Стани богат - тема 22

• 23 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Маркони, много ясно.

# 481
И аз в Маркони само виждам логика.

Но в "лесните" въпроси щях да изгоря - от де да знам, че на снимки хората обичали да имитират, че целуват Сфинкса??? Аз щях да предположа кулата в Пиза, понеже е наклонена и с нея има най-много майтапи.

# 482
Между другото, защо повечето участници не изброяват отговорите на тел. си жокери?!
В голяма степен това е обречено на неуспех.

# 483
  • София
ЧС - права си за Пиза и има лека чуденка: обаче Кулата я "подпират" (с ръце или с гръб), а Сфинкса го целуват.
Пепа57 - принципно е точно така, но си зависи от въпроса. Някъде можеш да не изреждаш вс.опции, другаде самата питанка - оня у дома пише само нея и гледа какво ще излезе. Зависи си от играча. (Както бях писал, аз имах тренировки с жокера си и уговорка, че както го задам - това той ще има като инфо, за моя си сметка.)

Точно мода е - едно от малкото неща в тая област, които съм чувал, нашата Шанел, нещо такова...
(И нямаше ли някакъв разговор/споменаване за нея в онези ретро-сериите във Вина, този сезон?)

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 18:41 от EmBrother

# 484
Ако бяха споменали и Попов, вече щеше да стане страшно. Laughing

# 485
Между другото, защо повечето участници не изброяват отговорите на тел. си жокери?!
В голяма степен това е обречено на неуспех.

Зависи. За въпроса с мемориала нямаше нужда. За Пелагия Видинска също.

# 486
  • София
Дяволо, ти си тук! Да е худ.гимнастика - понеже другите би трябвало да си ги има по-отдавна?

# 487
Дяволо, ти си тук! Да е худ.гимнастика - понеже другите би трябвало да си ги има по-отдавна?

Художествената гимнастика влезе в програмата мнооого по-късно. Борбата си е от веки веков. Остават щанги и волейбол.  Щангите пак може да са древни, остава волейболът, той отдавна е олимпийски спорт, но не е древен.

# 488
  • Другата България
Волейбол е според мен.
Худ.гимнастика е по-късно.

# 489
Имам предвид, че дори ТЖ да няма време да търси в гуглето, изброените опции БИХА могли да му говорят нещо. Което знае или е знаел.

# 490
  • София
За ТЖ - права си, но си е чисто решение на играча (и на негов риск); а наистина - прагматично - не винаги е нужно. (ПП. И в това решение - да се има предвид, че ние го виждаме момента за 20-30 сек. до минута, той там може да си разсъждава и 5 мин. и така да си реши...)

# 491
Имам предвид, че дори ТЖ да няма време да търси в гуглето, изброените опции БИХА могли да му говорят нещо. Което знае или е знаел.

Първо възприех това "ТЖ" за Тодор Живков Grinning

Права си иначе - понякога помага, но в много случаи само хаби време. Докато ги изчете, докато онзи не чул едно или друго и 20 секунди минали. Иначе е публична тайна, че телефонният жокер седи на компютъра. И респективно питащият трябва да прецени. В случая с г-жа Видинска не беше нужно изобщо.

Това с хелия е просто като за ученици до 7 клас.

# 492
  • Другата България
Хелий.

# 493
Според мен играчът трябва да подаде главните ключови думи за търсене, а след това, докато жокерът пита Гугъл, да изчете и целия въпрос с всички отговори. За да може жокерът, ако мерне някой от тях, да го фиксира веднага.
Ама все пак бързо да ги изчете, не да се влачи като народна песен.

# 494
  • София
(ЧС - за сфинкса и кулата - имаш малка реприза по-нагоре, изостана след като я писах. Како - съгласен! Но първо зависи от самата питанка; след това от избора на играча. Нали помните: "Пиши! Кикони! Племе." - и после изреждам кои са, а отговорът вече идваше по жицата.) Simple Smile
Хубава вечер на всички и спокойни (и топли - очертава се) почивни дни на групата!

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 21:03 от EmBrother

Общи условия

Активация на акаунт