Седмокласници 2023/2024 - тема 10

• 36 649
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Може ли малко помощ по биология който има възможност?

# 736
  • София
Ако можем да бъдем полезни с чавето, кажете с какво да помогнем по биология?

Поправка Simple Smile Нека някой по-навътре с биологията да се включи. Ще дадем с проекто-биолога мнение, но да не подведем хората.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 23:07 от Azzzy

# 737
Здравейте,
при формирането на бала като балообразуващи участват и оценките от два предмета от Свидетелството за основно образование. Това са оценките от 7. клас или усредненото на оценките от 5., 6. и 7. клас?

# 738
  • Варна
Само от 7 клас се взимат оценките за балообразуване.

# 739
Аз да попитам: вашите деца правят ли преразкази в школите? При нас работят върху тезите и щели да правят части от преразказ,  но не и пълен. Малко ме озадачи този подход.
Моето ходи на уроци, но всяка седмица има преразказ за домашно, отделно на пробните прави...странен подход на школата

# 740
Здравейте качих в пощата пробното ни НВО от училище по БЕЛ , ако някой го желае и няма достъп до пощата ще го изпратя. И аз един въпрос за самото НВО по време на първият модул имат ли право да ходят до тоалетната?

# 741
  • Варна
Нямат право докато не предадат листите. Могат да отидат между двата модула.

# 742
  • София
Не, не могат да излизат от залата преди да приключат работата си по първа част.
В първи пост е качен Инструктаж за ученика. Съветвам всички да си го прочетат.

# 743
Само от 7 клас се взимат оценките за балообразуване.
Благодаря!

# 744
  • София
И особено децата. Ако трябва даже им го прочетете вие. В годините е имало доста гафове от страна на квестори. Понякога децата не се усещат или не знаят как да си потърсят правата.

# 745
Не, не могат да излизат от залата преди да приключат работата си по първа част.
Благодаря!

# 746
Здравейте качих в пощата пробното ни НВО от училище по БЕЛ , ако някой го желае и няма достъп до пощата ще го изпратя. И аз един въпрос за самото НВО по време на първият модул имат ли право да ходят до тоалетната?
Аз бих се възползвала от пробния по БЕЛ, моля!

# 747
Здравейте! Нямам достъп до пощата. Бихте ли ми изпратили пробното НВО по БЕЛ. Благодаря предварително!

# 748
Здравейте. И аз бих се възползвала от пробната по БЕЛ. Благодаря

# 749
  • sofia

Може ли да помоля и аз?

Общи условия

Активация на акаунт