Седмокласници 2023/2024 - тема 10

• 36 672
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Ваучерът безплатно към справочника ли го дават? Не, че пия, ама за един банкет като мине зорът все ще стигне.
Явно. Но поръчах и още 1 книга, та може и да е за оборот, ма съвсем на място😀

# 646
Ахаха, знаят си хората какво е нужно освен справочника.

# 647
Леле... Аз моят ваучер го изхвърлих. Първо, защото не пия и второ, защото една позната беше получила и ми беше казала, че цената на виното е такава, че и с ваучера пак излиза безумно...

# 648
  • София
Леле... Аз моят ваучер го изхвърлих. Първо, защото не пия и второ, защото една позната беше получила и ми беше казала, че цената на виното е такава, че и с ваучера пак излиза безумно...
е, то ясно... Ама тук имаше желаещи, за идеята Joy инак никоя от нас не пие много де..

# 649
Леле... Аз моят ваучер го изхвърлих.Първо, защото не пия и второ, защото една позната беше получила и ми беше казала, че цената на виното е такава, че и с ваучера пак излиза безумно...

🤣😁 Що не ни събра?

# 650
  • София
В целта.. , без ваучер за вино, нямаше да му обърнем внимание дет се вика.. Ама сега.. "полят изпит, взет изпит" или там както беше лафа.. Joy

# 651
Cabo, 🔝💯😂

# 652
В целта.. , без ваучер за вино, нямаше да му обърнем внимание дет се вика.. Ама сега.. "полят изпит, взет изпит" или там както беше лафа.. Joy

Ех, дано е така! Моят ще е отличник тогава😂

# 653
Леле... Аз моят ваучер го изхвърлих.Първо, защото не пия и второ, защото една позната беше получила и ми беше казала, че цената на виното е такава, че и с ваучера пак излиза безумно...

🤣😁 Що не ни събра?

Е, а, де... Не се сетих. Чак сега, като видях коментарите, ми хрумна. Другото е навик - взимам пратката, махам опаковката и изхвърлям още там, че да не си нося боклуци вкъщи (найлони, кашони и т.н.). Та, покрай найлона, изхвърлих и всичко друго, което ми се видя излишно.

# 654
Нищо, другия път да внимаваш

# 655
  • Варна
Съвсем резонно - 7 клас върви с пиене. Чак ми се прииска да си купя справочник. Joy
Излишно се хАби хартията. Направо включи и сумата за справочника към ваучера  🤣

# 656

И аз полагам усилия да стигна 100т Innocent Снощи започнах с уиски, а има още месец и половина

Някой има ли таблица, в която да са систематизирани произведенията, авторите, героите....Моето дете винаги има грешка на такива задачи

# 657
На мен с всяко помагало ми изпращаха Joy За цяла изба съм събрала

# 658
  • Варна

И аз полагам усилия да стигна 100т Innocent Снощи започнах с уиски, а има още месец и половина

Някой има ли таблица, в която да са систематизирани произведенията, авторите, героите....Моето дете винаги има грешка на такива задачи
Имам таблица по литература с произведения и автори и най-важното. Мога в понеделник да я кача в пощата.

# 659
  • София
Момичета , може ли да споделите файл с ДПП за София? Аз свалих един ексел от сайта на РУО, но не мога да се преборя с него, явно е заключен и не мога дори да филтрирам паралелки .🤔 Само като снимка си го прелиствам.

Общи условия

Активация на акаунт