БисИри и правописни историй 7

• 44 099
  • 950
  •   1
Отговори
# 915

Liske...ти да не си  скорпион,a?.... Родена в края на октомври или ноември newsm78

ако това има общо с темата

Беше леко отклонение от темата... Rolling EyesЕееее...пак се измъкна и не ми отговори. Хитрушо такава... Wink

# 916
Цитат
Сега за да му разнообразявам купувам сокчета на Кинела, по-вечето са с разхлабващ ефект

избягвай по-възможност да даваш твърде много сок/пюре от/с Моркови тъй като доста запича.

На бебчето на едно майче, го сполетя запека още след първия месец, нищо че беше на кърма и редовно наддаваше

бременноста ми

Това е на една потребителка.
И тези запетайки, голяма каша с тях...

Цитат
Здравей елми 73 аз мисля дори не мисля ами ще раждам  в Бургас засега със секцио тъй като имам проблем с плацентата.Но много ме е страх я разкажи как мина секциото ти с каква упойка беше болеше ли те много след това.Кой те оперира.

# 917
  • София
Цитат
Дано бързичко се оправи бебката и да се занесат при мама!!!!

Кой кого и къде ще носи?  newsm78

# 918
А моя мъж е на вълна да прогоговаря български.Е ама голям зор вижда с думата  "всичко" е не може да я  каже и тва е...все вика"свичко".
Другия хит е...преди няколко дена идва той  при мен в кухнята и ми вика"Гладна съм!!.." Shockedда се чудиш да плачеш ли или да се смееш...оохххх ooooh!  Joy
Аз се залях от смях...а той ме пита дали говорил "цигански-български"...викам: "Не ,съвсем не бейби,ти поне спрягаш в женски род...а в циганския/ако има такъв език?/ няма женски и среден род...свичко, пърдон...всичко е мъжки род.

Докторе,жената болен,детето и той! Mr. Green
Или...Хора,гладен съм бе,  жената гладен...децата и той гладен... Joy #Crazy Joy

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 11:56 от roza66

# 919
 roza66 ,важното е ,че е решил да понаучи българския. Wink
Макар че на това-
Другия хит е...преди няколко дена идва той  при мен в кухнята и ми вика"Гладна съм!!.."

и аз доста се посмях. Laughing

# 920
# 921
пардон де... охххх....покрай моя  с неговия" български".....и аз взех да се бъркам и да го завалвам вече. Joy
Човещина  е  бре хора Embarassed  Blush

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 11:55 от roza66

# 922
roza66, един словенец в работата ми - иначе ужасно старателен и много добре се справя с българския, казва "шитско", "шитски" вместо "всичко", "всички" Grinning
И никой не го поправя, защото много му се кефим, а и човекът наистина говори много добре иначе.

# 923
roza66, един словенец в работата ми - иначе ужасно старателен и много добре се справя с българския, казва "шитско", "шитски" вместо "всичко", "всички" Grinning
И никой не го поправя, защото много му се кефим, а и човекът наистина говори много добре иначе.
Оххх,олекна ми...мислех че само моя сладур има проблем с тая дума  Mr. Green Явно наистина им е трудна...бре да му се и не види newsm78 И аз спрях вече да го поправям...кефя се Grinning

# 924
  • София
Цитат
пикучните пътища

Цитат
ние сме вече на една годинка, а имаме сао 5 зъба, много трудно ми излизат, дажала сам какжо ли не за облекчение, но нищо не помага, просто е страшно при нас със зъбите. Но при всяко дете е индивидуално

Горката мама! Как ли дъвчи пържоли само с 5 зъба Sad

# 925
  • Mediterraneo
пикучни пътища

... тенжерка,микровалнова... барзо- винаги ми е било интересно как се преиначава правописа на думи, в които спорните гласни са под ударение  ooooh!

преключи, интерисувам

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 14:01 от Тарталета

# 926
  • София
не притенциоззен простир

# 927
не притенциоззен простир

ТуЙ пък  к'во е newsm78:35:

# 928
Онова, на което простираме пък и непретенциозно Simple Smile

# 929
  • София
Сигурно му е все тая какво ще се простира на него - без претенции, един вид...

Общи условия

Активация на акаунт