БисИри и правописни историй 7

• 44 102
  • 950
  •   1
Отговори
# 930
...Преди 20 г. по няшите ширини, пък и по-назапад, косми са махали само помакините и мусюманките...

# 931
  • София
Цитат
интерИсувам
  Whistling

# 932
  • София
Цитат
Колко натдадохте по време на бременността?

Заглавие на тема Tired

И след това:
Цитат
споделете колко кг забременяхте и колко бяхте като родихте.И да не забравим най важното колко успяхте да свалите?

# 933
  • Mediterraneo

Този път бях първа  smile3534

# 934
Сега да ми предлойите и мъйки вариянт с "Л  Laughing

# 935
  • София

Нищо Mr. Green.Ето още smile3508

Цитат
зелена салаДка

# 936
Цитат
Момичета помагайте.Аз ли не съм наред или те правят на глупачка от ден на ден се убеждавам че няма смисъл с това животно и пак ходя да го търса.Значи.Званна може ли да дойда да видя малкия.Викам може.До тук добре той го целува целува детето го гледа и се чуди.Както и да е .Питам го какво реши а той нищто до кога ще бъдеш в оная дупка където си се заврял той до утре а после викам той после в колата.Питам го квартира търсиш ли той търся ама нещто немога да я намеря аз му викам, че за няколко дни ще я намеря квартирата той не искам никой да ми търси нищто сам ще си намеря.Но явно не иска защтото цяла сед.нищто не намерил.Не искал да се връщтал у дома.Утре щял да дойде да вземел детето да са ходили на кафе.Аз му нямам доверие защтото мн.пъти ме е заплашвал че ще ми вземе детето.Написах му няколко смс-са, че детето без мен от дома не излиза отговор нямам ще видим какво ще става.ще има май скандал и май повече детето няма да го вида натам отиват нещтата.Все повече се убеждавам че няма смисъл да съм с този човек имах макар и малка надежда че можем да се съберем но уви.Не съм сама имам подкрепата на майка,татко,сестра ми те мн. ми помагат и това ми дава сили да продължавам напред заради детето.

#Crazy #Crazy #Crazy newsm78
Опитах се да подчертая грешките, но вие сами ще видите, че това не е лесна задача!

# 937
  • София
Сега да ми предлойите и мъйки вариянт с "Л  Laughing

Ами,момичето не знае явно къде е Ж-то на клавиатурата  hahaha

# 938
предцедател

Явно е някой, който предварително цеди нещата.

# 939
Онова, на което простираме пък и непретенциозно Simple Smile

Моят "простир", определено е претенциозен, а,  съм го натоварила, а се е сгъргафучкал / тоест, театрално се килва и сгромолясва на една страна/ / не съм сигурна за запетайките/

Това  " иЙ "  ми писва  тотално,  във всеки форум.. напр.  Мафий.   Супер, звучи ми като име на стар руски дворянин. Grinning

# 940
Заглавие на тема: ''растройстово на бебче на 2 месеца и 25 дена''
И самата тема:''Имам момичеце на 2месеца и 25 дена от събота има разстройсто няма температура и загуба на апетит...историята ни е следната...попринцип ака по веднъж на ден или на 2 3 дена...в събота сутринта стана папа и след това се изака редичко след няколко минути се оказа че и аз имам растройсто...аз вече съм добре ама тя все още е с растройсто наша педиатърка ни предписа чай от шипка и ентерол чая не помогна а ентерола едниственото което направи е да намали изхожданията иначе все още си е редичко с бучици вътре...след като два дена беше на ентерол се притесних и отново се обадих на наша педиатърка и тя ни каза тоз път да и вземе хидрасек и да продължиме ентерола и между храненията оризова водичка... и чесно да ви кажа малко се притеснявам и незнам дали и това ще помогне възможно ли е да са някакви бактерии???имам и още едни въпрос кожичката и е много суха и незнам какво да я правя отитах с бебешко олио на две фирми и с зехтин след зехтина даже се влошихме възможно ли е да е липса на витамин а в кърмата ми защото тя е само на кърма и нищо друго??? предварително благодаря за отговорите и успокоението което ще ми дадът вашите отговори''

Аз не знам дали е възможно да е липса на някакъв витамин, но едно със сигурност знам.А то е, че тук има липса на препинателни знаци и излишък от правописни грешки.

# 941
  • Стара Загора
"НА мишката ну беше изчезнал така ткефина но фо намерихме след 4месеца беше го откраднал един 10то класник. "

Кой ще ме светне какво, аджеба е изчезнало?  newsm78

# 942
Да не е изчезнал телефона на мишката (от Мишо,или пък от мишленце)....

# 943
Онова, на което простираме пък и непретенциозно Simple Smile

Моят "простир", определено е претенциозен, а,  съм го натоварила, а се е сгъргафучкал / тоест, театрално се килва и сгромолясва на една страна/ / не съм сигурна за запетайките/

Това  " иЙ "  ми писва  тотално,  във всеки форум.. напр.  Мафий.   Супер, звучи ми като име на стар руски дворянин. Grinning

даааа,много руска работа .... Joy Като Генадий,Анатолий...може баба или пра-баба да е от руско потекло newsm78

# 944
Ся се сетих нещо.. Когато учих в Русия в музикалното...1985 някъде мисля беше,пуснаха американския филм"Сбогом Гринго"....беше каубойски филм.Доколкото знам на превод от  испански това е чужденец,а и в някои щати в Америка/близо до Мексико...Аризона,Тексас/  се ползва като жаргон /за чужденец/  Демек  "Сбогом чужденецо".
Да ама рускита другари го бяха превели " Прощай Григорий"...  Joy т'ва е  хавата....ако щете Crossing Arms Каубоец на името Григирий  Mr. Green coolcool

Общи условия

Активация на акаунт