🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 819
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 990
Второ - тантурест е като табуретка, задникът е по-широк от раменете. А отделно, че костюмите му имат подплънки в рамената (power shoulders) Grinning За дамите които не са наясно - повечето мъже нямаме такава нужда.

Пухкавичък е Алек, да, но в никакъв случай тантурест и определено не чак толкова тантурест, че да не може да постигне хармоничен силует с правилния костюм. 

Проблемът е, от една страна, в модерните от известно време къси сака, и от друга — в неподходящия избор или (според мен) откровено незнание от страна на стилистите.

Скрит текст:

Тъкмо онзи ден един експерт по мъжко облекло, който следвам, обясняваше за този феномен.

Забележете как сакото на Алек свършва малко над края на дупето. Това се води късо сако. По ред причини, тази дължина прави дори мъже с атлетични, изпилени, V-образни тела да изглеждат с широк ханш и тантурести.

Ето пример с един и същи човек — съблечен (и очевидно никак тантурест) и облечен с късо сако (клони към топчо):

Ето и професионални футболисти:

Та това са късите сака. За разлика от тях, класическите сака с дължина горе-долу до мястото, където се разделят визуално краката, издължават и вталяват фигурата, смаляват ханша и помагат на всеки да постигне хармоничен V или почти V-образен силует. Причините са много, включително самата дължина на дрехата, както и позиционирането на закопчаващото се копче в най-тясната част на талията:

Ето включително пример с паднали рамене като на Евгени миналата година. БоНба си е човекът:

# 991
  • Вестерос
А като не ти е интересна защо я следиш? Все пак си е нейн профил и си споделя каквото си желае. Аз например не я следя и не ми пука какво качва в инста.

# 992
А като не ти е интересна защо я следиш? Все пак си е нейн профил и си споделя каквото си желае. Аз например не я следя и не ми пука какво качва в инста.
Не я следя. И просто ми е смешна. 😀

Впрочем Горджъса, не знам в какво настроение е била, но беше оспамила с едно 30 сторита как била спомената в различни статии из родните медии. Също се посмях.

# 993
  • Вестерос
Не я следиш, но влизаш често да гледаш какво качва, че чак се дразниш ? Ок! Grinning Grinning Grinning

# 994
Не я следиш, но влизаш често да гледаш какво качва, че чак се дразниш ? Ок! Grinning Grinning Grinning
Да, понякога някои моми правят интересни Q&A или пък чат-пат проверявам дали са издали нещо. 💁

Не съм се издразнила, става ми смешно, наистина. 😀 Пък и онлайн присъствието издава доста за един човек, не мислите ли? Нека не се правим на над нещата, сякаш не сме в клюкарска тема номер десет (!) за някакви измислени реалити звезди. 😀

P.S. Единствената, която следвам, е Екатерина, защото има много хубав профил. ❤️

# 995

Няма нужда да се хапем. Темата е за предаването, тук всеки споделя по нещо.
Persona7 много е допринасяла за развиването на темите за предаването с интересни мнения, анализи, снимки и т.н.

# 996
Не знам какви дрехи и гримове ползва Маги , но мен не ме е впечатлила с някаква своя вещ, така да ми се набие на очи нещо супер интересно по нея, като атрибути. Та ,ако кокошките не бяха засегнали темата, никога не бих се сетила , че е с нещо по- различно облечена от останалите .
Абсолютно подкрепям. Ако искат 10 000 лв да дадат за една чанта, като нямаш собствен стил, кел файда.

Имам един въпрос. 😀 Йо, четеш ли ни?
Преди час отидох да видя точно къде работи в Linkedin, отидох да готвя и си оставих табчето отворено - махнала си е профилната снимка и е добавила година опит в Corendon Airlines. Как пък точно докато стана дума за това в темата. 😀
Ако не е съвпадение - Йо, пиши в спойлерната, няма да те издадем пред Бтв, че си ти, само ни отърви от мъките ни. 🌹
Къде стана дума за това в темата, че си влязла в профила й да гледаш къде бачка? Връщах се назад, четох, ама не разбрах какво е ставало на въпрос и защо 🤔

# 997
Напълно подкрепям🤗 ако не им запахме тайно профилите, от къде компромати за шокиращите ни разкрития тук?🤭🙌
Да, понякога някои моми правят интересни Q&A или пък чат-пат проверявам дали са издали нещо. 💁

Не съм се издразнила, става ми смешно, наистина. 😀 Пък и онлайн присъствието издава доста за един човек, не мислите ли? Нека не се правим на над нещата, сякаш не сме в клюкарска тема номер десет (!) за някакви измислени реалити звезди. 😀

P.S. Единствената, която следвам, е Екатерина, защото има много хубав профил. ❤️

# 998
Къде стана дума за това в темата, че си влязла в профила й да гледаш къде бачка? Връщах се назад, четох, ама не разбрах какво е ставало на въпрос и защо 🤔
Май стана някакъв спор в коя компания работи. Преди мен пак бяха писали в предишни теми, но не можех да си спомня и затова потърсих.

# 999
  • Тайланд
Между другото, тази година обличат ергена безумно. Страшна безвкусица. Днес ми приличаше на някое отче. Чак ми създаде пориви да му се изповядам...Grinning

Пффффхахахах!
Йеромонах Алек Манастирсколивадски (квартал в София, къде няма ни манастир, ни ливади, ни даже павирани улици) дири най-безпорочното чадо Божие измежду силиконените мирянки! Те му изповядват прегрешенията си на свещената пейка, а той йм прощава с блага дума и ръка на бедрото.
Ши падна Joy

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 03:39 от TraumaTeam

# 1 000
Като заговорихме за instagram и че евентуално Йоана ни чете Joy, Йоана, спри да си обработваш снимките с FaceApp, очевидно е. Вече всички знаят как изглеждаш!

# 1 001
Оф, я дайте цялото име на Сашо, да го проверим участва ли в някаква фирма тоя и ако да, коя е, каква е, какъв е капитала, оборота, печалбата и т.н.. Кой пък ще е баща му, толкова сериозният бизнесмен 🤔

# 1 002
Сигурно е коментирано вече, но аз сега най-после разбрах защо Магдалена е вечно зяпнала и не си затваря устата.

Защо? Заради зъбите ли?

И аз съм разочарована, че никой не изгони.

Красива Валерия, но скучна среща..И нарочно ли все й връзват косата на коктейлите!?

Маги не мога да я дишам, фалшшш.

# 1 003
Оф, я дайте цялото име на Сашо, да го проверим участва ли в някаква фирма тоя и ако да, коя е, каква е, какъв е капитала, оборота, печалбата и т.н.. Кой пък ще е баща му, толкова сериозният бизнесмен 🤔
Цък.

Някъде по темите имаше и анализи на хора от сферата, ама един Бог знае къде са... :/

# 1 004
  • София
Оф, ако продължат тези дърления за палатки, отивам пред Бтвто и си запалвам ритуално моята.....

Общи условия

Активация на акаунт