⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 42 742
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
В Кауфланд съм виждала мъжки спортни  дълги панталони по 19,99 лв. - и от памук, и от полиестер - за ежедневието стават, даже бързо се изчерпват. Вчера имаше два останали на ул. Девня , памучни малки, №48.
В лидл съм купувала памук и лен, различни класически цветове , но за съжаление не е за човек над 190. Идват къси.

# 151
Здравейте Simple Smile
Издирвам хляб Бонус. От варненските мамчета във фейсбук ме пратиха в Трошево, но магазин Карисия е съборен.
Някъде другаде да сте го виждали?
CBA-то до Карисията проверихте ли?
п.п. Май не е съборено магазинчето, а е преместен входа.
Не съм от квартала, само минах с колата и видях, че е съборена някаква част от сградата. Дано някой се включи, който го посещава често Simple Smile

Не посещавам магазин Карисия, но потвърждавам, че не е затворен. Simple Smile Входът му е срещу блока, откъм паркинга.

# 152
Здравейте Simple Smile
Издирвам хляб Бонус. От варненските мамчета във фейсбук ме пратиха в Трошево, но магазин Карисия е съборен.
Някъде другаде да сте го виждали?
CBA-то до Карисията проверихте ли?
п.п. Май не е съборено магазинчето, а е преместен входа.
Не съм от квартала, само минах с колата и видях, че е съборена някаква част от сградата. Дано някой се включи, който го посещава често Simple Smile

Не посещавам магазин Карисия, но потвърждавам, че не е затворен. Simple Smile Входът му е срещу блока, откъм паркинга.
Отворен е, входа е от долната страна на сградата, но не видях такъв хляб.

# 153
  • Варна
Благодаря ви, момичета, ще проверя

# 154
  • Варна
🍹

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 22:42 от Viviana91

# 155
Благодаря ви, момичета, ще проверя

Мисля че съм виждала в някой от по-големите МАйМаркети.  Ще проверя в нашия като наминавам.

# 156
  • Варна
Хубави мъжки панталони има в магазин Крис на обратния завой на Явор.

# 157
В кой магазин има вилици за охльови?

# 158
Май имаше в някакъв специализиран зад централна поща на Парижка комуна.

# 159
Може ли повече инфо? Как се казва магазина?

# 160

Здравейте! Предполагам, че Lan_7 говори за магазин Кулински.  Този магазин  се намира в посоченият район. https://kulinski.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8-% … D0%BE%D0%B2%D0%B5

# 161
Благодаря!
Само щипки имат. Поръчах онлайн.

# 162
Здравейте,
Къде във физически магазин мога да намеря от прехваленото розово чудо? И някой ползвал ли го е, да знам дали да се хабя да търся Satisfied
Скрит текст:

# 163
Къде във Варна поправят чадъри?

# 164
Здравейте,
Къде във физически магазин мога да намеря от прехваленото розово чудо? И някой ползвал ли го е, да знам дали да се хабя да търся Satisfied
Скрит текст:
Купих този препарат от дрогерия Рефреш наскоро

Общи условия

Активация на акаунт