Седмокласници 2023/2024 - тема 10

• 36 708
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Бих била благодарна, ако мога да получа линк най-вече към таблицата със списъка на паралелките и баловете.
В сайта на съответното РУО има всичко, но всичко го има и систематизирано на сайта на Дидева - и план-приема, и справките за баловете от всяко класиране - по области и по години https://dideva.alle.bg/%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1% … 0%B1%D0%B0%D0%BB/

# 571
Здравейте Момичета някой да има тестове по химия ако може да ми изпрати за хлор и съседнията му, предварително благодаря.

# 572
Моят вчера буквално 5 - 6 часа е писал работни листове по БЕЛ за училище. Явно госпожата не им ги иска редовно и не им е казвала. Сега им се бяха натрупали много уроци. И по математика имаха огромно домашно.
На преразказа в Ния е получил 31 точки - за мен това е повече от очаквания резултат. 1 т са му взели за графично оформление - грознопис и това, че абзаците не са 1 пръст навътре. Така, че говорете им за тези абзаци Grinning На първата част очакваните грешки - оплескал местоименията (а уж ги знаеше) и два отговора прехвърлил грешно на бланката Rage Супер е разсеян.... Виждам го, че няма желание вече за нищо. Чакаме 1 юни поне ангажимента с физиката да отпадне. Нищо не го карам допълнително да прави - но пък от курсовете получава достатъчно задачи. Мисля почивните дни през юни да го накарам да отдели 1-2 часа на таблиците с граматика и произведенията.

# 573
Здравейте Момичета някой да има тестове по химия ако може да ми изпрати за хлор и съседнията му, предварително благодаря.
И на мен ако може Simple Smile

# 574
Може ли да някой да ми съдейства за едни задачи по математика когато му е възможно!

# 575
Може ли да някой да ми съдейства за едни задачи по математика когато му е възможно!
Казвайте Simple Smile

# 576
Казвайте Simple Smile
[/quote
Ако може на лично да я пратя

# 577
Мятай ги тука. В предните теми се решаваха едни.

# 578
[quote author=zlatenceto link=topic=1651530.msg48010211#msg48010211 date=1715337043

Мятай ги тука. В предните теми се решаваха едни.
[/quote]

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 15:51 от meksito

# 579
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос, но правилно ли разбирам, че в платформата за кандидатстване се влиза с персонален код, който от училище служебно издават на детето ? Това преди или след НВО се случва и изисква ли се някакво действие от наша страна?

# 580
  • София
Преди НВО, този номер в необходим за явяване на матурата. Не се изисква нищо от ваша страна, освен да си я пазите поне до края на изпитите и да си я снимате веднага за всеки случай 😉
Извинявам се за тъпия въпрос, но правилно ли разбирам, че в платформата за кандидатстване се влиза с персонален код, който от училище служебно издават на детето ? Това преди или след НВО се случва и изисква ли се някакво действие от наша страна?

# 581
Преди НВО, този номер в необходим за явяване на матурата. Не се изисква нищо от ваша страна, освен да си я пазите поне до края на изпитите и да си я снимате веднага за всеки случай 😉
Да, дават ги от училище, при нас ги раздадоха още февруари, направила съм три копия и съм ги прибрала на различни места , а аз и детето сме я снели с телефоните Laughing
 И понеже на нас ни напомниха, да напиша и тук да проверите ученическите карти   , за тези, които още  няма да имат лични карти . Че миналата година в последния момент няколко деца се е оказало , че не могат да намерят картите си

# 582
  • София, Лагера
Благодаря много за отговорите, мили дами!

# 583
  • София
И аз благодаря, при нас нищо не са раздали или нашият нещо е проспал.

# 584

11 зад. - отговор а/ 19%
12 зад. - ACB=180 - (ABC + BAC)=180 - (50+60)=70 градуса | CL щом е ъглополовяща, то ACL=LCB=35 градуса | HOC=180 - (LCB+AHC)=180-(35+90)=55 градуса, отговор В
13 зад. - Правим си уравнение: (180-у)=(180-(y+35)).2, y=110 градуса, отговор Г
15 зад. Ако знаем скоростта и времето на първия колоездач, смятаме по формулата, че е изпътувал 18км. Вадим от общото разстояние 38км и виждаме, че вторият е пътувал 20 км. По формулата смятаме, че за времето от 2 часа е изминал разстоянието с 10 км/ч или отговор В

Редакция, пропуснала съм 14 зад. - PB=PC (симетрала), тогава P (ABP)=AB + AP + BP=5 + (8-x) + x=13см или отговор Б

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 19:40 от zlatenceto

Общи условия

Активация на акаунт