Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 127 399
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
От Софиямел съм много разочарована, играх си половин ден да правя козунак по рецептата на Лора и не са я одобрили.  Не отговаряла на условията...😡
Иначе козунакът стана много вкусен.
Присъства ли на снимката пакета брашно за козунак със стикера за играта?
Стикера за играта не е задължителен. Изрично ги попитах като видях, че има снимки без такъв стикер. А и в условията не го пише.

# 166
Успявате ли да регистрирате бележка в играта на КК и Кауфланд?

# 167
Регистрирах без проблем през компютъра.

# 168
# 169
Аз правих козунак, но не сложих бадеми, защото никой в нас не ги харесва и не ми го одобриха. После само набодох 3-4 като на таралеж и втория ми е одобрен 😂 Не че се хваля, ама правя чудни козунаци 😂 вече и с квас ми се получават и с хляба се усъвършенствах. Искам игра с награда робот за месене 😂🍀😂

# 170
# 171
Шуменско са качили печелившите, мисля, че съм с чаши, точно тях исках, че много ги ползваме и почти сме изпочупили предишните.

# 172
Аз през телефона 2 бр, една на мен , една на ММ. Направи ми впечатление че емаила за потвърждение на ММ дойде с 1 ден закъснение, а моят веднага (той е с йахо аз с гмсйл)

# 173
Относно играта на Honor Bulgaria в ИГ не съм изненадана и  HUAWEI организират игри със снимки всяка година и печелившите са винаги фотографи. Участвам в няколко игри с покупка, ама късмета ми все бяга.

# 174
А Зейнеб и Пантен изтеглиха ли от играта от преди не знам вече колко месеца?

# 175
# 176
  • Велико Търново
А Зейнеб и Пантен изтеглиха ли от играта от преди не знам вече колко месеца?
Изтеглиха доста след срока. Аз писах преди. Сред печелившите съм.

# 177
На мен през телефон не ми излиза формата за регистрация изобщо 🙄 Ще пробвам през браузъра на лаптопа.
Аз през телефона 2 бр, една на мен , една на ММ. Направи ми впечатление че емаила за потвърждение на ММ дойде с 1 ден закъснение, а моят веднага (той е с йахо аз с гмсйл)

# 178
Някои получил ли си е куфара от Киндер буено? Нещо се бавят?

# 179
  • Стара Загора
Току що регистрирах бележка за кока кола и кауфланд през телефона. От трите черти до логото горе има бутон играй. Иначе линка от правилата им не ми зарежда нищо Sad
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт