Афра Сарачоглу&Мерт Р. Демир в Рибарче/Yali Capkini и в живота.Проекти и колеги/Тема 47/Златно момче

• 83 087
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Относно срещата на Ферит и Сафет, как се случва като нали Таяр каза , че е починал?
Сафет е и единия внук, лудият с фетиша към крака, бившият съпруг на Суна.

# 376
Весел празник на всички празнуващи!

Фрага е интересен.
Само не ми е ясно как папараците не са се докопали до инфо какво  ù e на Сейро. Те се бутат на всякъде и знаят всичко, преследват Мерт Рамазан Демир дори и в тоалетната 😜😂, ама не и семейство Корхан след странно изчезване на снаха им.....🤷♀
 Кая горкия трябва да хване жена си за ръка и да посетят вече таЯ психоложка- объркани души са те и двамата.
Относно срещата на Ферит и Сафет, как се случва като нали Таяр каза , че е починал?

Мерт Рамазан Демир и Ферит Корхан не са едни и същи 😂
Също и Мерт няма нищо общо със семейство Корхан 🤔😂

# 377
Да, това много добре го знам! !!
Ако се беше зачела по- обстойно и се беше опитала да вникнеш в написаното нямаше да се налага да обяснявам повторно.....
( дори след Мерт и името му , както и частта с тоалетната има намигване- белким неКОЙ се сети че е препратка)

Пресата е в гащите на Демет Йоздемир, в тоалетната на Мерт Рамазан Демир и под чаршафите на  Ибрахим Челикоу и Бирче Акалай...Реалността е такава.
Във филама обаче медиите и папараците не разследват защо снахата на Корхан изчезва и се появява насинена като боксова круша.Никой не си направи труда да проучи и да се докопа до резултати от изследвания. Брей че стрянни медии тези, а ?  
Весел празник на всички празнуващи!

Фрага е интересен.
Само не ми е ясно как папараците не са се докопали до инфо какво  ù e на Сейро. Те се бутат на всякъде и знаят всичко, преследват Мерт Рамазан Демир дори и в тоалетната 😜😂, ама не и семейство Корхан след странно изчезване на снаха им.....🤷♀
 Кая горкия трябва да хване жена си за ръка и да посетят вече таЯ психоложка- объркани души са те и двамата.

Мерт Рамазан Демир и Ферит Корхан не са едни и същи 😂
Също и Мерт няма нищо общо със семейство Корхан 🤔😂

Последна редакция: пн, 06 май 2024, 22:27 от Ela1

# 378
# 379
  • София
Чета Ви,че друг лекар е потвърдил болестта на Сейран
След преглед ли?
Скрит текст:
Или само по същите документи,с на които ,както пишете стои името на Пелин?
Не вярвам да са чак толкова зле откъм акъл тези сценаристи
Освен това,четох версиите за подкупване от страна на Пелин за фалшива диагноза на Сейран.
В случая май отпада този вариант
Това е въпросът, който си задавам и аз. След преглед, нови изследвания и резултати, или по документи?

Ако е второто, значи отиваме на вариант-
Скрит текст:
край на сезон 2 със Сейран в болница и въпрос, дали ще оживее т.е. паралел със сезон 3. И ако са достатъчно клиширани сценаристите, ще влезе Тарък в роля, който ще помогне на Сейран, за да не мъчи тя Ферит с болестта си, ще гледа да откаже Ферит от себе си, уж да е сама в последните си дни, но ще роди дете, ще оздравее, вече ще е с Тарък, и ще стане цял трети сезон мазало.

Скрит текст:
А на мен ми се иска да се борят рамо до рамо с каквото им поднесе съдбата. Да видим.

# 380
Ela1 - Да бе аз много добре прочетох ама ти май не си прочела аз какво написах 😜
Какво общо има да сравняваш реалността със сериала?
Все пак колкото и да е по реална история се пише  сценарии 😉

Така че няма логика да сравняваш едното с другото..

И ще те помоля по- леко с тона и изказванията ти

# 381
  • София
Цитат
Само не ми е ясно как папараците не са се докопали до инфо какво  ù e на Сейро.
Защото още самите сценаристи не знаят и не са го написали на хартия, че да има изтичане на информация. Според мен пишат в движение и според накъде тръгне фенската маса.

# 382
  • Ямбол
Фрага е интригуващ определено грабва вниманието.Дано не ни изпързалят пак,че то не всичко,което виждаме е реално така както е в самия епизод.Дано Сейран сподели на Ферит за уж"тежката болест",която Гюнгю май още се чуди каква да е тя 🤔.С тези изследвания (с името на онази 🐟)мътна работа.🤦Тарък ми се струва,че няма да излезе от добрите братя да не забравяме,че беше в затвора и там сигурно си е натрупал гняв към нашия Ферит.Поне Сафет е голям образ.Еве впрочем много се смях с теб като нарече духчето - чаршаф хаха 😂😂😂 и тя егати късмета дето има костелив орех не се предава гадинката.Сина и почина заради нея и тя въпреки всичко продължава егати духчето.От тази зловеща женица тръпки ме побиват 😬.Какво ли ще направи Гюлгю сигурно ще се съгласи заради Феро като знае какво се случи на Сейран едва ли ще рискува.Нали спойлерите казваха,че Есме и Таяр нямали минало какъв му е проблема,че я гледа така аз малко се обърках дано стане ясно.Суна изяде шамара от Хатуча,ама за какво сигурно нещо е направила пак 🤔.Охх ще има какво да се гледа в епизода завихрят се едни бури и хали,абе общо взето пак ядове и пилене на нерви и туй то. Ще чакаме другия фраг може пък да хвърли лъч светлина в тунела 🤷.

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 03:27 от roxy94

# 383
Сейран и 10 лекаря да обиколи с тия изследвания, все ще си е болна.
Да беше направила нови. Сериал да става.
Може пък реалната Сейран да е имала рак, знаем ли реално🤔

# 384
Да, то е ясно. Вижда се, че филма от доста време няма конкретна идея. Лашкат се от една крайност в друга, това обаче почва здраво да дотяга и не съм сигурна, че Афра и Мерт ще успеят да задъжат публиката, колкото и да са добри.
Цитат
Само не ми е ясно как папараците не са се докопали до инфо какво  ù e на Сейро.
Защото още самите сценаристи не знаят и не са го написали на хартия, че да има изтичане на информация. Според мен пишат в движение и според накъде тръгне фенската маса.

# 385
  • София
Да, то е ясно. Вижда се, че филма от доста време няма конкретна идея. Лашкат се от една крайност в друга, това обаче почва здраво да дотяга и не съм сигурна, че Афра и Мерт ще успеят да задъжат публиката, колкото и да са добри.
Скрит текст:
Цитат
Само не ми е ясно как папараците не са се докопали до инфо какво  ù e на Сейро.
Ще успеят. Ще избутат сезон 3, но ще е мъка и за тях, ако им се пишат тъпотии. От друга страна локумите трябва да вървят. Цял сезон е това, не са 2-3 серии. Но все пак линията липсва. Все едно пишат серия за серия. Влизат, излизат актьори, пак се връщат. Невра се затри стана вече колко епизода. Фирмата и нея я забравиха. Офисът със счетоводителите не е показван от сезон 1. Другият офис (с дедето) и той зачезна. Университетът и той остана в миналото. Магазинчето на Латиф и то е в забвение. Марката на Ферит и тя остана на хартия.

# 386
Имам 2 въпроса по фрага, но ще ги задам по-дълго:
1/ На мястото на Сейран сте: съвсем скоро са Ви похитили, изтезавали - раните още не са зарастнали, физически психически все още сте на ръба и Ви съобщават животозастрашаваща диагноза. Излизате от кабинета на лекаря и виждате този, който е стрелял по Ферит, знаете и какво психо е. Няма ли от ужас да искате да се развикате / не говорим дали ще може изобщо глас да излезе от ужас/ или ще хванете / буквално и преносно/ ръката на този човек?
2/ На мястото на Ферит сте: чувствате вина, че не сте успели да защитите момичето си, едва го спасявате, тя оживява, но е опустошена. При първия лекар отива без Вас, но с Аби и сестра си - ок. После знаете, че тя ще търси второ мнение от друг лекар и сте наясно, че опасността от похитителите не е отминала, "посвещавате" се на този проблем. Каква е вероятността момичето Ви да излизе от кабинета и да е абсолютно сама, за да й подаде ръка Тарък?

Колкото до изследванията, ако са резултати от скенер или биопсии, може с разчитанията да се търси второ и трето мнение без да се повтарят тези процедури, но никъде не се видя да й ги дават тези релултати. Пък и какъв скенер като не можеш да легнеш по гръб - отпада скенера. Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 09:42 от teya123

# 387
Тези въпроси всеки си ги задава, но и отговори сигурно могат да се намерят, още повече, че показваните във фрага сцени обикновено се подвеждащи и не са свързани. А относно резултатите, кой знае - може и онлайн да са й ги пратили. Нали Ферит й подари и нов телефон. Обаче това с "добрия" Тарък сега и по-нататък дано не означава амнезия на Сейран, че не ми се мисли каква мъка ще е. Но това още не са го пробвали и дано да не стигат до него сега или през следващия сезон.

# 388
  • Яко в Матрицата...
Спокойно Simple Smile Сега целият фокус на ОГМ ще е върху Чапкъна. Ще си експериментират, докато не видят 0-ли преди десетичната запетая в рейта. Шнурът ще има са се изявява във всяка сфера - сценарий, режисура, облекло … каквото се сетите.

# 389
Спокойно Simple Smile Сега целият фокус на ОГМ ще е върху Чапкъна. Ще си експериментират, докато не видят 0-ли преди десетичната запетая в рейта. Шнурът ще има са се изявява във всяка сфера - сценарий, режисура, облекло … каквото се сетите.

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

Поне да пусна малко красоти, че се нервирах  Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт