Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 124 106
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 1 110
Като писахте за Лидл и Лаваца се сетих, че спечелихме метална кутия. Още не е дошла, бях забравила.
Само 1 бележка регистрирахме.

# 1 111
# 1 112
Здравейте, има ли вече печеливши от играта на Жилет в Лидъл

Май не, аз проверявах дали има,но не ми излизат имена.

# 1 113
# 1 114
# 1 115
  • при късмета
От Куинс не искат бележка, нали?

# 1 116
Има качени печеливши
https://syoss-promo.bg/#winners
Аз съм с четка.

# 1 117
Здравейте на всички Simple Smile

Пожелавам на всички едно незабравимо лято , изпълнено с много положителни емоции и добро настроение 🏄🏖🏝 . Нека всеки си спечели това , което най-много желае 🎁

Няма да имам възможност да кача Активните игри утре , ще се опитам да ги поддържам във ФБ страницата. Когато имам възможност ще ги кача и тук Simple Smile

# 1 118
Току що попълвах в My optis за големи електроуреди. Два пъти ме изхвърля на около 23%, но поне дава да започнеш от начало. Доста време загубих и накрая получих 15 точки. Този път имах време, иначе не бих си губила времето за 15 точки. Някак става безсмислено да се попълват. Остават ми още 20 точки и като ги събера, след няколко години, ги зарязвам.
И аз това чакам. Получих 5 точки от тази анкета.

# 1 119
От Софсток и Лаваца не ми отговарят на въпроса какво ще правят с нераздадените награди при обявени 174 награди и изтеглени 85 с повтарящи се имена/уж можеше по една награда/  та мисля да пиша на лидл.
Някой има ли мейл на лидъл за жалба отностно некоректна игра?

# 1 120
0892367366 не успях да вдигна. Някой да знае нещо за този номер, не мога да върна обаждане

# 1 121
От Софсток и Лаваца не ми отговарят на въпроса какво ще правят с нераздадените награди при обявени 174 награди и изтеглени 85 с повтарящи се имена/уж можеше по една награда/  та мисля да пиша на лидл.
Някой има ли мейл на лидъл за жалба отностно некоректна игра?

Да, в предна игра беше станало нещо такова и съфорумка беше писала през контактната форма на Лидл.
От тази форма пък й отговориха, че Лидл не организира тези игри и не могат да вземат отношение.
Лидл организира само игрите в приложението, анкетата в сайта и ако има гивъуей в инста/фб.

# 1 122
Сега излизам от Кауфланд Враца, няма кроасаните по 1ст. Ако някои ходи до Кауфланд, в които има да пише да пратя скрииншот.

# 1 123
# 1 124
Здравейте на всички Simple Smile

Пожелавам на всички едно незабравимо лято , изпълнено с много положителни емоции и добро настроение 🏄🏖🏝 . Нека всеки си спечели това , което най-много желае 🎁

Няма да имам възможност да кача Активните игри утре , ще се опитам да ги поддържам във ФБ страницата. Когато имам възможност ще ги кача и тук Simple Smile

Може ли да споделите как се казва страницата във Фейсбук?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт