⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 42 767
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Къде около Варна има чисти плажове и вода - искам сутрешно плуване и разходка около час да си правя, без излишно да плащам паркинг, шезлонг и т.н.
За целодневен плаж предпочитам Камчия, но за едното плуване ми е далеко ...
От много години ходим само в Кранево.От Владиславово съм и като хвана Аксаковския баир,няма нито един светофар.Преди това ходих ме в Аспарухово,но докато стигна до там минава час.В Кранево като хванете главната улица и после в дясно.Колата е пред Вас,свободна зона и много чисто.

# 181
  • Варна
Моля за препоръка за изпитан медицински педикюр - става въпрос за тийнейджър с болка от врастнало нокътче. Благодаря предварително.
И аз имам врастнал нокът и от години заради него ходя в Авел на Гоце Делчев 38 при Яна.

# 182
И аз съм ползвала Heitmann, а напоследък карам с CIF крем, който така или иначе ползвам в кухнята, подобна консистенция е. С гъбичка за съдове разнасям с меката страна, а внимателно търкам с твърдата страна. Ако е нито много твърда нито много изхабена чисти щадящо.

# 183
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За керамика купувам продукта на А1 от Кауфланд. Спрейче е, напръсквам и оставям да престои 10 мин. След това само с гъба забърсвам. Доволна съл и от Лодълския течен крем. Намазвам и след 10 мин. почиствам с гъба. Не е нужно да търкам.

# 184
  • Варна
Моля за препоръка за изпитан медицински педикюр - става въпрос за тийнейджър с болка от врастнало нокътче. Благодаря предварително.

Препоръчвам ти Светла Кирякова
Потърси я във фейсбук - Svetla Kiryakova nail art studio

За стъклокерамика ползвам на Frosh препарата, доволна съм

# 185
Здравейте,
Къде във физически магазин мога да намеря от прехваленото розово чудо? И някой ползвал ли го е, да знам дали да се хабя да търся Satisfied
Скрит текст:

Връщам се да дам отзив.
За това, което го взех свърши работа (фуги), но пак си трябва търкане, а аз не обичам Smile Смятам, че за мазнини ще се справя по-добре. Намазах дъното- отвън на една загоряла тенджера (защото в интернет така правят, и аз не мога да остана назад Simple Smile ) и се изчисти сравнително лесно, ако се бях постарала с търкането загорялото щеше да излезе напълно, сега остана малко още.
Не съм сигурна, че след акото свърши ще си направя труда да купя пак или ще си продължа с CIF, в който съм влюбена безгранично.
Някой питаше за състав(от интернет, ако е важно мога и да снимам):

Съставки/Ingredients: Кварц, вода, сапун, натриев карбонат, натриев силикат, натриев бикарбонат, глицерин, фарфум, бензизотиазолинон, метилизотиазолинон и лауриламин дипропилендиамин.

# 186
  • In transit
deede, благодаря за състава, аз питах.
За фуги най-добре се почистват с белина, но си мирише неприятно. Не знам кой дявол ме накара да сложа бял гранитогрес в банята с бели фуги. Всичко съм пробвала, с белина става най-лесно и бързо почистването, само с четка минавам, оставям за 10-тина минути и измивам.

# 187
За фуги горещо препоръчвам препарат за фуги на MELLERUD. Не е евтин, пак си иска търкане, но по-малко, от колкото с белина или доместос. Не смърди гадно и лесно се изплаква после. Това е важно, особено ако няма сифон на пода. Аз напръсквам с препарата, размазвам по фугите с една средно твърда четка. След около 15 минути разтърквам с четката по-енергично и фугите светват. Не се пени и после лесно може да се почисти с моп.

# 188
  • Варна
https://medped-varna.com/

# 189
И аз да се включа - във Владиславово е, водих приятелка и влязох да видя - сядаш на един удобен стол с подложки за краката и тя ( той, те са екип от няколко) пили гъбичния нокът. За ВРАСТНАЛ нокът друга моя приятелка ходи пак там и със скобичка на нокътната плочка, прави корекция.
https://medped-varna.com/
https://studio24.bg/meditsinski-pedikyur-v-v-podolog-s456?hl=bg- … Q29nk-0A2sA%3D%3D

И това, което знам аз, но дъщеря ми не ми дава да го направя на ноктите и - с ония уредчета за кожички, дето са с форма на чаталче, се издълбава внимателно улей по нокътя, успореден на линията на нокътя, на разстояние 4-5 мм. Впоследствие този улей се събира и нокътя се издърпва сам от плътта.

# 190
За фуги горещо препоръчвам препарат за фуги на MELLERUD. ...Не се пени и после лесно може да се почисти с моп.
ох с това ме спечели Simple Smile
ТОЗИ ли ? Че марката има доста продукти

# 191
За фуги горещо препоръчвам препарат за фуги на MELLERUD. ...Не се пени и после лесно може да се почисти с моп.
ох с това ме спечели Simple Smile
ТОЗИ ли ? Че марката има доста продукти
Да, точно този е, намира се из доста магазини, но мисля е в постоянния асортимент на Практикер. Заканила съм се да пробвам и други продукти техни за теракот, защото този за фугите ми харесва. И никога, никога не си правете бели фуги в кухнята и банята Simple Smile

# 192
Здравейте, къде във физически магазин има сега дълги, мъжки панталони, памук или някаква по-тънка материя. Синът ми започна работа и искат да е с дълъг панталон, а той за лятото май няма(освен дънки, но не са подходящи)
. От понеделник в КФ ще има, три цвята - зелено тревисто, синьо и бежово. Памучни. И доста голямо разнообразие на размери. Май почва от 36 до 56.
Лоша снимка, съжалявам

# 193
  • Варна
От къде взимате филтри за кана Брита? Досега все от кауфланд съм взимала, но нямат.

# 194
  • In transit
От къде взимате филтри за кана Брита? Досега все от кауфланд съм взимала, но нямат.
В ДМ има тяхна марка - Профисимо. Съвместими са и цената им е много изгодна (3 броя за 15лв)

Общи условия

Активация на акаунт