да си вади хляба и парите за удоволствията в живота.

Той е 5-то дете, значи е от последните родител/ка. Значи, ако сега семейството е заможно, е богат наследник. Не зная обаче дали е заможно семейството.

# 972

Майката на Алек има две деца, бащата на Алек също - някъде по пътя се събират и правят Алек.

В най-първата му визитка, още по време на кастингите, го представиха като ''успешен бизнесмен''. А, сега излиза, че всъщност всичко е семеен бизнес и има сума наследници и т.н.

# 973

Да, представиха го като млад милионер наследник. Не модел, известен музикант като предните, баш мистър мъни мъни мъни багс JoyJoy

# 974
Еее, ама затова темата трябва да се следи своевременно. Отдавна се направи финансов анализ на активите и пасивите на Алек. Затова сега има по-приоритетни теми - късите му крака и тесните рамене. Следете ги малко тези неща. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт