Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 125 205
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 840
Подложката

# 841
Аз също я видях тази игра ,но ми се стори скъпо млякото и не си купих .(да се похваля и аз имам мицеларна вода).
Включвам се в някои игри ,но нищо не идва при мен ....

# 842
  • Дупница
Честито! Ти спечели Fashion Days ваучер за 100 лева от Coca-Cola!

# 843
  • София
Честито! Ти спечели Fashion Days ваучер за 100 лева от Coca-Cola! 🤩
днес мейл от 18:07 часа

Остава само да попълниш кратка форма с твоите лични данни, за да можеш да получиш наградата си възможно най-скоро – имаш 5 дни, за да го направиш. Ще я откриеш тук. 🤗 Моля попълни я само веднъж и очаквай наградата си до 30 работни дни.

# 844
Честито! Аз съм с плажно комбо...за дефицита от към кодове,който ме е налегнал си е супер награда!

# 845
  • Пазарджик
За кой магазин се отнася?

# 846
  • Sofia
Добро утро, хубав ден на всички, аз имам въпрос за емека, означава ли че не можеш да вземеш участие ако не е упоменато магазина в падащото меню? Опитвам да регистрирам бележка от била, не ме допуска напред без търговски обект.

# 847
Емека е само за определени търговски обекти, за съжаление Била не участва.

# 848
Да, покупката трябва да е само от обект в списъка.

# 849
  • Там...
В предишната им игра имаше обекти с флайери, които не присъстваха в падащото меню.

# 850
Купона за кроасана е подарен на първия писал Simple Smile

Здравейте , подарявам купони за Кауфланд ако на някой ги иска

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 10:20 от Nedelina Tasheva 746240

# 851
Ако някой подарява купони за кроаснаите по 1 ст в Кауфланд, ако може да ми прати на лични 🤗

# 852
Здравейте. От скоро попаднах на темата и днес се присъединявам и аз към вас.
Играх в Линд - нищо, новата игра на Шуменска - 4 кода и нищо... Емека - нищо...
Ако някой има излишни кодове за кроасаните от 1 ст. от Кауфланд, ако може и за мен. Simple Smile

# 853
Има ли някъде Carlsberg на промоция? Ще се пробвам за моментните и седмичните награди.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 10:54 от rosicapi

# 854
  • Sofia
Благодаря за отговорите, понеже четох условията и освен падащото меню от което разбираш, че няма как да участваш, по друго не се разбра ей хитреци... 1000 броя за някакви незнайни магазини/ по мое мнение които при мен ги няма/ да си ги гледат хавлиите с хартия за 5 лева 4 броя...

Отклоних се ще взема да тръгна довечера 2 бири Морети да видя къде е късмета и дали съм го отключила😆

Общи условия

Активация на акаунт