Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 125 274
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 825
Има нова игра на Jysk , в която хубаво ме известиха "ЧЕСТИТО
УСПЯ ДА СЪБЕРЕШ НУЖНИТЕ 300 ТОЧКИ!
Ти автоматично участваш в тегленето на 5-те JYSK ваучера на стойност 200 лв.", обаче аз играх, а никъде не съм написала нито поща, нито телефон, нито имена. Някой от вас опита ли я?

# 826
  • In The Middle Of Nowhere
Кали Кали, не съм го видяла още това на юск, но данните може да ти ги имат от предишната игра.
По: видях играта, но на мен ми поиска да си въведа данните в началото

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 13:49 от angeles

# 827
Кали Кали, не съм го видяла още това на юск, но данните може да ти ги имат от предишната игра.

Да, благодаря ти. Аз игрите на Jysk ги цъкам от телефона, не че съм спечелила нещо, но сега съм на дълго гости при родителите ми и не съм играла от компютъра им, за да ми имат даани. Освен, ако майка не е пробвала Grinning тя вече е зарибена по игрите (единствената от семейството, която поддаде). Може би ме е изпреварила и е играла. Усмихнат ден ти пожелавам.

https://game.jysk.com/jbg-outdoor-2024

Това е играта, ако някой има интерес - късмет на всички!

# 828
А този телефон знаем ли на кого е? 0875354385..
Наскоро коментирахме за 087531.. и се оказа Виваком,дали нямате нет или тел при тях.Иначе не знам.

# 829
Днес ми се обадиха от Киндер Буено,че печеля термос, даже я бях забравила тази игра,зашото мина доста време.Казаха ми, че трябва да предам опаковката, сякаш имам спомен,че преди не ги искаха. Знаете ли с коя куриерска фирма изпращат наградите,защото не ми казаха по телефона.

# 830
Много странно ми се струва ,днес получих  sms ,че печеля като .резерва телевизор от играта на Престиж.Тя беше началото на годината тази игра.  Гледам ,че  всеки месец теглят резерви . Някой да е получил такъв sms ,от миналият месец и дали си е получил наградата?

# 831
Много странно ми се струва ,днес получих  sms ,че печеля като .резерва телевизор от играта на Престиж.Тя беше началото на годината тази игра.  Гледам ,че  всеки месец теглят резерви . Някой да е получил такъв sms ,от миналият месец и дали си е получил наградата?

Честито! Има нови резерви.

# 832
  • София
Днес са теглили резерви
Честито

# 833
Дианчето продава кафе машината от нова бразилия за скромните 750 лв пак е имало рисуване на бележки този път резултатно.

# 834
  • Велико Търново
Голямо рисуване ще да е било... 😡
А я няма в печелившите. Сигурно рисува с други имена.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 16:13 от dannyny

# 835
# 836

Целнах топка от Карслберг.

# 837
Благодаря  на всички ,пожелавам ви същата радост и на вас със желана награда!  В jusk  и на мен  ми изписа ,че съм събрала 300 точки и щели да се свържат ,но аз не бях писала никакви данни.

# 838
  • оттам, откъдето започва България
В Юск явно данните от стари игри са валидни. Реших да вкарам отново име и имейл адрес - изписа, че ги има вече.

# 839
  • София
Днес са теглили резерви
Честито

И аз съм от тези undefined за телевизор, сега остава да си пазя бележките още 🤣

Общи условия

Активация на акаунт