Афра Сарачоглу&Мерт Р. Демир в Рибарче/Yali Capkini и в живота.Проекти и колеги/Тема 47/Златно момче

• 83 086
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, да е жива и здрава рожденничката !! 🌷🌷🌷

Вижте къде са изтипосали КайСун .. 🤭
Не знам, но до сега не съм виждала толкова популярен турски сериал.. може и да има, но аз не знам 😊😊
https://www.instagram.com/reel/C6qmWoeM2JM/?igsh=b3VxNjF5MmJvczU0

Тук намерих и една пародия 😃🤭
https://www.instagram.com/reel/C3kUONKsOBe/?igsh=azJsaWN6OXh3azJz

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 19:52 от Jessy3

# 406
Оффффф 😍😍😍😍😍

# 407
И Афито! 🤍

# 408
  • Ямбол
Hurricane ЧРД!Пожелавам ти здраве,щастие,любов и винаги да си заобиколена от любимите за теб хора.Весел празник!🎁🥂🎂🥰

# 409
  • София
Спокойно Simple Smile Сега целият фокус на ОГМ ще е върху Чапкъна. Ще си експериментират, докато не видят 0-ли преди десетичната запетая в рейта. Шнурът ще има са се изявява във всяка сфера - сценарий, режисура, облекло … каквото се сетите.
Smiley Smiley Smiley Smiley

Да зануляват всички и да се отърваме.

Терко, ЧРД! Flowers Four Leaf Clover

Абоуууабоуабоууу 😱 Този казва, че филмът който OGM ще продуцира, и за който има слухове, че Мерт ще играе главната роля, казва, че Буче ще му е партньорка.

Скрит текст:

Така тихомълком се изниза от сериала да не е за това  Дано да не е истина, Онур 🤮🤮.
Предлагам филм "Харемът" с участието на Мерт, Буче, Betül Aktel, Irem Altug и т.н. Ще бъде хит на сезона. Sweat Smile

# 410
ЧРД,Hurricane!Жива , здрава и много щастлива да си! Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose
Направо не знам вече какво да си мисля за диагнозата на Сейран. Thinking Истина ли е,лъжа ли е,объркване ли е  Thinking в Х се вихрят най-различни теории ,нооооо само нашия любим г-н Сценарист знае истината и дано възможно най-бързо да се натутка да ни я каже. Hands Pray Имаме си достатъчно драми и без смъртоносна болест за Сейран така ,че айде Гюнгер бей по-бързичко намери разрешение на проблема и пускай психопатите да се вихрят на воля.И психари и надвиснала опасност за красивото момиче емииии твърде много си е само за един сериал.
Искам си ги ей тия щастливите и влюбени  СейФер.Heart

Красива Афра и в реала и в сериала Yellow Heart

# 411
Може да са брат и сестра в новия филм 😂
Какво все ги пишете любовници 😂

# 412
Теро, честита да си!  Здраве и късмет ти пожелавам Heart

# 413
Hurricane ЧРД Да си жива и здрава!

# 414
Hurricane, бъди здрава, щастлива и обичана! Flowers Bouquet

# 415
Hurricane, бъди здрава! Няма по- важно в този свят 🍀
В кръга на шегата- и да дочакаш финала в добро не само физично , но и психично здраве 🫣😜

# 416
Скрит текст:
Турски сериали
Antonia Kostadinova  · 6 ч.  ·
СПОЙЛЕРИ!!!🚨ЖЕНКАРЯТ
 📌 В края на епизод 69 # SeiFer имаше интимност...❤️‍🔥
 📌 Лекарят, който е казал на Сейран, че е неизлечимо болна, е фалшив.  Доктора е човекът на Пелин.
 📌 Сейран не е болна, казаното от лекаря е лъжа, така че Сейран е добре, възможно е вече да е бременна.  Гаденето й говори за това.
 📌 Болки в стомаха на Сейран поради факта, че има рискова бременност.  Сейран ще има доста тежка бременност.  През първите три месеца ще има заплаха от спонтанен аборт, така че Ферит ще се грижи много за Сейран и ще я предпазва от стрес.  Ще има проблеми по време на раждането, но те не са толкова сериозни.  Не се тревожи за бебето и Сейран всичко ще е наред.  Между другото, първото дете на # SeyFer ще бъде момиче 🎀
 📌 Халис Ага ще започне да проверява сметките му и ще се окаже, че Орхан в тайгата превежда пари от него към негови сметки в чужбина.
 📌 Пирил ще разкаже на Ферит и Сейран за плана на Пелин.  Ферит ще бъде бесен, когато разбере истината 😡
 📌 Каъим ще се премести в имението Корхан.  Да контролира живота на Есме и нейните дъщери.
 📌 Братята Ихсанли ще останат до края на сезона.  Тарък и Тайяр ще заложат капан на Ферит.  В резултат Ферит ще се озове зад решетките.
 📌 Може би в епизод 69 Сейран случайно ще срещне Тарък.  Тя ще бъде много уплашена.  Тарък ще заплаши Сейран.  Той ще й каже, че отново ще застреля Ферит, както в епизод 36.  Въпреки факта, че Сейран ще бъде много уплашена от думите на Тарък, тя няма да каже нищо на Ферит.
 📌 Ифакат няма да може да изпита усещането за майчинство.  Тя ще загуби детето.
 📌 В епизод 69 Ферит научава, че Тарък е освободен от затвора.  И затова той ще бъде много притеснен за Сейран.

# 417
За добро утро една скромна почерпка и от мен, имам рожден ден ! Sunglasses

И без асайче не може Grinning

# 418
Честит рожден ден бъди жива и здрава много щастлива и много успешна !!

За добро утро една скромна почерпка и от мен, имам рожден ден ! Sunglasses

И без асайче не може Grinning

# 419
Честито и на двете рожденнички!Желая ви живота на орлите,здравето на скалите и на банката,парите!

Общи условия

Активация на акаунт