БисИри и правописни историй 7

• 44 236
  • 950
  •   1
Отговори
# 810
Министерския кабинет в Турция.

# 811
  • София
Цитат на:
Скъпи пиятели,
Обръщам се към вас, като към институция - Да даден шанс на Васко!!!
Сасил Хлебаров е един от финалистите на Music Idol.По неясни за всички нас причини, много малко го на кастингите и смятам, че незаслужено остана непознат за широката публика.
Скъпи приятели, бъдещи и настоящи васкови фенове - да го подкрепим!
Кой ще гласува за Васил Хлебаров?
Можете тук да видите кой е Васил Хлебаров, № 26 http://www.musicidol.btv.bg/forum/index.php?showtopic=674
Да следим предаванията тази седмица и да гласуваме за Васко!!!
По непроверена информация, неговото участие ще е в четвъртък:) когато със сигурност разбера, ще ви уведомя:)
Разчитам на подкрепата ви!!!

# 812
В крайна сметка  за Васил ли трябва да гласуваме или за Сасил?

# 813
направо ще се засиля да гласувам....да не ми е копал ??

# 814
  • София

И аз искам отговор. На мен Сасил ми харесва повече!

# 815
То не, че аз ще се засиля, ама не става ясно все пак как се казва чилякът.
Сасил ми напомня за съсел и ме побиват тръпки.Васил пък ми напомня за Азис и... пак ме побиват тръпки.

# 816
За който си изберете. Grinning

# 817
  • Стара Загора
Хехе, и на мен ми харесва повече Сасил.
Не, че ще се залетя да гласувам  Mr. Green

# 818
  • София
Дано не сте ме изпреварили:

Цитат
Искам да ви питам на вас случвало ли ви се е.Днес излязох с бебо ама май прекалихме със слънцето и сме почервенели доста на 3 месеца е и много се притеснявам кажете какво да правя и много ли е фатално?Намазах го с дефламол ама още е чарвен

# 819
Дано не сте ме изпреварили:

Цитат
Искам да ви питам на вас случвало ли ви се е.Днес излязох с бебо ама май прекалихме със слънцето и сме почервенели доста на 3 месеца е и много се притеснявам кажете какво да правя и много ли е фатално?Намазах го с дефламол ама още е чарвен

Охххх, тез запетайки къде ли се покриха пак.. newsm78

# 820
"на моита приателка се казва кристислава кръстена е на баба си кристиана"

33uu Аз нищо не разбрах.

# 821
Обаче с хора със сериозна връзка да- даже нямаше да съм омъжена, ако не се бях захванала с такъв, не съм крила мъжът ми си имаш сериозна приятелка, с която живееше когато се апознахме, е женен е за мен. Това, че някой си има приятел/приятелка ми е малко не сериозно и не съм имала огризения, че разбивам нечия връзка, щом съм я разбила значи е имало пукнатина в нея, коята е помогнала

голям бисир!

# 822
Вижте какво си намерих днес, под чистачката на колата. Mr. Green

цък

hahaha Joy hahaha Joy

# 823
Хех, Тео Mr. Green

Само да кажа, че аз пък вчера си намерих: Моля, паркирайте си пред вашия вход.
Не е по темата, ама да си кажа - това, дето мислех аз да напиша: ми това е моя вход, аз ви пускам гювеч, дето често паркирам пред друг вход Grinning

# 824
Обаче с хора със сериозна връзка да- даже нямаше да съм омъжена, ако не се бях захванала с такъв, не съм крила мъжът ми си имаш сериозна приятелка, с която живееше когато се апознахме, е женен е за мен. Това, че някой си има приятел/приятелка ми е малко не сериозно и не съм имала огризения, че разбивам нечия връзка, щом съм я разбила значи е имало пукнатина в нея, коята е помогнала

голям бисир!
Голям! Joy

От мен: ''фолипиеви тръби'' Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт