Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 146 - май 2024)

• 124 088
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 1 125
# 1 126
Здравейте на всички Simple Smile

Пожелавам на всички едно незабравимо лято , изпълнено с много положителни емоции и добро настроение 🏄🏖🏝 . Нека всеки си спечели това , което най-много желае 🎁

Няма да имам възможност да кача Активните игри утре , ще се опитам да ги поддържам във ФБ страницата. Когато имам възможност ще ги кача и тук Simple Smile

Може ли да споделите как се казва страницата във Фейсбук?
Благодаря!

Страницата във ФБ:
Скрит текст:

От утре стартира новата игра на Heinz - https://heinz-promo.bg 🎁

# 1 127
Някой да има излишен код за Практис? 🤗

# 1 128
Точно това ми се падна сега. Пращам на лични.

# 1 129
Точно това ми се падна сега. Пращам на лични.

Много благодаря!!!

# 1 130
  • Б
Днес ми дойде хавлийката от Сенсодин.  Хавлия за ръце е. Аз мислех, че ще е по- голяма, впредвид цената на пастата за зъби.

# 1 131
Аз от играта на Heinz нищо не мога да разбера. Веднъж се иска регистрация на касова бележка , веднъж се искат кодове....
Иначе приключвам месеца с Ваучер за Emag от Milka и Lidl. Доволно 😁

# 1 132
  • София
И мен ме изненада малката хавлийка от Сенсодин, за която дори попълвах протокол.

# 1 133
  • In The Middle Of Nowhere
Почти съм сигурна, че някой беше прочел размерите на тази хавлийка и ги беше публикувал тук още в началото на играта, както и помня коментарите, че получателят на четките за зъби трябва да cи плати данъка. Съответно и че това няма как да стане по принцип...

# 1 134
Аз бях, да.
За мне тези награди са подигравка. Купи паста за 7лв, и спечели кърпа за 2.50 😑.
Все разчитах Syoss този път да изтеглят честно, но явно няма проверки, няма нищо. Само като видях И. Сотирова и получих дежавю. И не само нейното име, но както и да е. Здраве да е.

# 1 135
Възглавничката от сенсодин е просто подигравка. Едвали с такива награди ще се включа отново в техни игри.

# 1 136
  • София
Нова игра на узо Пломари от 01.06.2024 г.:
https://game.selectedbrands-co.com/

# 1 137
Пратиха ми мейл ,че печеля куфар от чупата суитшърт не го заявих.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 20:38 от simoonka

# 1 138

Сетих се в последния момент ,отново не мога да се ориентирам за брой наградите.

# 1 139

Днес дойде изненадата от форумната игра на Памперс.  Много сладурски неща са подбрали. Раницата меш е голяма и подходяща да се поберат багажчета за бебето, има интересни аксесоари и за баткото след няколко седмици ще ползвам хавлийката за плажа. 🫠

Общи условия

Активация на акаунт