Седмокласници 2023/2024 - тема 10

• 36 763
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте. Как да получа данните за вход в пощата за ползване на материали за седмокласници?

# 481
# 482
To всъщност какво имаме в тази поща? Мисля, че пиша в 4 тема вече, но ако са пробни тестове и сборници, имам вкъщи предостатъчно. Няма кой да ги реши всичките само Simple Smile

# 483
Доколкото знам, в пощата има тестове и материали за подготовка за НВО. И аз купих сборници, пробвах, пробутах няколко теста и до там.
Ходи на школа, ходи на частни уроци, каквото научи и реши - това ще е.

# 484
Записахме го за изпита по физика в НПМГ. И ние нямаме потвърждение.

# 485
  • София

И в допълнение, започвам да полудявам дали съм попълнила всичко правилно....

# 486
Звъннете в канцеларията, ще ви потвърдят. Мили са.

# 487
  • София
Здравейте, дали на някой му се намират отговорите на учебната тетрадка по Бел на издателство Просвета за 7ми клас? Цяла година не я пипнаха тетрадка и сега изведнъж всичко трябвало да се напише от началото до 99 страница!!! Или някоя добра майка има попълнена такава, ако може да ми снима и изпрати.
Благодаря Ви предварително
stassyjud88@gmail.com

# 488
То няма какво да се сгреши в тоя Гугъл формуляр..

# 489
Въпреки това е редно (и обичайно) да пратят автоматичен потвърдителен имейл и входящ номер примерно.

# 490
  • София

Да беееее....
Аз сега се чудя 1. Правилното дете ли записах, 2. За правилния изпит ли я записах?
Като звъннат 100 човека да потвърдят и ще го оправят да изпраща потвърждение.

Две мои познати ми казаха, независимо една от друга, че в техните училища ще оставят петици на децата по БЕЛ и математика, за да си останат в същото училище. Що за идиотщина е това?!

# 491
Две мои познати ми казаха, независимо една от друга, че в техните училища ще оставят петици на децата по БЕЛ и математика, за да си останат в същото училище. Що за идиотщина е това?!

Ужас. И аз съм чувала подобни неща и си мислех, че са преувеличени, ама явно не.....

# 492
  • София
Имах подобен казус с големия, но беше в частно училище и се бореха със зъби и нокти да ги задържат. Като видях на къде вървят нещата, в седми клас го преместих в основно училище и по-добро решение не съм вземала. Попадна на чудесни учители и по БЕЛ и по математика.

# 493
Представям си, деца с 90+ точки на НВО и петици от училище. Директно забравят за елитните училища.

# 494
А при записване успяхте ли да прикачите повече от една снимка от декларацията, която искат да се попълни? Забелязах, че няма опция да прикача втора такава, а самата декларация е голяма и е на 2 страници.

Общи условия

Активация на акаунт